Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
combonari
tag
-
combonari
tag
válasz gaborbol #2167 üzenetére
Ezzel én is így voltam az elején Én egy híroldalnak a szerkesztőségében dolgozom. Az elején állandóan elszállt a net, mert fos volt, a szerkesztők meg sírtak, egész nap rohangáltam. Aztán egyszer elszállt az exchange is, amit 3nap volt helyrehozni, addig nem volt belső e-mailezés. Mostanra belejöttem, megszoktam, és már nem stresszelek, ha 20 ember sír hogy nincs net. Ha hozzászoksz a napi problémákhoz, akkor tudod rá a megoldásokat, és nincs több para. Tudod, hogy mi hibásodhat meg, romolhat el, és tudod rá a megoldást is. Ennyi az egész, csak idő kérdése, meglátod
-
combonari
tag
Pontosan ez zavar engem is az exchange-rendszerben. Túlságosan bonyolult. Amikor kezdtem a cégnél, volt egy hatalmas para, a szervergép újraindította magát (grat előző rendszergazda, hogy nem kapcsoltad ki az automatikus frissítéseket a SZERVERGÉPEN ). A lényeg h felkíált egy bizonyos "hálózat beállítása varázslót", ezt le is futtattam, és totál hazavágta a rendszert. Életemben először dolgoztam exchange-el, 3 nap volt, mire rájöttem, mi a WTF van, és meg tudtam csinálni. 3 nap folyamatos tanulás, a száraz szakmai anyagok átnyálazása, értelmezése, stb.... senkinek nem kívánom azt a tortúrát Lényeg, hogy mára már nagyjából képben vagyok exchange téren, de még mindig azt mondom, hogy iszonyatos bonyolult rendszer, és ha nekem kéne felhúznom egy windows server oprendszer alá, képtelen lennék rá
-
combonari
tag
De jó, hogy van ilyen topik! 2hete dolgozom rendszergazdaként egy kisebb online szerkesztőségben, a kezem alá tartozik 25 laptop, 4 nyomtató, 1 szerver, 3 ruter, 4 switch, és egy iMAC, úgyhogy itt biztos sok segítséget kapok, ha lesz vmi problémám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest