Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz
590227 #49577 üzenetére
1-1,5 éve nekem is volt hasonló ügyem. Nagyon sokat telefonáltam és úgy tűnt hogy túlszámláz a voda. Aztán letöltöttem a hívásrészletezőt és összenéztem a telefonom naplójával. Szinte mp pontosan minden stimmelt. Nem is reklamáltam a vodánál.
A mi flottánkat 2 évente megújítja a vállalat. Ilyenkor mindig érdemes átnézni a változásokat a kellemetlenségek elkerülése miatt.
Más flottánál nem tudom, hogy hogy megy, de mindig érdemes képben lenni az aktuális kondíciókkal. -
Daffni2
addikt
válasz
590227 #49567 üzenetére
Vodafon átvert,izraeli,orosz,meg görög hívásokat számlázva ellopták a pénzem,
Ja persze,ül egy ember az asztalnál,plajbásszal a kezében,és kitalálja,hogy na akkor írjunk már ezeknek néhány izraeli,orosz,meg görög hívást.
Ha kérnél most(akkor is kérhettél) részletes számlát,világosan látszana,pontosan mikor,milyen számot hívtál,mennyi ideig beszéltél.Enélkül csak találgatás az egész. az egész.
-
Bozek
nagyúr
válasz
590227 #49550 üzenetére
Mondjuk én azt nem értem, hogy 22 ezres számlával miért vagy még a flottában? Nem tudom, hogy mennyi netet használsz (a számla alapján alig több mint 1 GB-ot), de a Red M csomag 10990 Ft (hűség nélkül 11990 Ft) és ott hívhatsz még akár EU-s számot is ingyen. Meg van benne 4 GB net.
Egyébként érdekes, mert a honlapon meg 9990 Ft-ot írnak a Red M-hez, én az ÁSZF-ben szereplő árat néztem.
-
asdf_
veterán
válasz
590227 #49562 üzenetére
Korlátlanul ingyenes a csoporton belüli telefonálás MAGYARORSZAGROL INDITOTT HIVAS ESETEN.
Hatha igy leesik
A hívások nagy része hívásfogadás,ami ingyenes.Híváslista nincs.
Nem is kell, ott van, hogy 05.12 es 06.04 kozott 3 ora 44 perc 27 masodperc idotartamban te _inditottal_ hivast kulfoldrol magyarorszagra. Ennek tarifaja 19 Ft/perc. Ennyit is szamlaztak, tehat nincs gond. Ezt kozoltek is a welcome sms-ben, hogy nem ingyen lesz. End of story.
-
törölt tag
válasz
590227 #49556 üzenetére
Újraolvastam az SMS-t: jogilag neked van igazad, ugyanis a szolgáltatótól kapott üzenet nem egyértelmű. Ebben a mondatrészben ugyanis egy szóval nem emlík meg, hogy ez a hálózaton kívüli percdíj az INDÍTOTT hívásokra vonatkozik. Nem lepődnék meg, ha rövidesen módosítanák az SMS szövegét.
Voda:
Telekom:
-
Daffni2
addikt
válasz
590227 #49555 üzenetére
Ez marhára nem a te konkrét esetedre vonatkozik,ez általános tájékoztató.
A számlát nézve az égvilágon semmi problémát nem látok,a csoporton belüli hívások díjmentesek voltak, a csomag díjából lebeszélhető összeget felhasználtad,a roaming környezetben használt adatforgalmat nem számlázták.
Természetes,ha kintről magyarországi számokat hívtál az a "kedvezményes roaming hívás"az itthoni percdíjadnak megfelelően számlázták.
Semmiféle többlet díjat nem tartalmaz a számla.
Ha itthon telefonáltad volna el azt az időt ugyanennyit számláztak volna.Közben láttam a további hozzászólásaidat,te tényleg ennyire érthetetlen vagy?Jobban már nem lehetne elmagyarázni,mennyire nem jogos a felháborodásod!
Tényleg nagyon keveset telefonálsz,csupán e számla alapján összesen 768 percet beszéltél.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz
590227 #49550 üzenetére
Akkor csak ott tartunk meg mindig, ahol mar reggel is, hogy amikor te kulfoldon vagy, akkor a flottadba/elofizetoi csoportodba tartozo szamokat nem hivod ingyen, mint itthonrol, hanem annyiert, amennyiert belfoldrol egy idegenhalos telefont hivnal, tehat 19 forintert. Vagy egyszeruen megfogalmazva: az egymaskozti ingyenduma kintrol nem el*. Tehat mint fentebb irtak, az asszonynak kellett volna teged hivni, nem pedig neked ot.
* azt irtad, korabban nem kaptal ilyet, es eddig ingyenes volt, na ez jo kerdes miert van, lehet, hogy megujult a keretszerzodes, es megvaltoztak a feltetelek? Kontaktolj a flottakezelovel, majd kiokosit.
Meg a welcome sms-rol kene egy screenshot, nagy osszegeket tennek ra, hogy abban benne volt, hogy ez nem lesz ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
-
törölt tag
válasz
590227 #49543 üzenetére
Az általam ismert tarifák esetén, ha roamigban hívsz magyar számokat, a hálózaton kívüli percdíj a mérvadó.
Ha tehát van egy flottás tarifád, amivel csoporton belül ingyen hívsz + ne adj isten még vodára is ingyen hívsz itthon, roamingban a hálózaton kívüli percdíj fog érvényesülni mind a csoporton belüli, mind a magyar vodás számokra.
Nem vonom kétségbe, hogy a te tarifád pont az az 1 a 100-ból, amelyiknél nem így van, de én ilyen tarifáról még nem hallottam. -
válasz
590227 #49539 üzenetére
Így, hogy rajtad kívül mindenki fordítva ül a lovon, szerintem el is engedhetjük a történetet
Díjmentes roaming, hogy díjmentes a hívás fogadás, ez nálad OK
Díjmentes roaming, hogy külföldön is fel tudod használni a csomagokban foglalt perceket, majd utána a hazai perc díjon beszélsz tovább, ez nálad OK
Az egymás közti ingyenes beszélgetés opciód nem része a díjmentes roamingnak, ez is teljesült nálad -> amikor a másik MSZP számot hívod kintről, akkor először felhasználod a csomagban foglalt perceid majd hálózaton kívüli, itthoni perc díjon beszélsz tovább. Hol is van extra roaming díj felszámolva?[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz
590227 #49535 üzenetére
Én nem akarok találgatni, de megnézted a flottád díjszabását? Megtaláltad benne, hogy flottán belül ingyenes az eu roaming? Ha igen, akkor érdemes reklamálni. Ha viszont nincs benne, akkor tényleg csak a vodafone jóindulatában bízhatsz.
Ha egyértelműen leírja a díjszabás, hogy fizetős az eu roaming csoporton belül, akkor kár a gőzért.
De most tényleg... átnézted az aktuális díjszabást? -
thomas77
senior tag
válasz
590227 #49515 üzenetére
Ha a flottád díjszabása nem írja, hogy eu roaming helyzetben is ingyenes a csoporton belüli hívás, akkor az hálózaton kívüli hívásnak minősül. Ha a csomagod tartalmaz lebeszélhető perceket, akkor eu roaming helyzetben is az fogy először. Ha ezek a percek elfogytak, akkor minden indított hívás fizetőssé válik az eu-ban (kivéve néhány spec. számot).
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kedvenc zene a mai napra
- Gitáros topic
- Asztalos klub
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- Ukrajnai háború
- Apple MacBook
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS ROG STRIX G513 RYZEN 5 5600H/RTX 3050/32GB DDR4/1TB NVME SSD/ 144Hz
- Xbox Series S 1TB-os 2027-ig Garanciális Robot White kiadás
- Synology USB Station 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest