Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
bazijó idő van, megyek fotózni. Ha valaki csatlakozni, számom az adataimnál.
Kettő, csipkebokor vessző!
-
Hydra SR
addikt
válasz werttzui #3896 üzenetére
Eccer akarok egy Speedlite 580EX-et direkt erre. Alkonyat környékén a kitágult pupilláknál érdekes lenne "véletlenül" megnynomni a tesztgombot a kekeckedők felé irányítva. Asszem lepörkölné a szemöldöküket is közelről, a csontvázuk árnyéka beleégne a falba.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
Hát ebben nem vagyok biztos, hogy ezt ki kell-e írni, de engem is megszóltak az esztergomi vasútállomáson.
Viszont jogszabály ide vagy oda: az a biztonsági őr aki ilyenért szól, az leginkább unalmában kekeckedik. Mint a legtöbb biztonsági őr és portás.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
tbs
addikt
válasz Hydra SR #3891 üzenetére
Érdekel.
Más: reggel, az Erzsébet téren, ahol már 3/4ed éve 1-2 hetente fényképezgetek fél-1 órát, megszólított egy biztonsági őr, hogy "van-é engedélyem a létesítmény területén fotózni"? (A volt volán buszállomás fáin lévő leveleket nézegettem, meg a varjakat.)
Rosszul tudom, hogy a közhasználatra átengedett nyílt magánterületeken sem korlátozható verbálisan a fényképezés..? Csak jól látható figyelmeztető táblákkal..?
-
Hydra SR
addikt
Tavasszal lenne kedve valakinek motoros sárkányrepülőről tájat fotózni? 2 személyes, az egyik a pilóta szóval nem kell tudni hozzá sárkányrepülőt vezetni Dunabogdány-Visegrád környékén repkednénk. Árat még nem tudok pontosan, de nagyságrendre 10k/kopf körül van, nem olcsóság de még mindig olcsóbb, mint repülővel vagy helikopterrel a sétarepülés, és fotózni is sokkal jobban lehet. Csak obit cserélni nem célszerű menet közben. Fotózás nélkül is jó élmény lehet. Csoportosan talán van kedvezmény, eddig ketten vagyunk rá.
Időpont sincs még lebeszélve, egyelőre csak az érdekelne, hogy egyáltalán érdekel-e valakit legalább elméleti szinten.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
tbs
addikt
Ügyetlen voltam... Hirtelen ötlet volt, párat csattogtam, semmi extra. Volt azért tanulsága a dolognak sok. Legközelebb okosabb leszek. (Pl. tele volt sportos csajokkal az egész környék. Vmi női hajnalifutó-találkozó lehetett... )
Egy poén: a leendő M0 északi híd pillérei is látszanak.
-
tbs
addikt
Holnap "hajnalban", napkeltekor Citadella..? Vki..?
-
Hydra SR
addikt
válasz Hydra SR #3878 üzenetére
OK, mégse annyira süt a nap, eléggé bújócskázik és bazinagy sár van, jól el is zakóztam a domboldalon. Hazajöttem lecsutakolni magam de asszem már nem megyek vissza mert addigra lemegy a nap.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
válasz Terapeuta #3876 üzenetére
Bp-en hét ágra süt a nap. Én megyek is fotózni. Csak ide a közelbe terveztem, XI. kerület, de ha van jobb ötleted vagy jársz errefele, csörögj rám Számom az adataimnál. Most indulok. Az akksit is kipróbálhatod, ha még nem oldódott meg azóta a problémád. Meg egy vezetékes távkioldót, hátha az segít a fogásban és az exponálásban.
Többiek is jöhetnek, ha úgy érzik...[ Szerkesztve ]
-
werttzui
addikt
A következő tali tavasszal várható (valami esőűző) szikrázó napsütésben!
PENTAX
-
tbs
addikt
Csak nem vakít ma a Napocska..?
-
werttzui
addikt
Itt fejeztük be [link]
PENTAX
-
werttzui
addikt
-
tbs
addikt
Megérett. Életem első közzétett feldolgozása. Szóljatok bele! Köszi.
-
BEE
addikt
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
BEE
addikt
Uraim ! Ez egy jó nap volt, és még fotóztunk is kicsit.
BEE
-
werttzui
addikt
Na én elindultam fotózásra(elázásra) fel!
PENTAX
-
BEE
addikt
Kalandra fel !!!
BEE
-
BEE
addikt
Szóval akkor a téma: Jó városunk esőben...
BEE
-
Terapeuta
őstag
Szakad az ónos eső. Milyen kiállításra mennek tbs-ék ??
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
Terapeuta
őstag
Na én lassan indulok.
Szikrázó napsütésre való "érzéketlen" film filmet szerintem nem viszek...[ Szerkesztve ]
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
werttzui
addikt
Tehát eddig:werttzui,BEE,Batman,Terapeuta,resz2, tbs és párja,
Esetleg: gr_balu,PENTAX
-
werttzui
addikt
Eddig:werttzui,BEE,Batman,Terapeuta,resz2, tbs és párja,
Esetleg: gr_balu, FlowPENTAX
-
resz2
csendes tag
Hi!
Érdekelne ez a fotós találkozó, még egyáltalán nem voltam ilyenen 16 éves amatőr vok Nikon D80-al felvértezve és tapasztalatokra éhesen -
Batman
őstag
válasz werttzui #3824 üzenetére
Ott leszek. De egy kérédsé hogy tuti jo helyen legyek, a nyugati pálya udvaron lesz a tali, vagyis elötte, a villamos megálló felöl?
A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
werttzui
addikt
Akkor holnap tali : werttzui,BEE,Batman,Terapeuta, tbs és párja
Esetleg: gr_balu, Flow Ez már minimum 7 fő Másokat is szeretettel várunk valszeg város fotózás lesz Indulás 9-30-kor a nyugatitól.PENTAX
-
biggamer
veterán
válasz gr_balu #3818 üzenetére
Van egy jó nagy kapu és amint azon belépsz, látsz egy nagy eredményhírdető táblát, amelyen láthatóak a vonat indulási idők és a hozzá tartozó vágány számozások.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
werttzui
addikt
Na akkor vasárnap fotóstali! 9-30-kor találkozó a nyugatinál a főbejáratnál a tábláknál! A téma még kiokoskodás tárgya de majd csak lesz valami Jelentkezőket várunk!
PENTAX
-
werttzui
addikt
Na úgy látom alakul ez a város épületes,szoció, stb-s tali Gondolom lesz egy kis hősökterés fotózás is
PENTAX
-
werttzui
addikt
Akkor werttzui,BEE,Batman,Terapeuta, tbs és párja.
PENTAX
-
tbs
addikt
Én is ott leszek. A Városligetben. Párommal.
-
werttzui
addikt
Na akkor mi legyen jelentkezőket kérek Eddig werttzui,BEE,Batman Valaki még?
[ Szerkesztve ]
PENTAX
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest