-
GAMEPOD.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati15
csendes tag
Sziasztok!
A következő konfigba milyen ramot érdemes tenni? (teljes mértékben játékra lesz a gép, és tuningolva lesz a proci és a ram is ha lehet)Alaplap : Asus Z170 Pro Gaming
CPU : Intel core i5-6400
Grafkártya : Gainward GTX 1060 6GBÉs amit nem tudok eldönteni az a ram, amiből szerintem minimum most már 16 GB kell , és 2x8 GB-ás felállásban gondoltam, csak nem tudom hogy melyik gyártótól illetve milyen MHz és CL mennyi legyen? (Nem tudom mennyi számit játékra ha 2133MHz helyett pl 3000es lenne, illetve ha CL16 helyett egy CL12?) Légyszives ajánljatok párat,előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 GB / 1333 és 1600 MHz DDR3 RAM, Sok db + 1 év Garancia + Számla!
- Bontatlan, Garanciás Crucial Overclocking Pro 64GB KIT DDR5 6000MHz CL36 RAM 4x16GB
- SK hynix 4GB DDR3L 1600MHz, Laptop memória, Több darab, 27% áfás
- Hibátlan - 2 szett - KINGSTON HyperX Predator 2x8GB (16GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM memória modulok
- Hibátlan - TEAM GROUP T-Force Vulcan 2x8GB (16GB) DDR4 2666MHz CL15 RAM memória modulok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest