Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
Mindig örülök, amikor nézhető időpontban van nyugati meccs (vagy bármilyen), de az időkérések meg a negyedek közti szünetek lehoznak az életről.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
sp8787
addikt
Estere beiktatok 2 meccset.
DAL > Luka
PHIL > akarok egy jot rohogni, meg kivancsi vagyok miert lett ez a vege de van tippem.Hatha Rivers-t kirugjak mar vegre.
-
.LnB
titán
Most kezdtem a meccset. Egy dolgot tudok még csak mondani. Baromira bejön ez a Portland mez amiben játszanak Dame-ék! Pólóban nagyon kellene egy ilyen!
(Na ez elég szakmaira sikerült. )„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saen
veterán
Végignéztem közben a Blazers-Suns-t, Phoenix szemszögből:
-második meccs zsinórban amikor az ellenfél rengeteg büntetőt dob, valahogy a szabálytalanságok számát csökkenteni kell
-másképp játszik a csapat, mint tavaly. irányítókra sokkal kevesebb feladat hárul, plussz Bridges és Ayton is sokkal aggresszívabb támadásban. Bridgesnél ez pontokban egyenlőre nem látszik, mert ez a hárompontosai helyett van, de nagyon aggresszívan támadja a palánkot, korábban ilyeneket ritkábban csinált... Ayton végülis ugyanaz, mint volt, csak többször játszák rá a labdát ami jó
-cserepad továbbra is kérdéses, eddig Lee az aki talán a legtöbbet játszik onnan, de szerintem ez kevés lesz. Sajnos Cam Johnson megint keveset játszott, még mindig sérüléssel bajlódik és Shamet meg ügye egy percet sem eddig, ez azért borítja a rotation-t, ettől függetlenül cserepadon nincs még kialakulva a szerepkör
-lepattanózás továbbra is gyenge, Ayton kinnt játszik többet, mint korábban, nem tudom mi a megoldás erre, de fejleszteni kellAlapvetően tetszik amit látok, mivel sok változás van, idén nem számítok 64 győzelemre, de szerintem rendben lesz a csapat. Booker játéka meg továbbra is nagyon magas szint, ami azért önbizalmat adhat a csapatnak. Reméljük a komoly sérüléshullám elkerüli a csapatot.
-
diegho
nagyúr
válasz nmate91 #11386 üzenetére
Összeraktak két labdadomináns sztárt. Meg kellett próbálni a CP3 - Harden páros után. Ráadásul Westbrook elég jól tolta az utolsó meccsein a Wizzardsban. Én nem biztos, hogy Westbrook-ot hoztam volna, hanem rámegyek 2 jó stabil kezdőre, akik tudnak dobni. Most is ezt kell csinálni, cserélni két jó kezdőre.
-
sp8787
addikt
Joel Embiid in the second half: 0 PTS 0-7 FG 3 TOV
-
nmate91
tag
Westbrook - Beverly backcourt 1-18 / 1-12
-
szebe
addikt
-
perempe
veterán
Paul 37.5 éves, LeBron két hónap múlva lesz 38...
* Brahms: 4. szimfónia *
-
saen
veterán
Nekem a Nets vereség nem volt meglepetés, a Pelicans jó csapat, míg a Nets csak papíron az. Őket össze kell még rakni ami vagy sikerül vagy nem, de szerintem senki sem számított erős kezdésre tőlük. Ami meglepett az a Jazz nagy arányú győzelme, szerintem ez volt a legnagyobb meglepetés.
Én a Suns-Mavs-et néztem meg. Első félidő komplett katasztrófa, ott folytatták ahol a rájátszásban abbahagyták, kifejezetten rosszul játszott a Suns. Aztán második félidőre összekapták magukat és behúzták a meccset, 22 pontos hátrányból fordítottak.
Nehéz az ilyen meccset értékelni, mert nagyon sokat fújtak a bírok, volt akinek ülnie is kellett személyik miatt. Sunsnál a kezdő ötösből 3-an fejezték csak be a meccset, Cam Johnson apróbb sérüléssel küzdött, míg CP3 csak szimplán szar volt és cserepadról kellett végignéznie. Damian Lee lett a meccs hőse a végjátékban lévő játékával, beduplázták mindig Bookert, így rá maradt elég sok. Több fontos kosarat is dobott és még a győztest is ő vágta be, nem vártam tőle ezt.
Győzelem ide vagy oda, Monty-nak rengeteg dolga van még a csapattal. Ki kell találnia mi legyen az irányító pozícióval, CP3-at életemben nem láttam még ilyen szarul játszani, és Cam Payne se volt elég konzisztens, bár a végén azért bejött neki egy-két dolog. Cserepad sem tűnt erősnek, bár egy meccsből azért sok következtetést nem vonnék le. Lényeg a lényeg, voltak jó dolgok is, de rengeteg javítani való is, várjuk a folytatást. -
perempe
veterán
Persze meg fogom nézni, hogy Zion/DeRozan/Doncic/Mitchell/stb. mit alkotott, de az is érdekel, miért tartotta meglepően jól a Knicks magát (Reddish, Hartenstein), érdekelnek a Detroit újoncai, megnézem, hogy Porzingis egészséges-e, lehetne vég nélkül sorolni. Az NBA jóval több, mint LeBron és a pár all-star, akivel reklámozzák.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz perempe #11367 üzenetére
A Pelicans kicsit meglepetés. Ben Simmons 23 perc, 4 pont. Ez mondjuk nem meglepetés.
Butler hogy néz ki?! Most látom csak..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
perempe
veterán
Most végre van miről beszélni: rengeteg meccs, meglepetések, újoncok, stb.
-
sp8787
addikt
Ennyi minden egy kepen.
-
nmate91
tag
-
perempe
veterán
Paddal nyert a Boston? Többet is játszottak (12+16+11+21-8-20--24-3-24= -19).
-
sp8787
addikt
Vegere vmi jo hir ezen a fronton.
"Charles Barkley agrees to new TNT contract worth well over $100 million"
Mondjuk RJ-t, Matt Barnes-t meg birom.
Mikor finoman helyretettek az az idiota Malika Andrews-t az nagyon rendben volt.Ezeket az Andrews lanyokat amugy ki nem allhatom.
-
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
linkelek már egy friss LeBron videót
nyomjatok 9-est, az utolsó megmozdulása érdekes (up & under ballal).* Brahms: 4. szimfónia *
-
Cartevo
őstag
-
perempe
veterán
Ma Zion, Bol, Mathurin, Jovic, Banchero és Eason videó, utóbbi más csatornáról.
-
-
nmate91
tag
-
szebe
addikt
válasz perempe #11340 üzenetére
Zionnak jól áll a fogyás. Talán így egészséges marad testben (és lélekben is), kíváncsi leszek a Pelicansre.
Wembanyama részről értem a csiszolatlan gyémánt témát, de továbbra is szkeptikus vagyok.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
perempe
veterán
ZH Highlights
Friss Zion és Wembanyama videók.* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
Kínos lenne, ha az Adelaide 36ers nyerne a Suns ellen.
-
szebe
addikt
Ráadásul tavaly meg Euroligás csapatban tolta,
onnan downgradelt, és asszem csak a francia1 van neki idén. Doncic ennyi idősen meghatározó játékos volt a Realban (spanyol1 + euroliga teteje)."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
saen
veterán
-
szebe
addikt
Csak szerintem túlzás a hype Victor Wembanyama körül? [link]
-
.LnB
titán
-
ben11
őstag
Elvileg több hölgy volt és többszöri figyelmeztetés ellenére sem állt le.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Szerintem meg egy normál, munkahelyi affér nem ér annyit, hogy egy évre eltiltsam azt a vezetőedzőmet, aki döntőbe vezette a csapatot. Nem is kis meglepetésre. Szóval itt tényleg valami személyes bosszúról lehet szó.
Szerintetek mennyi ilyen eset van szépen eltusolva a háttérben?! Szerintem sok. Ebbe a sztoriban biztos van valami óriási csavar, amit sajnos mi nem ismerünk.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Nagyon kellene végre egy kép a csajról, csajokól. Mert így nagyon nehéz eldönteni, hogy megérte e.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
szebe
addikt
válasz sp8787 #11320 üzenetére
Én valami fejesnek a nőjére tippelnék.
Hangsúlyozzák hogy consensual, tehát nem erőszak, innentől jön be az a képbe, hogy olyas valakivel volt együtt, akivel "nem kellett volna"."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
sp8787
addikt
Az mondja mar meg nekem vki ,hogy milyen az a "improper intimate and consensual relationship".
Sztem amugy k**etett vkit aki vki mas is szeretett volna.
Ilyen olyan viszonyok sztem a csapatok tobbsegenel(mint minden munkahelyen) vannak, ez teljesen termeszetes.Na majd kiderul ,hogy mi volt olyan egbekialto ,ha valaha kiderul.
-
perempe
veterán
Bogdanovic -> DET (?)
A Jazz mindenkit eladott, akit tudott.* Brahms: 4. szimfónia *
-
saen
veterán
-
saen
veterán
válasz attiati #11314 üzenetére
Természetesen
Közben a Boston Celtics edzőjére vár egy komoly bünti. Egyik női alkalmazottal volt kapcsolata ami nem felelt meg a csapat előirásainak. Nem részletezték ez pontosan mit takar, de komoly bünti fog jönni, még az is lehet, hogy egy évre eltiltják, vagy legalábbis felmerült ez is. Ma várható döntés.
-
szebe
addikt
válasz perempe #11308 üzenetére
-Doncic varázslat a franciák ellen (csoportkör)
-Franciák OT-s meccsei (török, olasz)
-Német-Spanyol elődöntő, meg a döntő[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Spanyol - Francia döntő, M4
-
szebe
addikt
válasz perempe #11304 üzenetére
Tegnap azért a spanyolok elkapták őket.
Kellett az "import" Lorenzo Brown (vagy ahogy redditen hívják, Lorenzo Marrón ) de mellette a többiek is jók voltak. Úgy néz ki, a spanyoloknál sikeres lehet a generációváltás.Holnap Spanyol-Francia döntő, jó meccset várok
-
perempe
veterán
Schroder -> LAL (jól játszott az EB-n)
-
Cartevo
őstag
Ez hány méter?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok