Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!!
Az lenne a kérdésem hogy vettem egy Samsung K zoom mobiltelefont a t-mobil-nál,szoftveres problémái voltak,elvittem a szervizbe,( pl wifi jel szakadozik,feloldó billentyűzet nem reagál feloldásnál,valamikor csak harmadszorra,hívásnál ne látom a kijelzőt,és szakadozva csörgött,stb),megcsinálták,két hét se telt el,előjöttek ugyan azok a hibák még egyszer,akkor vártam a javításra megint kb. két hetet,azt mondták cserekészüléket kapok mert az előző telefonom,hibás termék.(2 hónapos volt a telefon,ebből egy hónap szerviz).
De amit kaptam új telefont,eljöttek azok a hibák megint,max. a hívásnál egyszer tapasztaltam a hibát a többi hiba megint folyamatos,a fél napos telefonomon,ja és új hibát is észrevettem,ha be van kapcsolva ha nincs is akkor is felvillannak egy pillanatra az érintő gombok maguktól,ha billentyűzárból feloldom.
Ilyenkor mit tehetek,mától indult újra a garanciája.
Előre is megköszönném válaszotokat.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest