Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
Írjátok már ki hogy milyern pályákon lehet rekordolni!!!?????
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Lev Andropov #741 üzenetére
nagyon jó lett a vided!!!
-
Kiskokó
veterán
Magyaritás a videók elvesztése nélkül!
[link] -
uratti
tag
Kinek melyik kocsi jött be a játékban?
irja meg, nekem szivem szerint a Golf R32, meg a Skyline GTR34 ezzel a kettővel nyomtam végig, igaz az elején RX8 volt de majd utánna jöttek ezek, az a sok Lambó meg csúcs Exotik verda nem is olyan nagy szám itt nincs olyan nagyon hoszsú szakasz ahol lehetne nyomni vele 380-at körökön keresztül itt inkább a kisseb, stabilabb, első vagy 4 kerekes járgányok aratnak sztem.
kinek mi a véleménye ha kérdezhetek ilyet, majd rakok fel képeket is a járgányokról. -
Szabi1987
aktív tag
most kezdtem el nem tudja vki lehet fordulatszámmérőt cserélni benne lésőbb
-
Szabi1987
aktív tag
nem vmi full ez a játék
-
uratti
tag
Hali én is végig toltam a játékot.
nem tom ki hogy van vele de nagyon gagyi, halkan meg sugom (én a Collector's editiont vittem végig ) nagyot csalódtam benn mert nem voltak benne az a sok verda amit regéltek rólla na meg hát elég frány a játék menet, kicsit tul könnyű elég hamar sikrült végig nyomnom cirka 2 nap volt az egész és a végén a főgóré legyőzésével (Darius) nem is lett az enyém a kocsija.
egybe foglalva tök gáz ez a játék, kicsit többet is kitahattek volna magukért az EA-nél, vagy lehet hogy az a változat volt gagyi amit én vittem? az is lehet, akkor viszont visszavonom amit mondtam! -
Tomi 16
őstag
Valaki 780Hsz-emre tud segítséget nyujtani?
-
Nos, a játék kivégezve Uraim
.Dárius nem is volt annyira kemény, a 3 segédje több gondot okozott az első két versenyben, aztán a körverseny, ott volt vagy 4 restart, a canyonba viszont egyből elvertem a csávót
.Az össze közül szerintem ez vigyorog a legidétlenebbül ha koccolok
-
Tomi 16
őstag
Hali!
Van már Hun a gamehez.
Meg leszedtem Torrentről az összes zenéjét nagyon coolllll. -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Nagyon jó lett ez a videód is.Grat.
Csak 1 kérdésem lenne: lessz következő is?
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Üdv Lev!
Vazzzekirály lett a vided..mééég ilyet
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Állat a videó nagyon zsír lett.
Grat hozzá -
chungee
addikt
HELP!!!!
Van vmi megoldás erre? Úgy hallottam, hogy tört verzióknál jelentkezik ez a hiba, de kiküszöbölték már, nem tudjátok?
[link] -
Bencus88
nagyúr
válasz
Már töltöm is a videódat Lev.
-
snoopy
aktív tag
az hozzátartozik hogy én pont jól mentem be mögé a gép meg valamit bénázott.
ez 1xri alaklom volt.csak szerencs volt.
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
örö nézni hogy 3 percen belül 3 post zsinórban ugyanattól a csókától....egy mod ilyenér má hivatásból lebaszna...
van szekesztés gomb is
-
netkoo
senior tag
válasz
Cewa Lev mester;)
Jó téged ujra itt látni
N ameg majd a videóidat is gondodlom -
Holnap reggelig csak kivégzem a szemetet, télleg abban hány verseny lesz és milyenek?
Apropó, hol járhat most a horvágyerek???Tegnap délután nekem küldött 100-as mentést, ezért hálás köszönet jár neki ismételtenna meg még jópár ember rajta volt a címlistán, valaki kipróbálta, az érintettek közül?
[Szerkesztve] -
Amúgy van még 2 versenyem és végeztem is a játékkal, a négercsaj a Canyonban, na meg a főgóré, szerintem ma délután kivégzem őket, bár a csjszit sikerült legyőznöm, aztán jött egy sms a játékban, nyomtam egy entert hogy folytassa, erre hibával kilépett a sunyiba, hujj de örültem neki
.Egyébként valami hír arról, hogy mikor akarnak valami javítócsomagot kiadni hozzá?
-
Kobe
veterán
valaki monitorkikapcsolós témára ötlet ?
-
Skipp
senior tag
válasz
Megint bele a kozepebe Teso! Allat!
Suprat megyek letesztelem. -
Lev Andropov
senior tag
Szevasztok régi PH! Racing Team-es csapattársaim,, és üdv. minden új arcnak is!
Huhh de régen írtam már ide a fórumra, de fura....
Jó újra itt lenni, már hiányzott ez az egész. Látom már kerestetek
, nem kell félni megjöttem
, és öö emléxem KrómX rendelt anno majdan egy Carbonos videót... hát itt az első
...
Driftelgettem egy picit, különben első látásra mikor megláttam a Carbont (demo) majdnem összesz@rtam magam, hogy ilyen kurv@ béna játékot még nem láttam és a végére még meg is teccet, főleg, hogy nem voltam sose egy nagy drifter, régebben nem is figyeltem fel rá, de kedvet kaptam hozzá ( most tanulom az ''alapokat'') ennek az új megközelítésnek hála, van egy ''kis'' fílingje, nekem teccik
...
Jah és grat a rekordokhoz mindenkinek, így tovább!! ( Nemtudom mennyit leszek, itt mostanság, mertegy lány elcsavarta a fejem
és nem csinálhatom, azt mint anno MW.....
, merthát
, különben Ő is kedvett kapott a Suprámmal
driftelni, de nehézséget okozot a kocsi irányban tartása és az elindulás, úgyhogy egy kemény 6 driftpontot sikerült elérnie, najó.... volt az 400 is talán
Nah egy szó mint száz, itt a videó:
Elöljáróban csak annyit, hogy ''This is a Lev movie'',
Jó szórakozást!
[link] -
Skipp
senior tag
Csinaltam en is egy kocsit, nincs rajta semmi extra, csak ugy elvan magaban. (legfontosabb tulajdonsaga, hogy nekem tetszik
) Autosculptolt rajt minden, kiveve a felnit, meg a front bumpert.
[link]
[link]
[link]
[link]
netkoo: valahol lattam kerdeztel Levrol. 2 hete beszeltem vele, azota semmi igazabol, biztos megvan.
dragonfx: igazabol lehet, hogy az onlinet tenyleg nem kellene belevenni. Akkor maradjunk annyiban, hogy nem veszem bele. Csak a gep elleni fog szamitani.
Meg valami: a korpalyas driftek 2 korosek legyenek szerintem, az olyan szep szam.
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
régi 15 colos belinea :S 1024ben megy de nem is kezd el felbontást váltogatni csak egyszerűen elfeketedik a kép mintha betöltené a játékot oszt a monitor átmegy standby ba kijelző szerint
próbáltam a safe mode inditást de az sem használt, ott is ugyanezt csinálta :S
lehet hogy az omega driver kavar be valamit ?
ati display drivernél omeg 3.8.281 van, ezt raktam fel multkor
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
Most raktam fel! Go!
-
zsulboy
senior tag
válasz
horvathkrisz #681 üzenetére
Köszi a mentést,nekem müködik!
-
eastsider
nagyúr
LoL ez a felni ilyen ''alap'' undorító sztájl nemtom minek teték bele... és nmetom ki használja komolyan tuningra
az a vmi ott a lökösön elég lol az a legviccesebb az egészen
amúgy gratmér nem matt-fekete lett?
ToBeY : haver 9550-el tolja és vicces h 512 rammal néha beakad az egész és eltűnik az út
amúgy felni sztem v fekete v szürke ill ezek króm változata vagy matt még elmegy SZVSZde ez szubjekív
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
[link]
Kimei Temple (kocsi lehet azé nem láccik mert belső nézetben mentem, amúgy rendőrautó)
Az a vicces hogy haver gépén minimumon megy a játék de ott könnyeb volt driftelni, ot simán 1 milla felet megyeknem tudom jobb grafikán mér nehezebb, lehet csak nekem?
-
netkoo
senior tag
Na azért a realisztika érdekes
megyeka dömperel és elém áll egy sima rendőr verda és megállit??? -
Kobe
veterán
izé
volna valakinek tippje a következő problémára ?
feltelepitettem a gamet, és indiításnál annyi van hogy kikapcsol a monitorom oszt onnantól kezdve sanyi a rendszernek
a legújabb omega driver van fenn és radeon 9600pro ra akarom ráerőszakolni -
Bencus88
nagyúr
Az én carom eddig így néz ki.Semmi extra mivel csak 23%-nál vagyok.
[link] -
dragonfx
veterán
#705-#707+#713>>>nem tudjátok mi az undergrounsd feeling
Aza lényege minél csili vilibb legyen az autó.
És szerintem aza króm lila felni gyönyörű...és avynil is jól illik a pirosas narancssárga gyöngyházfényezéshez....amikro megláttama demóva hoyg végre hátulra is lehet vynilt rakni nagy örültem
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
ocsmány, a felni meg még csak ront rajta, de poénnak, meg ugye ''mozdony'' nak jólesz
Gondolom sok ember egyet ért velem, hogy a mostani NFS résznek lett a legjobban elb@*zva a zenéje! Igen rossz.... imho Ezt hallgatom már legalább egy fél órája, de eddig egy szám volt benne, amire aztmondom, hogy egyszer meg lehet hallgatni! Kezd fájni a fejem!
Még mindíg filózok azon, hogy felrakjam vagy ne a gémet!
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Drift:
Kimei Temple
Skipp 2,409,053 pont
B-L-A-C-K 1,131,232 pont
oxaher. 619,710 pont
detroitrw 468,068 pont
-Nemtom- 525,800 pont
mr_knight 429,372 pont
m3tr0 308,876 pont
Main Street
Skipp 2,103,027 pont [link]
Wikuzz89 1,814,946 pont
Gold Valley
blade44 2,018,140 pont
Wikuzz89 1,615,480 pont
Knife`s Edge
Wikuzz89 1,197,880 pont
Circuit:
Salazar Street
SzZs1 1:27.03
roPHka 1:27.92
dragonfx 1:28.23
krómX 1:48.38
Canyon Duel:
Lookout Point
dragonfx 244,216 pont
nfsu17 233,640 pont
SzZs1 224,616 pont
Manitou 212,307 pont
Dragon! Amin 400 ezer folott vagy palyat a nevet plz ird le, mert abbol a kepbol kicsit nehez kitalalni!
Zoley: egyelore csak driftben tudok segiteni a rekordolos auto kerdeseben. Vagyis mondom nekem mi jott be: Subaru (latom csillog a szemed), Evo IX, Corvette Z06 (bar ez eleg vadallat, kell vele kuzdeni rendesen)
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
LOL csináltam egy MOZDONYT
[link] -
Skipp
senior tag
Gyujtogetek, de elore leirok par dolgot a durci bevagasa elott.
Csak es kizarolag azok az eredmenyek ervenyesek, amelyek mellet kep is van, bizonyitek gyanant. Vagyis, ha valaki megdonti az aktualis rekordot, vagy felkerulne a listara, de csak beirogatja, az nem lesz elfogadva.
Peldakent SzZs1 kollega, aki kepet nem linkelt, igy az eredenyei nem ervenyesek.
Es ami meg fontos: keretik odairni a konnyebb rendezes meg kereses erdekeben a jatekmodot, pl Drift es a palyanevet mindenkeppen (ha lehet azt is, hogy hanyadik). -
Raptus
tag
válasz
.:Kristian:. #703 üzenetére
igazad van, izlések és pofonok, tehát az a felni valóban elég csúnyácska, ám a hátsó szárny mellett még így is szépségdíjas lehetne
-
dragonfx
veterán
De odaverős ez a kép nagyon elkaptam szvsz
Ezek után mondja azt valaki nem jóa grafikája.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest