Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warpig
aktív tag
Közben nézegettem az AC oldalát és az lenne a kérdésem, hogy a Twin Turbo Pro vs Accelero S1 rev2 közül melyik (egy 4850re lenne)? Teljesítményben hogy viszonyulnak egymáshoz? A Twin turbo pro drágább 1600 forinttal, de kap az ember 2 pwm-es ventit, míg az S1-hez venni kell min 1 darabot. Tapasztalatok, vélemények? W.
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Gyártják még a GFX Chilla hűtőt? Sehol sem találok új példányt! W.
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
veréb
tag
Scyte Musashi -t fel lehet rakni 275gtx-re?
nézzél jobban szét hátha csak a fától nem látod az erdőt
-
mrbig25
őstag
Próbálkoztam, de még nem kaptam választ.
A Musashi-n gondolkodtam én is, de hát nem olcsó még használtan semszasanyi: TwinTurbo Pro tetszene, de az már elég magas nekem, bár ha találok jó áron, vagy használtan, akkor lehet bepróbálom.
Egyébként az Asus Dark Knight hűtésről mi a vélemény? Elméletileg ugyanakkora a furattáv, mint a 4850-en, tehát rámenne.
Kérdés, hogy mennyivel lenne jobb a mostani Zalman VF830-tól...[ Szerkesztve ]
...
-
szasanyi
félisten
válasz mrbig25 #3588 üzenetére
Sztem azt már ne erőltesd, az Accelero TwinTurbo Pro vagy a sima TwinTurbo is ideális rá (nálam utóbbi volt rajta, hangtalanul és a gyárinál jobban hűtötte). Ha szeretsz barkácsolni, akkor Accelero S1 Rev.2 + venti is jó lesz (sőt, jó ventivel jobb is picit, csak összegben lehet kicsit többre jön ki a vége, és az lőbbit egyszerűbb felrakni mert komplett hűtőegység, amit a VGA vezérel is).
-
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Gigabyte 4850-re keresnék valami jófajta hűtőt, mert a gyári Zalman eszméletlen hangos.
mATX-es házam van, ezért a Coolink GFX Chilla-t néztem ki magamnak, de sehol sem találok. Ennek a forgalmazása megszűnt vagy csak én vagyok balf@sz, hogy nem találok?!Szóval a GFX Chilla-hoz hasonló vékony(abb), de hasonlóan jó teljesítményű hűtőt keresnék.
...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz LordDarkness #3584 üzenetére
Én arról beszélek, hogy a gyári hűtőt szétcsavarozva külön lehet választani a RAM/FET/VRMeken lévő fémlapot a GPUs résztől és a ventitől. Ez a fémlap marad a nyákra csavarozva a gyári gap padekkel és fölé elfér az S1.
cowboy_bebop is így használja, esetleg kérdezd őt, ha bővebb infó kell. -
LordDarkness
aktív tag
Ha esetleg más is keresne hűtőt az 5850-5870re és a pénz nemszámit (nem úgy mint nekem) szerezzen be egy Accelero XTREME 5870-et. Ez már tényleg a legjobb léghűtés ezekhez a karikhoz.
Rock Katona
-
LordDarkness
aktív tag
válasz Daffni2 #3582 üzenetére
Csak halkan megjegyzem hogy az nvidia feketéje jobban tetszik. Az a bajom hogy nekem mindenféleképpen halk hűtés kellene ezért gondoltam 12cm ventis megoldásra, félek attól hogy néma módban nem hűti le a tuningolt 5850-et.
Speed(R): Te most pontosan milyen hűtőről is beszélsz? S1rev2+ a gyári wrm hűtés?[ Szerkesztve ]
Rock Katona
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Daffni2 #3582 üzenetére
~Féláron kijön és teljesen korrekt..a gyári hűtő alsó lemezét meghagyva sokkal jobb RAM/VRM eredményeket lehet elérni, mint ezzel a Zalman giccsel..a ventiket meg az ember a saját hallása/pénztárcája alapján választhatja meg, amit később bármikor cserélhet. Nem utolsó sorban peduig, ha eladásra kerül a sor, a hűtő maradhat, egy rahedli más kártáyra is felmegy, nem only 58x0.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz LordDarkness #3567 üzenetére
Azért egy iyen VGA-ra ne gányolj, megérdemel egy rá való normális hűtést:Zalman VF3000A VGA hűtő - ATI Edition
"Aki ad,az nyer"
-
szasanyi
félisten
válasz whatnot #3578 üzenetére
Látom, nem érted... nekem nem kell segítség. Nem is kellett volna rányomnod a válasz gombra, mivel sem neked, sem az általad felvetett témában nem írtam előtte. Bár ez nyilván nem tűnt fel...
És mielőtt az én stílusomat kritizálnád a továbbiakban, talán olvasd el még egyszer a legutóbbi hsz-edet is. Nem baj, ha nem válaszolsz... egy "élmény volt".Izee1233: értem... sajnos az már gyárilag is hangos, mielőtt bármi baja lenne. Úgy meg pláne "kellemes lehetett". Ha meg már így van, akkor nézd meg a hűtő-GPU kapcsolatát (pasztázást) is. Persze csak ha eddig nem tetted meg. Nagyon nem kell "gányolni", gyors kötözővel vagy megfelelő gumiszalaggal stabilan rárögzíthető a két venti, és sztem jó is lesz úgy. Azért majd mondd milyen a tapasztalat, és hogyan alakulnak a hőfokok. Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
Izee1233
csendes tag
válasz szasanyi #3577 üzenetére
Gar vesztés már meg volt Gyári hűtőn olyan szinten kezdett el nyikorogni a venti, hogy nem lehetett megmaradni mellette... Le kellett szednem kicsit beolajozni :S
Úgy is akarok 2db 12-es Swif2-t venni házhűtőnek, kipróbálom azokkal amit mondtál és meglátjuk, majd mi lesz az eredmény. Majd csak fel kell gányolni a gyári hűtésre őket -
szasanyi
félisten
válasz whatnot #3572 üzenetére
Lehet, hogy a Pro hűtési teljesítménye jobb valamivel - még nem próbáltam, így az esetleges különbséget nem tudom megítélni - de úgy emlékszem én nem erről beszéltem. És ha még jobb is... akkor is az előzőekben leírt változtatás az olcsóbb (kb. 3k 2 db jóféle venti), ami ráadásul hatékony is lesz! És a hűtést sem kell leszerelni, ami ugye akár garvesztéssel is járhat.
-
szacsee
nagyúr
-
törölt tag
válasz whatnot #3574 üzenetére
A V2-őt már nézegettem, annak nagyon csalóka a fotója. A V2 hűtőbordáját nem lehet a kártya hátoldalára fordítani. Persze ez a gyártó honlapján lévő képekből nem nagyon látszik, csak az adatlaporól derül ki, na meg tesztoldalak cikkeiből.
szerk.: Talán ezen a ("gyári") fotón látszik:
Ha erre rárakja az ember a ventilátort, akkor két kártyahelyet foglal el a VGA.
[ Szerkesztve ]
-
whatnot
őstag
válasz #95904256 #3573 üzenetére
Ott van ugyanannál a gyártónál: Thermalright V2.
-
törölt tag
Az eredmények még odébb vannak, de majd megmutatom.
VGA hűtő keresgélés közben találtam egy Thermalright HR-03 GT nevű jószágot is, ami biztosan garantálná, hogy az AGP kártya mellé odaférjen egy másik. Esetleg nem ismersz olyan hűtőt ami rézből van és hasonló kialakítású? ( A hőcsövek a kártya hátán lévő hűtőbordára továbbítják a meleget. )
-
szasanyi
félisten
válasz Izee1233 #3566 üzenetére
Az a hűtő nem rossz,csak hangos, és az az egy venti nem elég hatékony. TwinTurbo volt nálam a gyári Sapphire helyett, de az se sokkal jobb, viszont szinte hangtalan volt a gyári hűtőhöz viszonyítva. Ha most lenne ilyen kártyám tuti nem cserélnék hűtést, csak levenném a müa. burkolatot és a ventit, aztán kapna 2 db jóféle, halk ventit. Kevés pénzből megvan, és eléred vele a célod.
-
whatnot
őstag
válasz LordDarkness #3569 üzenetére
L2pro-t 5850-en felejtsd el szerintem.
Hivatalosan az AC termékei közül valóban csak az L2pro megy rá, de attól még rámehet az S1 Rev2 vagy a Twin Turbo Pro is. Én utóbbi fogom majd rárakni az Asus 5770 CuCure-omra, mert elvileg rámegy, volt már olyan, aki rárakta mindenféle mod nélkül. A kérdés nálam az, hogy így összességében a házba befér-e.Ezeket nézd meg és kezdj el méricskélni
[ Szerkesztve ]
-
whatnot
őstag
válasz LordDarkness #3567 üzenetére
Ha rámegy, akkor tuti lehűtené.
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Szerintetek egy s1rev2 ,lehűtené az 5850esemet 2db 12cm venti társaságában?
Rock Katona
-
Izee1233
csendes tag
Hali,
Egy Sapphire 4870-esre keresek valami kellemesebb hűtést nyárra, mert mostani hűtővel 90fokot verdesi lazán terhelés alatt. :S
Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro rámegy? Esetleg jobb ajánlat ennél?
Konkrétan ilyen hűtő van most rajta:
[link] -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz #95904256 #3562 üzenetére
Google segített azért ;p
Zalman NB32Kt használt coolaler, az NB47J újabb, de magas (+1.5cm).
Ha szerzel egy NB32Kt és rápattintod, több mint elég kell legyen szvsz.
Nálam egy ASUS V7100-Prot passzívan 60°C alatt tart 240es tuninggal.
(esetleg, ha szerzel nekem egy NB47Jt, odaadom érte az NB32Kt )
Egyébként VF700CUt vennék a helyedben, leszabályozva halkabb lesz.
A VF900CU akkor hatékony, ha fel van tekerve, amúgy sűrű a bordázat.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz #95904256 #3560 üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs ezzel a karival, de az AGP 6600GTk java túlmelegdő HSI miatt döglött be tudtommal. Utolsó AGP karim egy 1950GT volt, érdekes módon azon is 80°C felett üzemelt tartósan a chip, mégsem volt rajta borda..amíg rá nem mértem egy égés után és kapott sünit. Utána is sütött, de úgy voltam vele, megtettem amit meg tudtam, süljön meg ha akar x)
A gyári bordádat valszeg már bontotta valaki és az oda való gap padet elhagyta..ezeket nem pasztázni szokták, nincsenek egy síkban a GPUval.
Nézegettem közben képeket, VF900 felmegy ugyan, de nem 4 csavarral..
HSIre megoldás lehet egy NB47Jhez hasonló borda, variálható a rögzítője.
Az eredeti hűtés rögzítő furataira be tudod lőni, ahogy coolaler is csinálta. -
törölt tag
A VF900 jobban tetszik, mint a 700-as, de ez utóbbi mellett talán jobban elfér a szomszédos kártya. A HSI tényleg nagyon melegszik? A gyári borda kb. 2 mm-rel volt felette, igaz volt rákenve némi hővezető paszta, de minek?
A HSI melletti pontokban nem lehet átfúrni a NYÁK-ot. Alkatrészek és vezetősávok vannak a túloldalon.Ezek szerint marad az általad említett kétkomponensű ragasztó... Bár a kb. 3 x 10 mm-es felületen csak egy nagyon pici bordát lehet képes megtartani.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
A Zalman GV1000 hatékony, de fullon hangos. Kérdés, szabályozza-e?
akosf
VF900 annyival nem laposabb/jobb, hogy megérjen sok +kpt, de ha tetszik s kell az a pár mm, jó lesz az is. A HSI viszont gond, furatok nélkül akkora területen elég nehéz akármit is rögzíteni..szerintem ott furatoknak kéne lennie, nem értem miért nincsenek..kérdés, van-e vezető sáv a belsőbb rétegekben vagy fúrható-e..bár, gondolom nem fúrnád át ha lehetne sem ;p
Esetleg 2 komponensű hővezető ragasztóval meg lehetne oldani, valami méretesebb bordát, mert azért melegszik rendesen a HSI nagy igénybevételnél. -
Buda76
senior tag
Szervusztok!
Mit lehet tudni Gigabyte N98TOC-512 hűtéséről? Mennyire hatékony illetve zajos? Meg éri-e rá venni egy jobb hűtést? -
aclandiae
senior tag
Arctic F12 PWM PRO szabályozható (400-1500) és ultra halk ventit ha ráteszek egy PowerColor PCS+ HD4870 1GB GDDR5-re, akkor jelent majd pár fok -t?
Megéri venni rá egyet? -
szasanyi
félisten
Érdekelne tapasztalati üzemi hőfok vki R5770 VGA-n Thermalright V2 VGA hűtővel! Akár passzív akár ventis üzemeltetéssel.
-
Smoothy
tag
Hy!
Egy Phenom II X4 955 keresek valami csendes de jó teljesítményű hűtést, tapasztalatok?!
Mit lenne érdemes venni?!
-
mijos
senior tag
Hali.
Azt szeretném kérdezni, hogy a 9800 gt-re jó-e az AC Accelero S1 rev. 1 ?
Azt tudom, hogy a rev. 2 jó rá..." Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
AndrewTdi
addikt
-
Mika1227
őstag
válasz hegeanabol #3536 üzenetére
Ezek elég jó fajták igaz a 8800GTX-re nem látom de lehet jó rá az is ami a GT-re való! Miért nem jó ami rajta van?
Vagy ez![ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
hegeanabol
aktív tag
Üdv. ....
Olyan kérdésem lenne hogy , jön ez a jó meleg ..... és kicsit aggodok a gépemért
Milyen hűtést vegyek egy 8800GTXre ??
Ami meg éri és árban is jó ?! És azért halk is 1xerre kicsit nagyra vágyó vagyok mi
Választ előre is köszönöm üdv hege
Emailban keressetek ezek után akinek még van nálam dolga. Köszönöm. hegeanabol@freemail.hu
-
XaoS
csendes tag
nemtudjatok hol lehet megvasarolni az uj thermalright hutoket a fermire?? :S vagy mikortol lesznek kaphatok?? esetleg mas??
udv
-
Adiking
tag
Sziasztok
Mi a jobb? Arctic Accelero Twin Turbo Pro vagy Accelero S1 Rev.2 + 2x 100mm Scythe Kaze Jyu 2000 RPM? -
scream
veterán
Sziasztok!
HD4850-re keresek olyan passzív hűtőt ami rá megy majd ha kell 58xx ra is és akár ventit is rá lehet rakni.
ezek voltak,nem is kellenek : AC S1 rev 2. + TurboModule ; Scythe Musashi.
Ezeken kívül valami normálsi árban lévő hűtő van ?
-
LA_COSTE
senior tag
Sziasztok!
Sapphire ATI Radeon HD4670-re keresnék 4-5 ezer Ft-ig halk VGA hűtőt. Javaslatokat várnék tőletek! -
Benhill
senior tag
Az AC TWIN TURBO Pro -t fel lehet pakolni egy GTX260-ra? Neten nem talaltam biztos infot. Fontos lenne.
-
R̲e̲m̲
senior tag
Eléggé nagy a pangás errefelé... fontos lenne valami hasznosabb vrm-hűtőt találnom, azért kellene pár jó ötlet. ha ha Heidi mellé felteszek egy zalman-féle passzív vrmhűtőt, azalatt nem fog megfőni a 4890 tápja? Ahogy néztem, az a legmelegebb a kártyán.
ötleteket várok -
R̲e̲m̲
senior tag
Alpenföhn heidi-ről valakinek valamiféle tapasztalat? egy 4890 oc-ra szeretném rátenni
ja és ajánlhatnátok vmi vrm hűtőt
Üdv mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
whatnot
őstag
Asus 5770 cucore 1GB-ra van valami jó hűtő?
-
Sonky
aktív tag
-
s.s.j.goku
tag
Én is néztem a Twin Turbo meg a Pro-t is,de az áruk már elég magas.
Lassacskán le akarom cserélni a kártyát,csak most pont felmentek az árak (forint gyengülés miatt),de lehet a 8800 GT marad másik gépben.Ezért gondoltam hűtés cserére.
Na majd eldöntöm
Azért köszi a hozzászólásokat
THX -
Daert
őstag
válasz aclandiae #3522 üzenetére
A hőmérsékletek egész jók.Azzal nem lenne gond.
Az alaplap 2. PCIe-je csak akkor 8×-os ha két kártyát üzemeltetsz.Úgy gondolom akkora teljesítményvisszaesést nem tapasztalnál.A CF-et igazából 2 egyforma kártyára tervezték.Tehát,ha 4850-ed van akkor 2.-nak érdemes 4850-et venni vagy 4830-at.
A Physx-ről most volt egy cikk a címlapon.NV-ből Physx-re 8600GT-9500GT-9600GT-GT220-Gt240-et lehet venni.
Ha GenL progival nyomod működhet,de nem 100%
Valami olcsóbb Physx ready NV-vel megérhet egy próbát. -
aclandiae
senior tag
Szia!
Most a Vapor-X idle 44, terhelés alatt 66 fok. Nekem ez elég. Amint a terhelés megszűnik a 66 fok néhány sec alatt visszaér 44-re.
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P alaplapom van (ezt elfelejtettem beírni az előző hsz-be). Sajnos a 2. PCI-E foglalat csak 8x-os (ami érdekes, hogy a lap elején 2x 16-ost ír, lejjebb meg 1x16 és 1x8...)
Mennyire lenne fontos a 2. VGA-nál, hogy ugyanolyan legyen a kártya a CF szempontjából?
Esetleg egy NVidia VGA Physx számolásra. Volt a logouton egy cikk erről. -
Daert
őstag
válasz aclandiae #3520 üzenetére
Szia.
Ha a Vapor-X hőfokaival elégedett vagy,akkor még egy ugyanilyen 4850-es lenne a legjobb,amennyiben a szisztémádat figyelembe vesszük.
A 4870-jóval gyengébb mint a 4850CF.
Ha a hőmérsékletekkel is gondban vagy,le kell mérned,mennyit takar a 4850+Accelero Twin turbo az alaplapodból.Vagyis be tudsz-e tenni még egy VGA-t.
De az is megoldás lehet ha hely szűkében vagy és a Vapor-x nem takarja a másik PCie foglalatot hogy egy ref.-nél komolyabb hűtős VGA-t teszel bele 2. karinak.
De valyon az alaplapod 2 PCIe foglalata CF esetén is 16×-os ként kezeli,nem csak 8× ként? -
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Innen, ha a 3. megoldást nézzük, melyik 4850-essel járok a legjobban?
Hűtőnek a TwinTurbo Pro-t gondoltam rá. -
Stirbi
addikt
válasz s.s.j.goku #3516 üzenetére
HElo, hát nagyon nagyot durrntott az nvidia a 8800as sorozattal , S1 rev2+ 12es venti vagy ,accelero twin turbo, vagy accelero twin turbo pro, a hütökön ujonnan van paszta
-
DIMITRIUS
tag
válasz s.s.j.goku #3516 üzenetére
Nézd szerintem ha már ilyen baromira felmelegszik akkor jobb lenne az "accelero s1 rev2"-nél [link] a "accelero twin turbo" [link] ! De amugy az összes artic-os cuccnak alapból van hűtőpasztálya (ez oda is van írva [angolul])
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
s.s.j.goku
tag
Hali
Geforce 8800 GT (512 MB) karim van.Több mint 3 éves a kártya de még visz mindent.
Egy gondja van csak a hűtés. Ha automatán vezérel akko 100 fokot majdnem eléri,ezért manualba vezérlem játék alatt 50%-on megy a venti ,de ez már elég hangos és a poén az
hogy
igy is COD4 alatt 90 fok fölé megy a hőmérséklet.Windowsba inkább leveszem az órajelét igy ott 56 fokos 40%-os ventinél.
Szeretném lecserélni ezt a hűtést,ki is néztem egy hűtőt
Artic Cooling Accelero S1 Rev 2 (ha jól láttam ez 4 hőcsöves mig az S2 csak 2)
Szerintetek jó vétel lenne,elég olcsó 3-4 K. Kell e különleges pasztát vennem hozzá???
Kell e plusz ventit rátennem és ha igen milyet? 1 db 12cm-esre gondoltam nagy lapát alacsony fordulatszám hogy csendes legyen.Ebben a témában sajna nem vok otthon,nem csináltam még VGA hűtés cserét.
Előre is köszi a segitséget -
1hijjanhusz
senior tag
Hali!
Azt megtudnátok mondani, hogy mi a különbség az AC S1 Rev1 és Rev2 között a különbség?
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
DIMITRIUS
tag
Igen azt ismerem mivel ugyan az van most is rajta de tulajdonképpen rosszul kérdeztem nem elég pontosan és akkor a kérdést módosítanám ugy hogy: az "accelero twin turbo" rámenne-e? mert szerintem rá megy csak az a baj bárhol néztem eddig nincs felsorolva az 5670 a kompatibilisek közt. :S [link]
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
DIMITRIUS
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem. Már mindenhol kerestem normális hűtést ati HD 5670-hez de sehol sem találtam:S most akkor nem is létezik hozzá vagy csak én voltam béna ? ha valaki tud valamit légyszi írjon!
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
mgoogyi
senior tag
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Van egy Abit Radeon 9600XT-m aminek csapágyas a ventije, és olyan hangos mint egy komplett tsz...
Szeretnék rá másik hűtést, passzívat ha lehet, de nem igazán találok. (főleg hibásan eladó 9600 asokat néztem eddig, de bukó)
Van valakinek tippje, hogy milyen hűtést lehet rátenni, vagy milyen tipusoknak van kompatibilis hűtője?Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
varsam
őstag
válasz anonimus25 #3507 üzenetére
itt a gyártó oldala, megtalálod, hogy még milyen vga-kkal kompatibilis.
-
anonimus25
tag
monjuk amit belinkeltél az jobban tetszik.és ha az ára is alacsonyabb akkor meglesem a dolgot.
köszi a választ és a segitséget.
még annyi ha videokarit cserélek akkor azért még nem muszály rögtön hütést is cserélnem.persze ha ez kompatibilis rá.
köszi a segitségetA majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
varsam
őstag
válasz anonimus25 #3505 üzenetére
A rögzítésében én valahogy nem bízom, ez meg nem tartja szerintem, pláne ha még ráraksz egy 12es ventit is
3000-3500-ért kapsz Accelero L2-t, kevesebb helyet foglal, és van olyan jó, ha nem jobb is mint ez az Aerocool.[link] -
varsam
őstag
válasz anonimus25 #3503 üzenetére
két dolog kimaradt:
Milyen vga-ra lenne?
Mennyibe kerül? -
anonimus25
tag
sziasztok szeretnék venni hűtést a videokártyámra.
Aerocool Video Magic-103
Hűtő mérete: 140mm*110mm*20mm
Heatpipe mérete: 6mm*250mm*2mm
Súlya: 200gPasszív mód: Geforce 6 és Ati Radeon 9 szériáig
Ventilátoros mód: Geforce 6 és Ati Radeon 9 széria fölött- Opcionálisan 12cm-es ventilátor rászerelhető
szerintetek meddig szolgálna ki egy ilyen hűtés?
és megérné a pénzt beleölni,vagy inkább vegyek másikat ennek az árából?
javaslatokat várok tőletek.ti jobban értetek hozzá.A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
Snowy_owl
őstag
Hello!
Van nekem egy ilyen gyönyörű kártyám: NX8600GT Twin Turbo
Szeretnék rá egy ilyet: arctic cooling accelero l2 proKét kérdésem volna.
Egyik:
Vajon kompatibilis a kettő? A hűtő weboldalán a 8600Gt a támogatási listán van.Másik:
A kártyára megfelelő lenne eme szerkezet? Illetve van valakinek infója arról, hogy mennyire halk?üdv: mraco
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Hardcore café
- Rufus
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest