-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IvI88
tag
Sziasztok!
Már írtam ide, hogy a gépem néha nem akar elindulni csak felpörögnek a ventilátorok és újraindul magától majd többszöri próbálkozás után elindult és teljesen használható volt a gép. Kaptam is segítséget hogyan keressem meg a hibát és akkor úgy tűnt hogy valahogy megjavult.
Tegnap hazaértem a nyaralásból és megint elkezdte csinálni. Amíg oda voltam kb.:1,5hétig addig a konnektorból ki volt húzva a gép.
Amit eddig próbáltam:
-másik táp (nem gagyi, rendes corsar)
-alaplapi elemen 3 V-ot mérek
-kapcsolok jól működnek (kimérve)
-vga, hdd, ssd nélkül is próbáltam elindítani.
-alaplapon kondik nem púposak
Jelenleg nem akar elindulni se a gép csak felpörög-leáll-felpörög-leáll.....üdv: Tomi
-
batman.
senior tag
Szia!
A táp ugye nem valami régi vacak? Mert hasonló esetben előfordult mát, hogy a tápot darabra értette a segítségkérő, és egy régi Pentium 4 korabeli "szökevénnyel" próbálkozott.
Feltételezve, hogy nem a táp az ok.
Az alaplapi speaker nem "fütyül" valamit?
Ha végre elindul a gép akkor stabilan hibátlanul fut?Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
MrDerekas
addikt
Ez esetben megpróbálnék egy bios frissítést, vagy re-flash-t. Alaplapi gombelem állapota jó? Általában megsérült bios vagy bios chip hozza az ilyen hibát. Na meg ha a cpu lábak kicsit összekócolódnak és hosszú hónapokon át problémamentesen megy a gép, aztán bedől.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asszociációs játék. :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX1060 3GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN 600W
- Gamer PC - Ryzen 5 2600, 32GB, GTX 1080 8GB, 1TB SSD
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX1660Super 6GB!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest