- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
- Redfall developer Arkane Austin: Enyhen szolva nem lep meg.
- Hi-Fi Rush developer Tango Gameworks: Gratulalok nekik. Mennyi sikeres, ertekelheto sajat cimuk volt az egesz generacioban? Ketto? Harom? Teljesen logikus a legnagyobb sikert elert jatekuknak a studiojat bezarni, classic MS, jar a taps.
- Alpha Dog Studios: Ezekrol annyit tudok, hogy valami mobiljatekokat csinalnak, fingom nincs roluk, ugyhogy kizart dolog, mert nem tudom. Nincs velemenyem. Kerem kaccsojja ki.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
NyMRooD
őstag
Austinért (bár nem tudom mit csináltak a Redfall mellett) és Alpha Dog-ért nem kár, a Tangoért viszont igen, annyi egyébb vacak studió van az MS birtokában, nyilván millió oka van, hogy miért őket választották.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
.LnB
titán
deja vu..
Jó most az egész iparág meg van őrülve, de az MS-től láttunk már ilyet.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest