-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #107094 üzenetére
A novemberinél 6 hónap: [link]
-
anglergab
addikt
válasz
thomas77 #107054 üzenetére
En ilyet Dominos elofizetes "VoLTE-sitesenel" tapasztaltam. Valoszinuleg akkor lep fel, ha korabban az elofizeto megadta a Hivasertesito SMS atiranyitasait kezzel, majd a "VoLTE-sites" soran a kesleltetes idotartama visszaall alapertekre (ami valamiert 5 sec (miert?!) ). Koddal allithato a kesleltetesi idotartam, menubol az ujabb keszulekeknel mar nem.
Ugy emlekszem, korabban 30 sec volt az alapertek. -
-
kovacsmi_74
senior tag
A június 1-től érvényes ÁSZF módosulásokat mintha valamiért még visszatartanák, de lehet csak nekem furcsa... Utolsó nap van, de még nincs fent.
-
-
válasz
MaxxDamage #107088 üzenetére
A telefonszámod rendelkezésre állási idejéig felhasználható, ez korábban is így volt, ha az épp egy év, akkor arra is annyi, de ha feltöltéssel meghosszabbítod, akkor a Maraton felhasználhatósági intervalluma is meghosszabbodik.
Le is írták közben előttem.[ Szerkesztve ]
-
Ezt nagyon jó tudni, köszi!
-
Bferibörs
addikt
válasz
ha 366 nap után nem töltesz lét a kártyára akkor a kártya "lejár", így a Maraton is, ha feltöltöd a kártyát lével akkor folytatódik a maraton is, annak nincs lejárati ideje.
( a feltöltési összeg persze nem mindegy mert 180 nap is lehet a készenléti idő)[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Rosszul emlékszel.
-
-
válasz
gzbotii #107080 üzenetére
Az alkalmazásban, a második piktogramra (két eltolt négyzetben egy + jel) rányomsz, ahol hozzáadni/bekapcsolni lehet szolgáltatásokat, ott ezek lesznek:
Aktív szolgáltatások
-
Bekapcsolható adat-szolgáltatások
-
Bekapcsolható üzenet-szolgáltatások
-
Bekapcsolható hangszolgáltatások
-
Bekapcsolható roaming-szolgáltatások
-
Bekapcsolható egyéb szolgáltatásokAz utolsóban vannak a régebbi Maraton opciók.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
#08205312 #107076 üzenetére
És ezt mire alapozod? Mert a legolcsóbb, 2€ (645Ft) hálózaton belül korlátlan hívás/SMS + 150 belföldi perc + 2GB.
Az tény, hog prepaid konstrukcióban nincs roaming, de az a legnagyobb (Orange) szolgáltatónál is 10€ illetve mostmár 12€, (de legalább combos opció jár mellé, 12+50GB*) feltöltés esetén érhető csak el.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz
MaxxDamage #107077 üzenetére
Miért járna le? Annak nincs lejárati ideje, amíg él a kártya, felhasználható.
-
-
törölt tag
válasz
thomas77 #107072 üzenetére
A románoknál a digi prepaid a leggyengébb konstrukció, a másik 3 sokkal jobb. Sajnos még roaming sincs prepaid ügyfeleknek.
Szerintem nálunk is ez lesz: a havidíjasokra fognak hajtani.
Frekvencia valószínűleg lesz (szinte tuti a 2100-on való bevásárlásuk), az árak nagyon alacsonyak lesznek, a lefedettséggel lesz gubanc. -
-
válasz
thomas77 #107072 üzenetére
Ha indul és ha reagálni is akarnak majd rá érdemben a meglévő szolgáltatók - ez is kérdéses lehet az elején a DIGI gyenge lefedettsége, kis kapacitása...stb. miatt, ráadásul olyat is hallani, hogy egy ideig csak a már meglévő DIGI előfizetők vehetik igénybe a vezetékes szolgáltatásuk mellé a mobilost -, akkor is úgy gondolom, nem a feltöltős (itt a Domino) lesz az első, hanem a havi díjas előfizetés, ahol lépnek majd.
[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
Ha már volt kérdezve sorry
Még 1,3GB van hátra a (több mint 1 éve vásárolt) Maraton 4GB-ból. Ha május végén beruházok 4GB-ra, akkor hozzáadódik? Vagyis lesz belőle 5,3GB, vagy újraindul 4-ről? Igaz nekem még mindenféleképpen megérné, de pl. ismerősömnek 3GB van még hátra nemrég vásárolt csomagból, ott nem érné meg az újítás ha nem összeadódós.[ Szerkesztve ]
-
válasz
viktorhu #107051 üzenetére
Értem, nem ismerem pontosan a vodafone családi csomagokat, csak a lehetőségét írtam, hogy ha telekomon belül nézzük, akkor milyen lehetőségek vannak arra, hogy olcsóbb legyen. Ha a vodafone-nál ugyanazt a szolgáltatást megkapja olcsóbban, pláne ha a család is vodafone-os, akkor lehet élni a választás lehetőségével. A gond ott van, ha nem ugyanazt a szolgáltatást kapja minőségben vagy tartalomban, de ezeket leírtam már. A többi tényező ismeretében dönthető el, hogy a számára mi megfelelő. Ha a család és ő telekomos, hűségidőn belül, akkor érdemes lehet összevonni az előfizetéseket mint ahogy írtam és akkor az ár körülbelül azonos lesz azzal az árral, mint amit a konkurenciánál fizetne akkor, ha a családból egyedül átmenne a vodafone-hoz. De ezeket már csak a körülmények ismeretében lehet eldönteni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MaxxDamage #107065 üzenetére
Mindig az ajándék/ingyenes cuccok fogynak előbb.
-
válasz
Dilikutya #107061 üzenetére
Jaja, ez van!
Korábban már ki lett beszélve rendesen a téma.
A 4GB jobb (szép kerek szám) mint az új ami van/lesz véglegesítve. Én is azon gondolkozom, hogy van még 9+GB felhasználható adatforgalmam (ami akkor jár le ha elfogy) és kéne töltenem egy 4GB-os Maratont (míg van/elérhető) de minek ha még van sok a korábbi T által jóváírt dologból? Ha töltenék 4GB-t akkor elvileg az a 4GB kerülne előre és az vonódna le, vagy tévedek? (korábban jóváírt 10GB az nem nyomon követhető, csak T látja a rendszerbe) -
Dilikutya
félisten
Jé, mekkora zseni húzás a Telekomtól. Ugyanannyiért kevesebb netet ad majd Domino-hoz.
-
válasz
#04441088 #107055 üzenetére
Szia,
A telefonon az átirányítási menüben.
Jellemzően: Tárcsázó -> Opciók -> Beállítások...stb.
Ha esetleg iPhone a delikvens, akkor annak nincs részletes átirányítási menüje, de kódokkal ott is megoldható.gzbotii: Van már helyette egy ideje, párhuzamosan futnak, az alkalmazásban a bekapcsolható adat-szolgáltatásoknál vannak új opciók, az egyéb kategóriában pedig a régiek.
gyuromoj: Általában olyanokon szokott elcsúszni a dolog, hogy az okmányban szerepel a születési helynél az ország is (zárójelben), vagy a kerület...stb., de az nem kerül megadásra az adategyeztetési kísérletnél.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz
gyuromoj #107056 üzenetére
Az lehet a gond, hogy nem a központi nyilvántartásnak megfelelően adod meg az adataidat. Leggyakoribb probléma, hogy a születési helyet nem az igazolványon szereplő formátumban és betűhelyesen adjátok meg. Az igazolványok közül a jogosítvánnyal lehet a legkevesebb hibával ellenőriztetni.
-
gyuromoj
veterán
Nagyszülők kártyás számát még tavaly felvettem a saját előfizetésemhez, hogy könnyebb legyen az adategyeztetés.
Most próbálnám végrehajtani, de folyton ezt dobja ki ha megadom az adataimat:A megadott adatok nem egyeznek a központi nyilvántartás adataival
Ellenőrizd, hogy
a kiválasztott okmányon szereplővel megegyezően adtad-e meg az adataidat,
érvényes-e még az az okmány, amit azonosításra használtál.Szerintetek mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Tegnap kaptam SMS-t, hogy júniusban megszűnik a 4GB Maraton csomag, amit eddig használtam. Van bármilyen infó/pletyka, hogy mi lesz helyette, vagy inkább töltsem fel megszűnés előtt még egyszer, mert nem fogja jobban megérni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy olyan problemam, hogy egyik 30-as csaladtagot ha hivjuk eleg gyakori az, hogy 1-2 csorges utan foglaltat jelez a telefonja, mikozben nincs masik hivasban es nem nyomja ki a bejovo hivast. Mitol lehet ez? Mit kellene atallitani ahhoz, hogy normalisan kicsorogjon a telefonja es ne rakja foglaltra 5mp utan?
Koszonom -
viktorhu
veterán
válasz
lugosi #107050 üzenetére
Nem arról beszélek, hanem hogy családi csomagot családi csomaggal hasonlítunk, egyénit meg egyénivel. Azért a T-nél nincsenek akkora családi kedvezmények, mint a konkurenciánál, ezért volt "jó ötlet" rosszul párba állítani a kettőt
Konkrétan: harmadik eu korlátlan előfizetés 1 giga nettel 3990, harmadik eu korlátlan csomag korlátlan nettel 9990 forint.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
viktorhu #107048 üzenetére
Igen azzal hasonlítottam, mivel mint írtam az én szemszögemből így néz ki. Bár egy zárójelbe orvul elrejtettem, azért odaírtam hogy az rám vonatkozik.
Úgy, mint ahogyan az ő megállapítása sem általános érvényű, hanem helyzetfüggő, az enyém is.
Egyébként kiindulva abból a feltételezésből, hogy sok embernek jellemzően vannak családtagjai, nem kivitelezhetetlen dolog ezeknek az embereknek az előfizetéseit egy számla alá vonni. Persze nem kötelező, ezt nem is írtam, csak felhívtam a figyelmet ennek a lehetőségére, ami skippelhető.
-
válasz
Fox Mulder #107047 üzenetére
Az egy előfizetés nekem nem volt egyértelmű a posztból.
De ha úgy van, és neki előnyösebb a Vodafone mindent mérlegelve (elképzelhető még az is, hogy ahol lakik pl jobb a Vodafone térerő), akkor neki élni kell a számhordozhatóság lehetőségével, szerencsére ennek ma már nincs akadálya. -
-
Bferibörs
addikt
hmm,kaptam reggel egy sms-t,hogy elfogyott az ajándék 4 GB netem, 14 GB Maraton maradt-nincs netem, ez mitől lehet szerintetek?
Ui:
Újra indítás segített.[ Szerkesztve ]
-
SlayR0113
tag
Vodafone hájp éljen...ott minden olyan jó naná
-
válasz
Onderon #107036 üzenetére
"a Vodafone 9900Ft 4gb nettel, social és connect pass-szal, a Telekom meg 11240Ft 3gb nettel"
Ha több mobilos előfizu van ugyanannál az előfizetőnél (nálam pl igen) és lejön a 15% akkor 9554. A 3gb-os netes csomagban is már nem számít bele a forgalomba a fb, az instagram és a waze.
Nem megmagyarázni akarom a dolgot, de nem akkora azért a különbség a kettő között, és cserébe kapsz egy sokkal jobb LTE hálót működő és bejáratott volte-val, függetlenül veszel hozzá telefont részletre ha akarsz és még hasonlók. Szóval a fillércirógatás nem minden. -
válasz
Onderon #107038 üzenetére
Nem csak a lefedettség miatt, bár nekem az is közrejátszott, amikor a másodlagosnak használt Vodafone-os SIM kártyámat dobtam.
Sok összetevője van ennek, azokat pedig mindenki úgy rangsorolja magának, ahogy csak akarja és aszerint választ szolgáltatót és szolgáltatást.lugosi: Nekem inkább a PAPné, de ha jól emlékszem, akkor: Password Authentication Protocol
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
Jajj könyörgöm, oké, akkor CSODÁLATOS módon ez a KÖNYÖRÜLETES és FANTASZTIKUS Telekom megcsinálta, amit a Vodafone már régesrégóta, EU-s irányba is korlátlan a hívás, cserébe a Vodafone 9900Ft 4gb nettel, social és connect pass-szal, a Telekom meg 11240Ft 3gb nettel és egy nagy lóf****al, így rendben?
Mert pl Vibert kivették, maradt a Fb, az Insta meg a Waze, de pl messenger hívás már megint nem. Vodafone-nál pedig "Közösségi média, chat és online hívások". Szeretnétek még valami belekötni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Onderon #107032 üzenetére
Ez alapján "Belföldi és EU alapdíjas irányba, belföldről és EU roaming helyzetből korlátlan", tehát az állításod téves.
-
Onderon
senior tag
Telekom megint jól odavert a díjcsomagoknak
Korlátlan belföld 3gb(
) nettel 11240 ft havonta! Ez ám a nem semmi! Szerintem nincs a világon mégegy ilyen drága csomag. Az is valami nem!?
-
válasz
janakbacsi #107029 üzenetére
Próbáld meg a SIM kártyákat felcserélve, illetve a céges SIM kártyát másik készülékben is, hogy ott mi a helyzet, így lehet szűkíteni a hibalehetőségek körét.
-
válasz
janakbacsi #107019 üzenetére
Az azonosítás típusát állítsd be erre: PAP, illetve a barangolásinál csak IPv4 és próbál rá úgy.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
-
válasz
Meridius11 #107011 üzenetére
Mire gondolsz?
-
tsteve
senior tag
válasz
tsteve #107018 üzenetére
az alábbi (eu-zónás) országok vezetékes és mobil számai egységesen 75.60 ft/perc díjjal hívhatók domino esetén május 1-től:
Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Dominikai Közösség, Észtország, Finnország, Francia Guyana, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Guadeloupe, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Martinique, Monaco, Montserrat, Nagy-Britannia és Észak-Írország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Reunion, Románia, Saint Martin (Sint Maarten), San Marino, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Vatikán
[ Szerkesztve ]
-
der_
tag
tsteve szabogabor10 köszönöm.
-
válasz
janakbacsi #107010 üzenetére
A web'n'walk régebbi, de azzal is működnie kellene elvileg.
Próbáld meg a wnw helyett az internet.telekom APN-t. -
-
Meridius11
aktív tag
végre volt egy csomag kombó eseti telefonálóknak és keveset netezőknek ami nem egy rakás szar és népszerű lett, evidens volt hogy ki kell baszni az emberekkel.
[ Szerkesztve ]
-
der_
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek új száma van. Így kezdődik: +43660....... Ha erre a számra sms-ezek vagy visszahívom az mennyire horror költség így 2019-ben. Gondolom másik ország és itthon is ezt használja már. Én feltöltős dominos vagyok.
Köszi a segítséget! -
válasz
janakbacsi #107006 üzenetére
Ellenőrizni legalábbis, hogy a SIM kártya alapján beállításra került az vagy sem, illetve legyen engedélyezve - bizonyos készülékeknél külön rá kell pöttyinteni a hozzáférési pontnál.
Az APN internet.telekom vagy internet.[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
Kaptam egy telekomos SIM kártyát a cégnél, beletettem a dual simes készülékembe, de nem működik a mobilnet. Ha átállítom a saját, Vodafone os kártyámra, azon van. Módosítanom kellene az apn beállításokat?
-
-
Ádyka
őstag
válasz
dptrsk #107003 üzenetére
Igen megtaláltam. Köszi. Akkor május végén veszek párat.
Amúgy ezeknek nem csökkenteni kéne inkább az árát?Azon sem csodálkoznék, ha azt csinálnák, hogy most az áremelássel besz@ratják a népet, akik gyorsan be is vásárolnak régi áron 4Gb ot. Amikor ez lezajlott, akkor meg lesz egy akció pl 4 Gb 2500 pénz.
-
Ádyka
őstag
Hiába írnak az sms-ben június 1-et, már most sem elérhető a 4Gb os feltöltési lehetőség, csak 3,5 Gb van. Másnak is?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Futás, futópályák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai