- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz Bad Pritt #14297 üzenetére
Amire amúgy tök sokan fújogtak, de szerintem baromi jó lett. Sok időm nincs vele játszani sajnos, még csak nemrèg vettemmeg, úgyhogy kampány elején tartok, de nekem nagyon bejött. Számomra abszolút hozta egyszerre a modern meg a retro érzést is. Nyilván nem olyan katarzis, mint az aoe2 volt, de már nem is 14 vagyok, hanem 37. Ha most lennék 14, biztos vagyok benne, hogy úgy gondolnám, hogy ez a legjobb játék, meg ezt nyomnánk hálóban ha tudnánk.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- Nintendo Switch Oled ELADVA!!!
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Xbox Series X 1TB
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- PS5 30 éves kiadású borítások - 30th anniversary faceplates -ingyenes házhozszállítás
- LIMITÁLT XBOX KONTROLLER +GAME PASS+ GUMI
- Új állapotú PS5 Dualsense Edge kontroller eladó/garanciás 2026.12.10-ig/ingyen foxpost ,mpl
- Vezetékes Xbox 360/PC kontroller
- FAT lemezes PS5 csere slim digital-ra (utolsó szériás 6nm-es)