Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
Ha még nem cseréltettél nano kártyára, akkor a méret miatti csere lehet az ingyenes megoldás. Ne emlegesd az ellopott telefont a T-nél, hacsak biztosítás vagy részletre vett telefon stb. miatt nem kell. Nano kártyára cserénél mostanában hároméltűt adnak.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
törölt tag
A SIM-kártya pótlás egyszeri díja lopás esetén bruttó 4.500 Ft. ÁSZF 5.2 pontja szerint
-
GuruZone
őstag
Én nekem ma sikerült.
Elrakattam üzletben az s7 edge-et csütörtökig,
erre ma engedte a webshop megvasarolni ugyanazzal a konstrukcióval, viszont így jár hozzá a gear vr is.Lépj be, azonosítsd magad és a kiválasztott telefonnál válaszd a meglevő előfizetéssel választógombot.
Talán már összeállt az új weboldal végre.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Keem1
veterán
Már volt róla szó itt, technikai hiba van az oldalon, elvileg javítják, már kétszer beszéltem velük, de csak azt tanácsolták, hogy folyamatban van és nézzem minden nap.
A boltokat nem tudom, ár szerintem ugyanaz, de nem minden esetben. S7-hez pl. csak online kapsz VR szemüveget. De érdemes rákérdezni, mert nem egyenlő feltételekkel tudsz így vásárolni, hogy szar a webshop, lehet, hogy így boltban is nyújtják ugyanazt a kedvezményt.kentucky: a csereutalvánnyal azt veszel, ami szimpatikus. Ha többe kerülne, mint az utalvány összege, azt kifizeted.
#72976 kentucky: na ezt passzolom. fogalmam sincs
[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
Persze, ha 2 hét alatt sikerül a teljes folyamatot vissza fordítaniuk és nem lesz hűséged, ha most aláírtál.
(#47711) ForRedGlory: ebben igazad is van és tavaly októberben nem is engedett megadni mást, de azóta meg megengedi. Értem én, hogy szerződés, stb., de akkor miért is engedi meg és ráadásul adatbekérésnél nincs is kiírva figyelmeztetésnek. Nem nagy kunszt lenne, hogy csak akkor legyen megadható, ha nincs szerződés hosszabbítás.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Annyi a titok, hogy el kell olvasni a szerződési és szállítási feltételeket.
Átvétel: a megrendelt termékeket csak a rendelés feladásakor a kosárban megjelölt átvevő veheti át. Szerződés-köteles termék esetén ez kötelezően a szerződő fél. Egyéb esetekben a kosárban megjelölheted, hogy az adott szállítási címen tartózkodó más személy átveheti-e a küldeményt.
[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
Ezzel én is besz@ptam dec. 23-án, volt nagy boldogság Te kitölthetsz bármit, de a futáros papírra már nővéred neve kerül. Kivizsgáltattam az esetet és kb. annyit tudtak mondani, hogy így jártam és mellesleg az ÁSZF-ben le van írva. Ennyit érnek a t-s webfejlesztők, na meg a vezetőik is sajnos. Ja és képernyő mentésekkel igazoltam, hogy mi történt, de nem érdekelte őket. Mellesleg tavaly októberben még "jól" működött és nem tudtál megadni más adatokat. Ja és a csúcs, hogy ha hosszabbítottál, akkor amint a futártól vissza kapják a készüléket kezdik csak leszedni a hűségidőt, amire 30 napjuk van. Nálam szinte ki is használták.
(#47706) glaci: sajna tévedsz.
-
Gery1987
őstag
Helló!
Elvileg nem ha a csere készülék a tied. Gondolom biztosításra kaptad. Ilyenkor mind a 2 marad nálad, ha jól tudom, rosszabb esetben a Telekom letiltja. De kérdezz rá a T-nél. De úgy tudom mind a kettő marad pontosan ez miatt, hogy vagy előkerül, vagy nem.
Szerencséd volt
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
törölt tag
Bemész az üzletbe,
- csókolom a kis kacsóját normál SIM kártyámat szeretném micro SIM-re váltani mert új Telefont vettem nálatok és nem megy bele.
- Mély dekoltázsú hölgy pötyög a gépben. Kérem a telefon számot.
- Elmegy hátulra hozza az új kártyát.
- Nem kerül semmibe
- Ad egy papírt a cseréről amit aláírat veled.
- Megköszönöd és elvonulsz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest