Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Hahaha, mikor hazai pályán 60%-kal dobsz mezőnyből, 58%-kal triplázol, és 86%-kal büntetőzöl, mégis kikapsz 2 hosszabításban
Hajnalban belenéztem pár meccsbe, mert nem tudtam aludni, de aztán fél hétkor visszafeküdtem, majd felkelek, netezgetek, mondom ránézek, mi lett a Clippers-Kings vége, mert mikor néztem még szoros volt, erre látom, hogy még tart, már majdnem fél nyolc volt
176-175 lett vége, igazi all-star gála volt
-
perempe
veterán
* Brahms: 4. szimfónia *
-
.LnB
titán
válasz kyrieirving #12195 üzenetére
Videó: [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
perempe
veterán
A Portland nagyon gyenge kezdővel lépett pályára, megérte volna fogadni.
-
saen
veterán
válasz kyrieirving #12188 üzenetére
Én már jó ideje azt kérdezgetem mindenkitől, hogy miért nézi ezt? Semmi értelme az egésznek, egy átlag meccs két gyenge csapat között szinvonalasabb szokott lenni...
-
dellfanboy
őstag
válasz BMdeal #12185 üzenetére
félnek a sérüléstől, kevés a lové..
sajna ez a mostani all star gála harmatgyenge. én még mindig a 80-90-es allstar játékot/meccseket nézem inkább vissza.
a zsákoló srác jó volt, de nem tudtam eldönteni, hogy ez most akkor kosárlabda, vagy vmi cirkuszi show (amire rájátszott erősen, hogy fehér alacsony volt a srác)?eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
BMdeal
csendes tag
Sziasztok!
Néztem a hétvégén az All-Star meccset és a zsákoló versenyt is.
Csak én érzem úgy, hogy egyre gyengébb színvonalú a dolog?A zsákoló versenyre miért nem neveztek a nagyobb nevek is?
-
attiati
veterán
válasz kyrieirving #12183 üzenetére
po esélyes csapatba nem kell, máshová meg felesleges, mert draftra hajtanak vagy fiatal játekosnak adnak lehetőséget
Valami minimál fizuért vinném.
A vicc, hogy asszem második legjobb oddsa volt a legjobb 6.ember címért
-
nmate91
tag
válasz kyrieirving #12179 üzenetére
Hova nem?
-
saen
veterán
Westbrook -> Clippers
Érdekes lesz. -
dellfanboy
őstag
vki volt esetlen Párizsban az NBA meccsen? mennyi volt a jegy? jól látom 2024-ben is lesz 1 játék Párizsban?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
válasz kyrieirving #12162 üzenetére
Miami-t mondanak, igazad lett.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
[link] (fb link)
-
ImACeltic
őstag
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
borges7
aktív tag
Igen, láttam, hogy ezen a meccsen nem annyira ment neki, de egyébként látszik, hogy folyamatosan javul. Januárban már 27.7 pontot, 6 pattanót, 4 gólpasszt átlagolt, 54, 45, és 92%-okkal! [link]
Februárra ez kicsit visszaesett ugyan, de hát a csapat is változott körülötte.[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz kyrieirving #12165 üzenetére
Megnéztem már reggel, nem volt egy jó meccs. Suns gyenge volt nagyon, Clippers meg csak annyit játszott amennyit kellett.
-
borges7
aktív tag
Phoenix Suns guard Chris Paul continues to ascend the NBA all-time steals list, moving into third place after notching four steals Thursday against the LA Clippers. He surpassed Naismith Basketball Hall of Famer Michael Jordan. [link]
1. John Stockton Steals: 3,265
2. Jason Kidd Steals: 2,684
3. Chris Paul Steals: 2,515 -
perempe
veterán
Hol fog kikötni Kevin Love? Lakers?
-
perempe
veterán
-
borges7
aktív tag
Bridges karrier-csúcs 45 pontjával(17/24 FG) nyert a Nets a Miami ellen.
Mellé meg szerzett 8 pattanót, 5 gólpasszt 2-2 labdaszerzést és blokkot. -
borges7
aktív tag
Ennyi luxusadót fizetnek idén a csapatok, a cserék után: [link]
-
borges7
aktív tag
Hát ez gáz, bár nem követem a magyar kosárlabdát már régóta, de elolvasva ezeket, nagyon úgy tűnik, hogy a menedzsernek van igaza.
Az ilyenek nagyon jellemzőek a magyar viszonyokra, Dávid Kornél is beszélt erről a róla szóló könyvben. Mielőtt kikerült az NBA-be, volt olyan, hogy valaki megpróbálta lejáratni a Bulls-nál,
hogy ne őt szerződtessék, agyrém. A kosárlabda szövetségben, vezetőknél is voltak visszás dolgok. -
szebe
addikt
Tudom hogy itt inkább NBA megy, de azért itthon is zajlik az élet [link]
Jövőhéten vb selejtező, igazából formalitás, nincs reális esély kijutni, de fentiek miatt nem játszhat Vojvoda.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
borges7
aktív tag
Ma hajnalban a Celtic(idegenben) ezzel a kezdővel: White, Hauser, Williams, Muscala, Griffin
csak hosszabításban kapott ki a teljes(-Porter) Bucks-tól! Tatum, Brown, és Smart nélkül.Még mondja valaki, hogy a Celtics nem elég mély, 42 pontot szerzett még így is a kispad(igaz ebből 26 Brogdon). Itt van Hauser óriási triplája, amivel hosszabításra mentette a meccset: [link]
A Clipperst pedig az új szerzeményekkel most már igen is komolyan kell venni.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz perempe #12145 üzenetére
MIN-DAL meccs utolsó negyedét érdemes megnézni
spoiler
Dallas nagyon megérdemelte volna a győzelmet.
-20ról jöttek fel percről percre.
Irving 26 pont utolsó negyed (!)Az utolsó labdánál látszott, hogy mi lehet a baj az Irving + Doncic párossal.
Doncic úgy mozgott az utolsó negyedben, mint aki sérült.
#12142 athomi
Miért? Belead mindent. Inkább a csapatösszetétel lesz a kérdés.
Ha nem Dallasban akarna maradni, akkor mehetett volna Lakersbe.[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #12138 üzenetére
Annyiban nem értek egyet, hogy Irving azért jó passzoló is, persze elsősorban pontszerzésben, és egy-egyben jó. Vele gyorsul a játék. Doncic sokszor 8-10 mp-ig pumpálja a labdát, mire kialakul valami helyzetféle, ezt könnyebb levédekezni, mint Irvinget.
Brunson-ahogy már írták is-nem akart maradni.
-
perempe
veterán
Jokic tegnap: mezőnyből 12/14, 8 gólpassz, 0 TO.
Aldridge -> Dallas?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz diegho #12133 üzenetére
AD a legdominánsabb játékos volt festékben a 2020-as bubiban. Máskor meg esetleg a mozgása, mint akinek nincs mozgáskoordinációja.
Lakers játéka határozottan jól nézett ki legutóbb a GSW ellen (James nélkül).
Nyoma sem volt a meccs végi hullámvasútnak ! Amit többnyire Westbrook okozott az eladott labdáival. De megint hajrázniuk kell az alapszakasz végéig, amiből sérülés lehet, vagy kifulladnak a P/O-ra.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #12126 üzenetére
"Érdekes lesz látni, hogy a Mavs játéka milyen irányba megy majd Irving-el"
Egy közös meccs alapján annyi látszik, hogy Doncic és Irving nem egészítik ki egymást, inkább helyettesítik. Labdajáratásban nem jó állomás Irving. Ő inkább egyedül jó. Meccsnyerő ember lesz. Viszont a csapatjáték picit sérült az érkezésével, mármint ahhoz képest, amit eddig láttunk a Dallastól.
Wood elképesztően hasznos.
Kleber is visszatér hamarosan.Brunsont nem lett volna szabad elengedni. 110 misiért ment 4 évre, Dallas ugyanezt adta volna (?) 5 évre.
Kyrie 200 misiért jött 4 évre. Ez így a duplája.[ Szerkesztve ]
-
BMdeal
csendes tag
-
diegho
nagyúr
válasz BMdeal #12130 üzenetére
AD ha teljesen egészséges, akkor top5 játékos, az a baj, hogy ez elég ritkán van, akkor is rövid időre. Az év végén láttuk mit tud, amikor jól érzi magát, bár én is jobban örülnék ha egy konzisztensebb teljesítményű játékos lenne itt. Amúgy a jelenlegi felfordulásban szerintem nincs szükség 2 top sztárra sem a bajnoki címhez, ezért is bánom, hogy nem jött össze a Hield+Turner csere. Azért a Schröder, Hield, James, AD, Turner kezdő elég erős lenne.
-
borges7
aktív tag
Közben úgy néz ki, a Denver kivásárolja Reggie Jackson-t a Hornets-től, ez jó hír,
vele és Bryant-tel erősödik a cseresor. -
perempe
veterán
Három meccset játszott a Bucks a nyugati parton, mindet
megnyerte, egyik Los Angeles-i csapatnak se sikerült verni őket.* Brahms: 4. szimfónia *
-
borges7
aktív tag
Most lett vége a Kings-Mavs meccsnek, 4. negyed utolsó 9 percét láttam, na meg a hosszabítást, nagyon kiélezett meccs volt, az OT-ban hajszállal jobb volt a KIngs,
mondhatnám egy Fox-al, ez döntött. A csávó konkrétan foghatatlan egy-egyben, de sokszor még besegítéssel is, annyira gyors, és jó befejező a festékben. Haliburton talán jobb irányító, és triplázó, viszont a rájátszásban ez a fajta shotmaking többet ér, szerintem jó döntés volt, hogy őt tartották meg.Érdekes lesz látni, hogy a Mavs játéka milyen irányba megy majd Irving-el, mert most is látszott a végén, hogy vele tényleg gyorsabb a játék, Doncic-ra könnyebb reagálni a védelemnek.
-
saen
veterán
Gary Payton II elhasalt az orvosin a Warriorsnál, lehet a négy csapatos csere megy a levesbe Vasárnapig van a határidő, addig kiderül.
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #12116 üzenetére
Bryant jó, de Bones-t két 2. körösért elcserélni óriási hülyeség volt, pl. ma éjjel a cserepadunk 10 pontot szenvedett össze a Magic 56-ával szemben, benne legalább mindig volt 10-12 pont, ha meg megőrült, akkor még több.
Mondogatják, hogy összekapott Malone-nal, aztán meg már ő akart menni, nem tudom,
de nagyon vékony lesz a kispad a playoffban. -
saen
veterán
válasz attiati #12116 üzenetére
Ezt a Bryant cserét nem értem, a srác cserét kért miután AD visszajött és csökkent a perceinek száma. Jokic mögött se fog sokat játszani
Reggie Jacksont meg kivásárolja a hírek szerint a Hornets, nagyon remélem a Suns lecsap rá. Cserék után van két hely a roster-en a Sunsnál és irányító fronton nagyon szarul áll a csapat. CP3 ügye van, de a csere irányító Cam Payne meg ezer éve sérült. Harmadik irányító pedig Saben Lee, aki 2-way contracton van, rájátszásba nem is játszhat... Azért nála jobb játékos kéne a biztonság kedvéért.
-
diegho
nagyúr
Nem semmi mozgás van.
-
perempe
veterán
Sejtettem, hogy Crowder nem marad sokáig a Nets-ben.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Azért van itt mozgás bőven.
-
nmate91
tag
Mi a fax történt itt?
-
.LnB
titán
Iszonyat értéket adtak érte. Egyértelmű All in.
A Lakers is húzhatna All in-t, egy AD cserével.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saen
veterán
CP3, Booker, TJ Warren (?), KD, Ayton kezdő lesz. Ez azért elég jól hangzik, meglátjuk mennyire lesznek egészségesek.
Mikal és Cam nagyon fog hiányozni, szerintem mindketten esélyesek arra, hogy idővel akár all-starok is legyenek. KD kaliberű játékost viszont nem lehet ingyen megkapni, ez van.
Ezzel a cserével a Suns most bedobott középre mindent, kiváncsi leszek mire lesz elég. KD azért már nem fiatal, reméljük nem lesz non-stop sérült.
-
.LnB
titán
válasz borges7 #12101 üzenetére
Mé' mondod!? A legnagyobb tehetség még ott van! Benny fiú.
saen #12098
Nekem csak most esett le, hogy CP3 maradt Suns-ban. Azt hittem, hogy egy ilyen volumenü trade-be benne lesz. De gondolom a Nets-nek nem kellett egy nyugdíjas.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
borges7
aktív tag
Knicks is erősített: "The Trail Blazers are trading Josh Hart to the Knicks, sources tell ESPN."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest