Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarfx
aktív tag
Drift
Kimei Temple
413,753
[link] -
bogarfx
aktív tag
Emanuelle lattam asszem a Smallvile-be is mint Lex Luthor felesege
Asszem o volt az de nem vagyok benne biztos..Nem mondom nem rossz csaj de szerintem Josie Maran jobb volt
Nektek mi a velemenyetek???
-
bogarfx
aktív tag
válasz
horvathkrisz #561 üzenetére
Horvatkrisz probald ki ezt
options->ea trax es kivalasztod a zenekategoriat amelyiket nem akarod(techno es hip-hop) es szepen felul a szamokat offra teszed persze a rock muzsikakat hagyd on-on
Nekem igy de mondjuk csak egy versenyt mentem..es kozbe szolt a rock muzsika
Igy biztos kell mennie -
bogarfx
aktív tag
En is csalodtam a Carbonban
Hat kb 15 ora alatt megvolt a Career.Na jo hogy meg van Challenge de pl a MW sokkal hosszabb volt es abban is pont volt ilyen challenge
Keves a verda meg a MW -bol szeretet Murcielago eleg gyengen meg marmint fordul.Azt akarom mondani hogy a tunner verdak sokkal jobbak mint a tobbi kategoria..marmint nekem jobban mennek
A zenek meg hat rohadtul szarok.En pedig birom a house muzsikat is de szinte gy arravalo szamot meg nem halottam bezzeg a MW-ben
Mondjuk Josie Maran is jobb volt a MW-ben mint most ez az Emanuelle Vaugier vagy ki
Ez is csak szemelyes velemeny
Ja meg hogy multi se legyen egy ilyen jatekban hat nemtom
Azert mondjuk el lehet vele lenni eppensegel
En tobbet vartam volna tole na majd talan a Test Drive Unlimited
Új hozzászólás Aktív témák
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest