Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Marathon (2025)
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Fruityloops #3269 üzenetére
Még nem, de mostanában többször gondoltam rá, hogy előveszem újra (most épp a NFSW Safehouse zenéjét hallgatom). Nem vagyok nagy rajongója az autós játékoknak, de az NFS-ekből a legelső részt és a két Shiftet kivéve minddel játszottam, illetve végigtoltam, és kevés olyan van, ami nem igazán nyerte el a tetszésem (Undercover, MW2012, és a Payback elég halvány próbálkozások voltak sajnos, a sokak által szidott The Runt viszont imádtam). Ahogy sokaknak, nekem is az UG-féle vonal, tehát a tuningolós-utcai versenyzős részek voltak a favoritjaim, de ezek közül is kiemelkedő volt számomra a Carbon. Valahogy ezt a részt érzem a mai napig a hozzám legközelebb állónak: akkoriban (és igazából még ma is) nagyon jó grafika, király autók, autosculpt rendszer, faja hangulat, isten zenék (néhány együttest, amit ebből a játékból ismertem meg, a mai napig hallgatom pl. Ladytron). Valamint személyes emlékek is fűznek a játékhoz, egy egykori kósza szerelemmel kapcsolatban, akkoriban toltam pont a Carbonnal...
Mindig borzongató érzés újra és újra elővenni... lassan ismét itt az idő.
-
Fruityloops
tag
Van aki még játszik ezzel a résszel..? Az NFS heat-et tolom már lassan 1 éve, előtte a paybackkel játszottam nagyon sokat, most ugye kijött a hot pursuit remastered nemrég, ami egy hulladék, nem fogott meg egyáltalán, azt nekiálltam a heat mellet keresni valami régebbi nfs-t ami még jó volt és érdekelhet, a carbon nagyon jó lett, fel is tettem, a hangulata, meg a játékélmény is király, valaki tolja esetleg újra vele..?
-
chungee
addikt
válasz
- = Zk = - #3267 üzenetére
Uuuuh... tényleg. De látszik, hogy kinőttem ebből
-
chungee
addikt
Napot!
Hogyan tudom megszerezni a BMW M3-at, Koenisegg-et és Audi TT-t szabadon szaladgálás a városba
Vagyis a gyerek nyaggat ezzel napok óta. Nekem meg nincs időm megcsinálni.
-
szente80
aktív tag
válasz
- = Zk = - #3263 üzenetére
Végig toltam pár újabb részét és annyira belejöttem és megtetszett megint hogy rakom vissza a régebbieket
-
szente80
aktív tag
válasz
- = Zk = - #3261 üzenetére
Vissza egy kis nosztalgiához
-
szente80
aktív tag
válasz
- = Zk = - #3258 üzenetére
Köszi,sikerült
-
szente80
aktív tag
válasz
- = Zk = - #3258 üzenetére
Nagyon köszönöm,a játék menüjénél már nem is mentem tovább mert azt hittem nem váltott át.Próbálom
-
szente80
aktív tag
Próbáltam ezt a kis programot (NFSC Custom Resolution Launcher v2) amit fentebb javasoltatok ,be másoltam a játék könyvtárába indítottam,beállítottam a Full HD felbontást majd OK de így is csak a maximális amit enged az az 1600
-
szente80
aktív tag
Sziasztok.Tudnátok abban segíteni hogy hogyan tudnám 1920x1080-as felbontásra állítani a játékot?
-
stefyY
őstag
Jó estét uraim.
Bátyámnak fent van a játék ( eredeti, és "eredeti" magyar is )...nemigen tud angolul, de azért cseszeget, hogy magyar szinkronnak kell lenni hozzá...ha eredetileg magyar játékhoz sincs, akkor logikus, hogy egyáltalán nem csináltak. Ha valaki tud valamit mégis, megköszönném, ha megosztaná velem.
-
seyboy
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy az NFS Carbon a főnökverseny után csapattárs választásnál mindig kidob ezzel a hibaüzenettel: nfscarbon.exe működése leállt. Mi lehet ennek oka?
Config: Toshiba Satellite Pro laptop
Intel Core i3-380M processzor 2,53 GHz
2GB RAM -
Petyyyyy
addikt
válasz
- = Zk = - #3249 üzenetére
Igen az NFSCRES-re gondoltam. Végül is...ha még nem dőlt össze a rendszered akkor lehet én is kivétellé teszem.
-
Petyyyyy
addikt
Üdv srácok!
Én is a felbontást szeretném állítani, de a resolution launcher-re allergiás az AVG - mondván trójai vírus. Van esetleg egy vírusmentes verzsön vagy valami más megoldás?
-
Pepi79
tag
válasz
- = Zk = - #3242 üzenetére
akkor ezt megbeszéltük
-
doncortio
senior tag
válasz
- = Zk = - #3244 üzenetére
na majd akkor átrakom inglisre és megnézem mi lesz
a lemezemről meg majd nyomatok egy fotótitt van - dropbox
-
- = Zk = -
félisten
válasz
RottenTomato #3243 üzenetére
ha az angollal jó, magyarral nem, akkor ott az utólagos(?) "magyarítás" lehet a hiba...
-
RottenTomato
csendes tag
válasz
- = Zk = - #3238 üzenetére
Az eredeti is kifagy samsonnál... mondjuk az enyém nem collector's edition... ha átállítod a nyelvet angolra, akkor fel lehet fogadni, asszem kell is valamelyik jutalomkártyához...
-
Pepi79
tag
válasz
- = Zk = - #3240 üzenetére
Akkor talán a Grid 2-ben összefutunk majd.
-
Pepi79
tag
válasz
- = Zk = - #3235 üzenetére
Na akkor jól emlékeztem.
Ugye a Codemasters leállította a Grid szerverét. A régi társaság fele hónapokig szenvedett, hogy megpróbáljon valahogy tovább multizni (hamatchi, tungle, stb.), de a bíbelődéshez nekem már nem volt kedvem. Nagyjából halódik az a gamma már.
A társaság másik fele meg (velem együtt) átment f1-ezni, most épp az F1 2011-gyel nyomjuk. Abban nem vagy "érdekelt"?
Az meg igen, várható volt, hogy nincs már Carbon szero. Akkor a gyerek keres mást.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
doncortio #3237 üzenetére
max saját (Hamachi) hálózattal. de részemről inkább a The Run
- multi: kihalt! ma néztem....
- Samson kifagyás: ilyet nálam a virágbolti csinált, vagy ha rossz "magyarítást" tettem alá..
ezüst lemezen a Carbon? azt hogy?.. nem csak kék-fekete lemezzel jöttek ki? bár nekem a Collector's Edition van.... az kék-fekete hologramos. -
doncortio
senior tag
Hali!
Gondoltam idefordulok, mert van egy-két gonom a játékkal:
-Samsomt nem tudom felvenni a csapatba, mert instant kifagy
-Multizni se nagyon tudok, mert nem csinál semmit...A poén az, hogy eredeti a lemezzel (ezüst lemezen pirossal-feketével a minta+logo) teszi, de ugyanezek a tünetek a virágbolti verziókkal is
Van ezekre valami megoldás?
- = Z.k. = - hát azóta eltelt öt év, öt NFS is jött
de ha megoldjuk az online-t akkor fogócskázhatunk
-
- = Zk = -
félisten
-
Pepi79
tag
válasz
- = Zk = - #3233 üzenetére
Csak ha nagyon nincs más dolgod.
A kölök presszionált, hogy vegyem meg neki, de mondom ha nincs kivel játszania, akkor felesleges. Azóta átevezett más gammákra, de ha megy még, akkor lehet hogy megkérdem hogy áll a kérdéshez.
Én is tolok egy hülye kérdést: Te nem nyomultál anno a Grid-ben?
-
banhammer
veterán
Hogy lehet online játszani a játékkal?
Csináltam EA fiókot, a routerben beállítottam a megfelelő portokat, kiválasztottam a nekem tetsző játékmódot és kész, egyszerűen nem vergődök zöld ágra.
-
Pepi79
tag
Sziasztok!
A játék online részéről van valakinek valami infója? Él még valamennyire, vannak játékosok?
Ha valakinek fent van még a gépén és megkukkantaná, azt megköszönném.
-
<cafat>
senior tag
válasz
Adiking #3225 üzenetére
üdv
nem tudom mennyire aktuális még a téma de az utolsóban tudok segíteni: kimész csak úgy az utcára 1 kocsival amit jól tudsz kezelni és jól le tudod rázni a zsarukat, utána magadra hívsz 1-et, majd szépen nekiállsz rombolni a környezeted.. ami a csövön kifér.. padok korlátok, tel fülke busz+, kocsik ... stb.. rombolás közben írja az értéket, és tudni fogod épp hol jársz
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
RottenTomato #3228 üzenetére
Köszönöm! Sikerült
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok. Tudja valaki milyen csellel lehet felrakni Full HD felbontásra a NFS Carbont?!
Köszönöm ... Üdv.! Ádám.
-
spae
aktív tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogy lehet elérni az Infiniti G35-öt a játékban!?
Egyszer régen már sikerült, de nem emlékszem rá! -
Adiking
tag
Sziasztok
3 kártyát soha nem sikerül feloldanom, mert nem tudok teljesíteni 3 követelményt, ezek a következők:"Nyerj meg 20 Védőversenyt a Karriermódban" ("Win 20 Defensive Races in Career Mode") - Egy végigjátszás során kb. 3-at lehet teljesíteni, nem tudom hogyan lehetne többet.
"Gyűjts össze 20000 értékű büntetést Szabad Kóborlás módban", "Gyűjts össze 50000 értékű büntetést Szabad Kóborlás módban" (Accumulate a 20000 fine while in Career Freeroam", Accumulate a fine of 50000 in Career Freeroam") - Ezeknél már azt sem tudom, hogy mit kéne csinálni.
-
doc
nagyúr
udv!
biztos volt mar tema, de kicsit hosszu a topic
annyi lenne a kerdesem hogy hogyan/hol tudok masik autot venni? Most Wantedban a terkepen latszodtak a kek hazikok, de itt csak a csillagok vannak mindenhol...
a kezikonyvben meg lenyegeben semmi nincs, van vagy 8 oldal az egesz, nem tudom miert nem lehet normalis manualokat csinalni egy sokezer forintos jatekhoz -
válasz
question man #3222 üzenetére
Hasznald pl xp alatt, win7 eseteben mindent megtett ms, hogy veletlen se menjen normalisan semmi.
-
question man
tag
Egy olyan gondom lenne a játékkal ha netán tudja valaki, hogy win7 alatt nem hajlandó menteni a garfikai beállításokat volt program kompatibilitási állítgatás is de semmi
egy kicsit zavaró a dolog ja amúgy 1.4-essel tolom
-
szilva01
őstag
válasz
question man #3215 üzenetére
A zene adatait eagdnád?
-
Tripower
tag
nah igaz kicsit megkésve de én is végig toltam!
nem volt rossz de a vége egy kacat!
meg ez a darius pöhhh..... -
Tripower
tag
válasz
nagy rx8 mágus vagy!
bár csak fele ennyire lenne vethetö a camaro ss! -
Gebriel
veterán
válasz
Jól nyomtad
-
question man
tag
Ha netán valakit érdekel akkor a 4-dik végigjátszás után és végre van jó gépem ezért csináltam egy kis videót ha netán valakit érdekel
[link] -
Stirbi
addikt
szevasztok
vista 64 bit alatt gondom van carbonnal , elinditom amikor betölti a savet akkor kidob a játékbol nfsc.exe müködése leállt hibajelentéssel, patchelés közben azt irkodja ki,h old file not found update not completed
tehát vmi ötlet?
-
Nimrod
addikt
válasz
,,no name" #3211 üzenetére
1.4 az utolsó patch hozzá, de szerintem sokat nem segít.
-
Nimrod
addikt
Nekem egy furcsa bugom van vele és nem tudom mi okozhatja (eredeti, nem warez).
Amikor beállítanám a vezérlést kormányra, akkor fogja magát és lerohan a kiosztás aljára, ahonnan nem is tudok felmenni hogy a többit állítgassam.
Ami még furcsa, hogy a pedálokat sem látja, állítgatni meg nem is tudok a rohanós bug miatt. Tippeltem a kormányra, de ha kihúzom a gépből akkor is előjön.
Találkozott már bárki ezzel a problémával? -
Senorito
csendes tag
sziasztok!szokott vki az eredetivel neten játszani?
-
Dani181
csendes tag
Sziasztok!nagy baj van azt hiszem!Nem tudom mit kezdjek ezzel a hibaüzenettel!kérlek segítsetek!A legnagyobb gond hogy játékindításnál is ezt írja ki....::::A"0x00402850" címen található utasítás a "0x435c3a44" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:read
-
Pubszon
veterán
Szia.
A problémánkat ezzel a kis programmal lehet orvosolni. -
Pubszon
veterán
Nekem is az a problémám, mint Sish kollégának, hogy tudnám a felbontást 1680*1050-es felbontásra állítani a játékban, mert ez a monitorom natív felbontása?
Most csak 1280*960-as felbontást tudok beállítani, ami a 16:10-hez a legközelebb áll. -
Sish
tag
Sziaszok!
Az lenne a kérdésem,hogy hol lehet widescreen-re állítani? Mert tiszta nyomik így a kocsik xD
mod: még az is elég idegesítő hogy nem lehet a monitoromhoz állítani mert csak 1600x1200-as felbontás a max.... mikor nekem 1680x1050 kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest