Új hozzászólás Aktív témák
-
werttzui
addikt
Javaslok még az egy obis megoldáshoz olyat,hogy kész kép készüljön tehát vágni se lehessen !Utófeldolgozás meg minimális! Vagy két szálon is mehet merészek és ps őrültek
PENTAX
-
spanyoll
addikt
No skacok úgy néz ki, hogy a két barátból csak az egyik jön és ő is kérdéses. Közvetítem felé a dátumot mégegyszer, de nagy valószínűséggel megyünk
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
aleister
veterán
Félreértelmezted a dolgot. Annyi obit hozol, amennyi van/elbírsz, mindössze a taliról készült online albumba, csak olyan fotók kerülhetnek be, amiket az előre leadott obi/gyútávval készítettél.
Mondjuk én nem olvasom folyamatosan a topicot, de a legutolsó állapotban -amikor még képben voltam- ez volt a szabály.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #9387 üzenetére
Részemről az 1 obis feladat oké, kíváncsi vagyok mennyire tudok kreatív lenni. Nomeg aki hasonló fixet hoz, tudok lesni tőle.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
Ebből szerintem úgysem lesz semmi, mindenki minden bizbaszt hoz majd Jó játéknak tűnik pedig, szerintem páran azért rámozdulunk a témára
Cayman: az jó. Csak mert nem beszéltünk róla, és közben én a helyi fuvarokkal be is teltem...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #9383 üzenetére
lehet en is elmegyek párommal. akkor meg 2-3 ember befér hozzank. él még az hogy csak 1 obit lehet vinni?
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz #31757056 #9381 üzenetére
Valami olyasmi. Már egyszer kimatekoltuk, szétosztottuk, de a létszám alakulásával lassan újra kell gondolni a dolgokat... Eccercsak nekilátok újfent Ti mit terveztek?
Az a "baj", hogy szétoffoljuk a topikot, utána meg már a fene sem találja meg benne a lényegest
Legutóbb itt összesítettem a közlekedést, de azóta létszám is, kocsik száma is változott...
#9078[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #9380 üzenetére
mikor es hol is lesz pontosan ez a ph!otostali?
-
törölt tag
Jelenleg eppen azon megy a matek, hogy ki ki melle fer be a kocsiba?
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #9378 üzenetére
Igen, ilyen távolságban már nekem sem jut eszembe a tömegközlekedés, de fővárosban a heti 1 bevásárláson kívül tömegnyomorgok héven majd metróval tovább. Cég sajnos csak a bérletet fizeti (de legalább ezt igen).
Veszprém amúgy még gyorsan elérhető vonattal, nem is azzal van a gond, hanem onnan is tovább kell valamivel utazni.
-
Freddy76
addikt
válasz t_a_m_a_s #9378 üzenetére
Én meg elszámolom az üzemanyagköltséget, szóval ez legyen az Iroda gondja. Amúgy ha véglegesedik a létszám (így Spanyoll kolléga is megmondja, hogy hányan jönnek), Tamás újra is oszthatja, hogy ki kivel jön.
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #9377 üzenetére
Kényelem... miféle úri huncutság ez?
Viccet félretéve, én tudom, hogy túlságosan is autóhoz nőtt s*ggű vagyok, de bennem fel nem merül a tömegközlekedés, főleg ilyen viszonylatokban... Bp-Veszprém kocsival bő 1,5 óra, vonattal nem tudom mennyi lehet...
-
Real_Necro
veterán
-
aleister
veterán
Egész pontosan 1 főnél éri meg tömegközlekedni. 2-nél már a kocsi gazdaságosabb+kényelmesebb+flexibilisebb.
Jah, akihez majd kerülök (tán Tamás), neki nem kell semmi extrával számolnia. 180 centi, és 70 kiló vagyok.
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
t_a_m_a_s
addikt
Srácok, srácok, nehogymá' kérdés legyen, hogy egy G astrába, passatba, carinába elfér-e két férfiú meg egy hölgy hátul? Szerintem próbáljátok ki, de sima ügynek kell legyen...
-
Real_Necro
veterán
Van közös barátunk, szóval nem kell attól tartani, hogy harapunk. Szerintem KSparrow sem harapós.
Kocsiba meg szerintem beférünk, méretben általában magamból indulok ki, bár nem vagyok szekrény, de 94kg meg 190cm, így én nehezebben férek el hátul, valamint sofőr ülést is kicsit hátrébb kell tolnom a hosszú lábam miatt. Normál magasságú emberek szerintem könnyebben elférnek. Vadidegennel meg nem lesz összepasszírozva párod, ha te ülsz középen.
-
Chapel
addikt
válasz Real_Necro #9372 üzenetére
Éppen mondom páromnak hogy lehet nem tud jönni
Viccet félretéve, azért ha nagyon necces akkor nem biztos hogy ragaszkodunk hozzá, azért jó pár órát autóban fogunk tölteni az nap.
Nem rosszból, csak nem tudom, hogy veszi párom hogy egy vadidegennel lesz összepaszírozva órákra.Megbeszéljük és jelzek!
Ha viszont ilyen fontos az autó ahogy mondjátok, akkor viszont mindenkit abba kéne szervezni. 3-4 főnél tényleg olcsóbb mint a vonat.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #9370 üzenetére
Sok jó ember kis helyen is elfér. Szerintem még párom is örül, ha nem ő az egyetlen nő a kocsiban.
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #9369 üzenetére
Mi is mentünk öten a kocsival, és kibírható. Nekem a bal egyesben mindenképp A vonatnál szerintem is jobb, ha öten megyünk egy járművel. Az enyém vw passat, tehát van azért hely hátul. De még mindig itt van Aor kolléga felajánlása, ami plusz egy autót jelent.
-
Real_Necro
veterán
Ez igaz, ezért is támogatom én is a kocsit. Chapel elvileg velünk jön, párjával együtt meg is vagyunk 5-en, legalább lenne 2 csaj is a kocsiban, nem lenne kanbuli hatás . Páromnak és nekem kényelmes lesz elöl, de 3-an hátul 1,5 órán keresztül utazni már lehet nem annyira kényelmes, ezt KSparrow-al kell megvitatni, ő a másik utasom.
Lanos-al már utaztunk 5-en Bp-ről Miskolc-ra, végülis elviselhető volt, azt nem tudom, hogy G Astra hátulja mekkora, még nem utaztam a kocsimban hátul .
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz Real_Necro #9366 üzenetére
Én biztosan kocsival megyek, a fene se vonatozik... ha tele van a kocsi, még jóval olcsóbb is... no és kényelmes, ráadásul akkor indul amikor mi akarjuk.
-
KSparrow
őstag
válasz Real_Necro #9366 üzenetére
egyetértek
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Real_Necro
veterán
Dobtam PÜ-t.
A vonatozós megoldás nem biztos, hogy olyan jó ötlet. 6:11-kor indul vonat Veszprémbe, ami 7:54-kor van ott. Az utána következő meg már túl későn ér oda. Onnan még ugye el kell jutni központba is. Utána megyünk Koloska vendéglőbe, amit kb csak kocsival lehet megközelíteni. Ha nincs elég kocsi, akkor hiába vonatoznak páran le Veszprémbe, onnan tovább jutni megint nem lesz egyszerű. Tihanyba meg főleg nem.
Szóval szerintem maradjunk (ha lehet) autós megoldásnál.
[ Szerkesztve ]
-
aor
tag
a birkákat vkik vezetik és persze hergelik Volt nem rég az a "jaj, szegény Orbán" menet, hacsak a fele igaz, amit arról hallani lehet, akkor....eh nem is tudom megfogalmazni szépen
Ahogy régebben is mondtam, ha kijön, hogy kevés a kocsi, akkor én is ki tudok állni a garázsból. -
Chapel
addikt
Nagyon off és tényleg nem itt, de azért:
"Ezt elk...ták a kedves politikusaink, egytől-egyig, kivétel nélkül...."Nem ők verik szét a várost. Értem én hogy ők az okai, de akkor sem ők felelnek azért hogy a "nép" csinálja a cirkuszt. Ez a felelősség áthárítása, értem mit mondasz, de itt bejátszik a mentalitás is sajnos.
No de hogy on is legyek, a fotós talival kapcs, lehet jönne párom is, nem dslr-es de szereti a fotózást (nem volt sok választása mellettem )
Ha autóba nem férünk, majd megyünk vonattal és akkor mehetünk többen is akár, de majd megbeszéljük.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
aor
tag
tengap ügyeltem, így a lakásban maradtam....ellenben ma kimentem Monor végi erdőbe laza 8 óra sétálás, fényképezés ...végre sikerül őzet fényképeznem, és van feje is hogy milyen lett, az majd mindjárt kiderül... Hogy ezek a nyulak milyen rohadt gyorsak, időm sincs felemelni a gépet, már sehol. Ma már semmi másról nem szól sajnos egyik ünnepünk sem, amiről kéne, akár márc. 15, akár okt.23...és ez az igazán szomorú. Ezt elk...ták a kedves politikusaink, egytől-egyig, kivétel nélkül....
-
Freddy76
addikt
Ez az. Ha lenne normális megemlékezés (pl. amilyen régebben volt Monoron, ahol még pár éve sem politizált az egyébként fideszes polgármester), oda kimennék, de ma már sehova sem lehet. Mi is eljöttünk Győrbe anyósékhoz sütit enni, meg kutyát sétáltatni...
Turbóhungarikum Ezekben azt szeretem a legjobban, hogy tájékozott, megalapozott ideológiai háttérrel rendelkeznek, és tudják, miről beszélnek.
Van egy idióta haverom, egyszer beszívott a koleszban, és azóta úgy maradt, valami jobbikos rendezvényen a Királyhágó téren beállt a "tömegbe" (annyira sokan nem voltak), és elkezdte skandálni, hogy ruszkik haza. Pillanatok allatt zúgott a tér a ruszkik haza skandálástól. Az idióta szónok meg nézett bambán, hogy milyen ruszkik, milyen haza...
-
fattyu
veterán
válasz Freddy76 #9358 üzenetére
otthon. Ahol minden normális jóérzésű balhét kerülő ember volt tegnap.
Én spec elmentem fagyizni barátokkal, MARHÁRA kifele a városból ( A vári mégiscsak jó helyen van ) és láttam a gyülekező turbóhungarikumokat... Tányérsapi zsebesgatya betűrve bakancsba bomberdzsekivel...
Most akkor vagy ők tartoznak egy másik fajhoz vagy én, de kizárt hogy ugyanaz a genetikai hátterünk.
sünöket nem kell bemutatni. Ismerek eleget.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Freddy76
addikt
Hát, ha utálod a zembereket, xar lesz a fotóstalin, mert ott sokan lesznek...
Nem szeretek politizálni, de azért az ilyen balhék után szoktak érdekes ügyek lenni. Kollégám vállal büntetőügyeket, és a kedvence az volt, amikor két benga készenlétis vallotta, hogy a kb. 45 kilós vádlott támadólag lépett fel ellenük (fegyvertelenül a pajzsos-sisakos rendőr ellen!), és ez bennük komoly félelmet ébresztett, továbbá kb. 35 méterről macskakővel dobálták őket. A kollégám bizonyítási indítványt kért, hogy van-e olyan súlylökő ebben az országban, aki 35 méterre e tud dobni egy macskakövet? Más kérdés, hogy az a 45 kilós vádlott akkora gyökér volt, hogy a kollégám szerint is megérdemelte a verést, de nem azért, mert macskakövet dobált, hanem csak úgy... Ja, a 45 kilós tüntető egy kőgazdag család egy szem fiacskája volt, aki kiment kicsit jobbikozni a haverokkal...
Nekem csak az a bajom, hogy hova fogom vinni majd a kislányomat március 15-én? Hol nincs balhé, hol nem a másik oldal fikázásáról szól ez az egész?
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
Nem véletlen mondtam amit mondtam. Amugyis utálom az embereket. Pláne nagy tömegben hőzöngve ittasan...
Az meg hogy nagy értékű cucc lógjon a nyakamban ilyenen az kizárt. Drága tanulópénz volt kollegádnak :S
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #9354 üzenetére
Amikor mindenki rohan, meg sem látod az illetőt, mire felnézel...
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
Ez durva. Gondolom ilyenre utána nincsen kártérítés, hacsak nem tolja fel a támadónak a pezsgősüveget keresztbe.
-
*Ropi*
félisten
Kollégát egy ilyen "népjóléti" eseményen fejbe akarták csapni egy pezsgősüveggel, de reflexből elfordult, így a nyakában lógó gépet csapták szét: az 580EX-ből nem sok maradt, a 20D-ből kiszakadt a bajonett és a 17-40-ből meg kirobbantak a lencsék...Gazdasági totálkár, de szerencsére a srácnak semmi baja sem lett. Ha ő kapja, akkor viszont nem lett volna esélye sem, hogy elmesélje nekem. Mekkora erejű ütés lehetett az?
-
KSparrow
őstag
No srácok, mi van?
valamelyik nap csak lestem, mert volt ~60 HSZ egy óra alatt. most meg semmi. mindenki tüntetést fotózott, vagy mi?Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
*Ropi*
félisten
-
j.bravo
addikt
Ha már a "minek mennyi az ára" kérdésnél tartunk, hadd kérdezzem meg hogy egy m42-es nagylátónak mi a reális ára? Egy 28 ill. egy 35mm-est ajánlottak 8 ezerért darabját. Persze kérek több infót, konkrét típust, de addig is, hátha mondtok valami okosat
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #9326 üzenetére
Lesz a napokban, köszönöm!
cOxeR: Csak egy Tokina 11-16/2.8 kell hozzá és nem dőlnek a vonalak. Nagyon ki van korrigálva az az objektív, mintha nem is UWA lenne.
-
Chapel
addikt
válasz killerjohn #9317 üzenetére
Fel sem merült bennem hogy van lényege, egészen egyszerűen leragadtam
Na lépjünk tovább...hova is?
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
*Ropi*
félisten
Ennyire "vak" fotósokat se láttam még...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #9311 üzenetére
Küldj egy e-mail címet, és elküldöm az eddigi összesítést, az alapján meg tudod csinálni.
-
Real_Necro
veterán
No mi legyen, csináljam a bilétát? Ha igen, szükségem lesz nicknévsorra keresztnevekkel (ha az elég).
-
törölt tag
Nagy sunggal es egy baratnovel megyek en is a fotostalira Micsoda mazli, eppen otthon leszunk!
-
KSparrow
őstag
válasz killerjohn #9274 üzenetére
csupán azt a célt szolgálja, hogy az arcfelismerő jobban működjön.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest