- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
válasz Polarstar #1808 üzenetére
Még pár hónapja is megvolt pár nap alatt. Csak azóta (szerencsére) hatalmas ugrás történt, rengeteg szerződés vár feldolgozásra. :)
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
válasz Polarstar #1798 üzenetére
Nem jártak le semmilyen megállapodások, az EU-nak nem tetszett, hogy a szolgáltatók ingyenes adatforgalmakat biztosítottak bizonyos irányokba. Vagy mindenhova fizetős a net használata, vagy sehova sem az, ebből a kettőből választhatnak a szolgáltatók. Logikus, hogy nem akarják a teljes netet ingyen adni, így fizetős lett az összes irány.
-
-
-
veterán
válasz Polarstar #1579 üzenetére
És te ezt el is hiszed?
Voda és Netfone sim párhuzamosan.
Kb dekára ugyanannyi a sebesség mindkettőn.
Vagy Voda saját magát is korlátozza mert Netfone SIM van mellette? 😁Elméleted szerint mivel én pl nemrég 77mbps/t mértem, akkor Voda simmel 500lenne. Soha nem volt még annyi.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nagyúr
válasz Polarstar #1577 üzenetére
Közben beszéltem egy ügyfelessel egy "szolgáltatónál"
Említette, hogy ne legyen illuziónk egy ilyen szolgáltatással kapcsolatban. Lesz finoman korlátozva a netfone adatsáv.
Bár szerinte az is vicc, hogy a korlátozás mentes belsős mobilja is tetvesen lassú. Az 5gét meg hagyjuk(szavaival idézve). A 4G elméleti sebesség kB 15%-val szokott a mobilja az idők 99%-ban.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
radamsky
senior tag
válasz Polarstar #1507 üzenetére
Ugyanez a problémám... Már 2 elofizetést el lesz vive... Mit nem lehet erteni nincs jel... Idiota ügyfélszolgálat.. ua nekem is, vagyis gyerkocnek.. van t-mobil kartya benne.. lefényképeztem képernyöfotoval.. tcom full térerő.. netfone voda kártya meg 0... De okoskodás van, mint te is irtad... Semmi gond megy mashova a srác.. én is ahogy lehet megyek.. nálam is ua a probléma.. bp XIII. Kerület.. egyre szarabb az ügyfélszolgálat.. most jutottam oda, nem ajánlom a céget.. ergo mikor dolgozunk, nem tudjuk hasznalni se hivast se netet, de azert fizessem a számlát a semmire
[ Szerkesztve ]
-
Lewzke
őstag
válasz Polarstar #1507 üzenetére
Szinte az összes szolgáltatónál vannak anomáliák a 3G kivezetése miatt, ergo régóta nem volt ekkora tornyos babrálgatás. Ha mindig ezt tapasztalatod azt érdemes jelezni, de időszakosan szerintem most ez ennek tudható be. A Yettel is előre jelezte, hogy hol lesz az országban idén felújítás, mert ott előfordulhatnak kimaradások/belassulások az adatszolgáltatásban. Most az energiaválságban a fogyasztás miatt is rá kell húzzanak a 3G kivezetésre, mert nem annyira hatékony, mint a 4G. Én is tapasztaltam lassú netet időszakosan a Yettellel is helyenként, ahol a térerő még nem annyira gyenge. Gondolom a 2G valamennyivel stabilabb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest