Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz Davidoff91 #14481 üzenetére
Kösd át Djuice Extrára, ott nincsenek ilyen baromságok (nincs lebeszélési arány, nincs kapcsolási díj, nincs percenként 2 Ft, stb).
Csak az átkötés utáni csalódás elkerülése végett mondom:
szeptember 1-től az extrában is 60-40 a lebeszélhetőség aránya, kapcsolási díj 2,50, a lebeszélhetőség utáni percdíj 1 forinttal emelkedik.
Mindez már rég megjelent az újabb díjszabásban. -
tomp
félisten
válasz Davidoff91 #7856 üzenetére
Folyamatos kell neki. Bár ha előre letöltöd a térképet, akkor csak a tervezéshez kell net.
Ez egy jó pont az okostarifánál. Korlátlan gmaps :-) Van amikor fél órán keresztül nézelődök. Az idő alatt sok megát leszed. De korlátlan.
-
q13579
senior tag
válasz Davidoff91 #7850 üzenetére
Szia.
Épp ezaz. Telenorról szeretnék T-re váltani, csak az okostelefon csomagok miatt hezitálok még mindig.
-
mrlujoak
veterán
válasz Davidoff91 #7858 üzenetére
Eléggé sok fals dolgot kommunkiált...
Minden legális - ám mégis ideiglenes tiltott - iPhone tulajnak javaslom, hogy a telefon számlájával együtt ballagjon be a helyi rendőrségre, és tegye meg feljelentést a Telenor ellen.Ugyebár éljen az ártatlanság vélelme...
A telenor ráadásul - ha jól látom - törölt minden, iPhone-ok tiltásával, nem működésével kapcsolatos bejegyzést a FaceBookos oldaláról, ami nem kicsit bicskanyitogató viselkedés...
Az utolsó bejegyzés szerdai, majd azt már csak a tegnapi követi... Pedig pont csütörtökön született jópár hozzászólást is generáló bejegyzés...
Kínos ez a Telenornak, és kínosan hallgat is róla...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
club1
veterán
válasz Davidoff91 #7850 üzenetére
Nem is akart. A rózsaszínekhez készül...
-
Prien
addikt
válasz Davidoff91 #7770 üzenetére
Nekem is nagy volt a kísértés, amikor megvettem végül 44.990-ért a Telenornál, hogy ha eladnám, kapnék érte 100k+ Ft-ot, a Defyt meg megtartom és akkor 2 évig az marad... De ez merénylet lett volna magam ellen, ennyi kis öröm jár az embernek ebben az életben. Számít a pénz, de nem minden az.
A kevés is több a semminél.
-
bandigno
senior tag
válasz Davidoff91 #7767 üzenetére
perszehogy, a futár az orrod alá fogja dugni ua-t a szerződést, mint amit a boltban kapnál személyesen!
-
Prien
addikt
válasz Davidoff91 #7764 üzenetére
Nyilván nem írhatod alá apud helyett az előfizetést, még akkor sem,ha ugyanúgy hívnak. Ezt mindenképp neki kell aláírnia. (Most az olyan különleges eseteket nem tudom,hogy mi van akkor,ha meghatalmazást ír pl.)
Drukkolok,hogy sikerüljön végre!A kevés is több a semminél.
-
bandigno
senior tag
válasz Davidoff91 #7764 üzenetére
Ha meghatalmazottként veszed át, akkor megteheted! A futár úgyis fog hívni a megadott számon kiszállítás előtt!
Részletfizetés úgy tudom csak személyesen történik, mivel egyéb papírokkal (jövedelemigazolás, közüzemi szla, stb...) kell "megjelenni"! -
csab2
veterán
válasz Davidoff91 #7655 üzenetére
Ezzel a stratégiával csak az a gond szerintem, hogy mire lejjebb megy az ára az SGS2-nek, addigra már kijön egy csomó még királyabb telefon és akkor meg már az kellene, de mire leesik az áruk, megint jönnek jobb telefonok, stb.
q13579
Sajnos ez a helyzet! Szerintem is sokkal jobb tarifák vannak a T-nél, sőt lehet, hogy a V-nél is, csak azt nem néztem. Csak az a rohadt hűség!!!
Pedig már nem egyszer megfogadtam, hogy nem írok többet alá hűséget![ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Prien
addikt
válasz Davidoff91 #7637 üzenetére
Hát elég sokat hezitálsz az SGS2-n... Ha ennyire nagy a bizonytalanság, valóban jobban jársz függetlennel,esetleg részletre.
-
GrandeP
addikt
válasz Davidoff91 #7637 üzenetére
Kártyásnál, az előfizetés nélkülit értettem!
Tehát jelen esetben az én 10.000 ft-os kedvezményemmel kitörölhetem a s..emet, mert annyiért praktikum csomagban nincs semmi, 3. számra meg nincs szükségünk, pláne nem ilyen "szolgáltatónál"!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Prien
addikt
válasz Davidoff91 #7616 üzenetére
Úgy tűnik, amíg nyaraltál, a Telenor levett egy ,,gondot,, a válladról. Pedig tök jó dolog volt a bónusz, nem nagy összeg, 10 ezer volt a max, de ennyi mindig összejött szűk 2 év alatt. De az is igaz,hogy sok dolgot megszüntetnek, ami az ügyfélnek jó. Ezt nem tudom megérteni.
sssz: a másik kettő sem különb, csak a csomagolás más. De ugyanúgy megetetik a maszlagot az ügyféllel. Mi azt látjuk,hogy látszólag versenyeznek értünk, de már a kezdetekkor kartelleztek. Ezért csinálnak meg bármit velünk. Szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Sajnos tényleg ez a helyzet. A Bónusz program keretében a kedvezményt már nem lehet felhasználni kedvezményes készülékcsere esetén. A Telenor facebook oldalán egyre több ügyfél számol be ezirányú negatív tapasztalatairól. Egyébként én telefonon is rákérdeztem, és nekem is megerősítették ezt az információt.
-
csab2
veterán
Igen, valaki ezt írta, de én nem láttam erről ÁSZF változást.
-
Rickazoid
addikt
válasz Davidoff91 #7532 üzenetére
Azért szerintem virtuális szolgáltatóként nem lehetne Magyarországon túl nagy sikere. Gondolj bele, hogy a szolgáltató, akinek a hálózatát használja, belemenne-e a dologba, ha a leendő virtuális szolgáltató jobb és kedvezőbb csomagokat ajánlana. Sok ügyfelet csábítana át, tehát vagy nem engedné meg egyik sem, vagy csak olyan feltételekkel, hogy a negyediknek ne érje meg virtuálisként a többiek árai alá menni. Mindenképp függetlenként érné csak meg erre a piacra belépni mert csak úgy tudna a többiek alá ígérni, de ahhoz kellene pár év.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Landsmann
addikt
válasz Davidoff91 #7530 üzenetére
MIndegy mit ír ki, csak érdekes a váltás. Mindenképpen valahogy a roaminggal függ össze.
Nem hiszek a negsedik mobilszolgáltatóban. Legfeljebb valami virtuális szolgáltató lehet, mert aligha érné meg nekik kiiépíteni egy rteljes hálózatot egy ennyire lefedett piacon. Ha nem országos a lefedettségük, nem sokat ér. Az országoshoz meg hatalmas pénz kell, ami valószíűleg már sosem térülne meg. Lehet, majd csalogatják az lőfizetőket, aztán ők is ugyanannyiért adják a szolgáltatást mint a t9öbbi. Mert minek adni olcsóbban, hza drágán is el elhet adni.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Prien
addikt
válasz Davidoff91 #7506 üzenetére
Vásárlás után még volt 72 órám tesztelni, mindenféle LCD tesztet és szürke képernyős tesztet megnéztem. A teló hibátlan, gyári rommal használom. Nagyobb igénybevételnél (pl. online netes játék) melegszik a kamera környékén, de ez szerintem természetes és nem igaz,hogy égeti az ember kezét. Sima netezéskor semmi. Most is erről nyomom. Nem mellesleg a HTC Sensation is melegszik a hardveres gomboknál és mögötte, a 2X topicban is előfordult, sőt, a SE Arc topicban egy esetben a műanyag ház elrepedt...Szóval aggodalomra nincs ok, eddig csak 3 millióan használunk ilyen telcsit,de bővül még ez... Na jó, nem kampányolok, csak eddigi legjobb telóm és öröm....de ki gondolta volna,hogy Samsungom lesz valaha...
Gabesz82: szerintem Telenor torony hiba lehet, jelentsd be a dolgot a 1220-on.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz Davidoff91 #7497 üzenetére
Én a helyedben felhívnám az ügyfélszolgálatot, és rákérdeznék, hogy mennyi bónuszod van. Ha azt a választ kapod, hogy 7500, akkor egyből rákérdeznék, hogy akkor ez miért nem látszik az Online-on, mert te úgy szeretnéd megrendelni az 5% miatt. Mondjuk már itt többen is, hogy az Online ilyen szempontból megbízhatatlan.
-
Prien
addikt
válasz Davidoff91 #7497 üzenetére
Drukkolok,hogy sikerüljön és kezedben tarthasd az SGS 2-t. Nem tudom,hogy a kedvezményeket össze lehet-e vonni, elképzelhető,hogy nem. De a bónusz az akkor is jár.
-
bandigno
senior tag
válasz Davidoff91 #7490 üzenetére
legutóbbi megrendelésemnél nekem sem jelent meg a kedvezmény, csak az 5%, de lássatok csodát, a számla végösszege 7.5e-el rövidebb volt! nem a gép fog számlázni, hanem aki a megrendeléseket intézi és ő ott látja a kedvezményt! Amúgy meg rendeld meg a cuccot, számold ki h mennyibe fog kerülni összesen, mikor meg hozza a futár és jó árat mond, kifizeted, ha meg nem, akkor nem
-
Prien
addikt
válasz Davidoff91 #7478 üzenetére
Hahó!
Most olvasom a kálváriádat, csak azt tudom tanácsolni, próbáld meg több Telenor üzletben is ugyanezt a dolgot, mert nem mindegy,hogy egy plázacica ül ott, akit csak értékesíteni tettek oda vagy esetleg egy tényleg szakmabeli munkatárs, aki a rendszerben is eligazodik...
Simán mennie kell 19 hónap után hűséghosszabbításnak, új készülékkel és bónusz felhasználással. Én vagyok az élő példa és az imádott SGS2-esem. Ezt tartsd szem előtt.Ja és mindenképp személyes ügyintézést javaslok, online ezt elég macerás elintézni, szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Davidoff91 #7490 üzenetére
na igen, természetesen vannak néha "jóárasított" készülékek. Ilyen volt az SGS tavaly a Telenornál, vagy pedig éppen most a Nexus S a T-nél...
csab2:
Ez meg üzletpolitika kérdése, de az utóbbi időben a T sem ad olyan kellemes kedvezményeket, mint régebben (4-5 éve)...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
bandigno
senior tag
válasz Davidoff91 #7484 üzenetére
nem tudom milyen partnernél voltál bent érdeklődeni, de nekem 1 perc alatt elmondtak mindent pl az arénában, bónuszkedvezménytől kezdve mindent! amúgy írtam már neked, h inkább ne higgy a netshopnak, mert fura számokat dobál ki! le van írva am h csak a megrendelést követően fogja jelezni a bónuszkedvezményedet ill h fel akarod e használni!
más: netshop szerint lenne vagy 18e a galaxy mini, de amikor hívtak a telenortól h tuti ajánlatuk van számomre, akkor ők már csak 2400 forintot mondtak! érdekes meg az is, h utána kérdeztem a bónuszkedvezményemnek és miután belenéztek a rendszerbe, kb 10 perc múlva a marketinggépezet be is indult és hívtak h vegyek már telót
-
addikt
A T-mobile majdnem minden héten árat csökkent, a Telenor ezzel szemben soha, csak nyomatja a parasztvakítást, hogy ez mag az 20 Ft, okostarifa 1000 csomagban
Azért azt tedd hozzá, hogy igazából "olcsón" készüléket a T-nél is csak magas havidíjú csomagban tudsz vásárolni!
Jó szerencsét!
-
csab2
veterán
Sajnos ez van.
Én is mérges vagyok magamra, hogy tavaly augusztusban hagytam magam bepalizni és aláírtam újabb 2 év hűséget náluk, de hát a Galaxy S-t 17500-ért nem tudtam otthagyni.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Meglátásom szerint - és a te példád is ezt támasztja alá - a Telenor Online nem pontosan mutatja, hogy mennyiért vehet az ember telefont a Bónusz program keretén belül. Megbízhatatlan. Ügyfélszolgálat megmondja.
Persze neked az lenne a célod gondolom, hogy a Bónusz kedvezményt is megkapd és az online vásárlás 5%-os kedvezményét is. Nem lennék meglepve, ha a kettőt nem lehetne egyszerre igénybe venni.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
tomp
félisten
válasz Davidoff91 #7480 üzenetére
Pontosan!
X bónuszát felhasználhattuk az Y (új) előfizetéshez. -
tomp
félisten
Mi is 19hónaposan csináltunk +1előfizetést. Feltudtuk használni hozzá a bónuszt. Eleinte gondolkozott a rendszer 1-2percig, aztán áldását adta.
Ami érdekes volt, hogy kértek +1iratot. 2évvel ezelőtt nem kértek. Az előfizetés 6éves. -
kano
nagyúr
válasz Davidoff91 #7389 üzenetére
Basszus, nem tudtam, hogy honnan ismerős ennyire a neve.
Párszor össze tudtam volna törni a tv-t amikor a hatalmas egójával és fölényességével nyilatkozott a BKV nevében. A szakmai "hozzáértését" meg párszor megvillantotta a nyilatkozataiban.
Erre mondta a Hofi, hogy " Na, ezt vajon ki ba...a?"„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
csab2
veterán
válasz Davidoff91 #7356 üzenetére
Ezen ne csodálkozz! A Telenor oldalán még mindig fent van, hogy "SGS2 hamarosan!".
Szánalmas, hogy mennyire nem tartják karban az oldalt!Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Prien
addikt
-
Prien
addikt
válasz Davidoff91 #7356 üzenetére
Nekem 3 nap volt az átfutási idő a rendszerben, 12.-e után 15.-én már vásároltam is készüléket. A bónuszodat nem értem,miért nem adják oda, ha van, akkor az jár, oda kell adni, lejön az új készülék árából.
Amire még gondolok, hogy rengeteget számít az ügyintéző személye, hozzáállása a dolgokhoz! Nekem egy héttel az érdeklődésem után a hölgy sms-t küldött, hogy mostantól engedi a rendszer a készülék vásárlást, eltette az SGS2-t, ma dolgozik,holnap nem. Bementem,mindent elintézett, kártyacsere, stb, képben volt minden szakmai téren. Kár,hogy ilyen ügyintézőből nem sok van. Imádom! )A kevés is több a semminél.
-
bandigno
senior tag
válasz Davidoff91 #7352 üzenetére
biztos nem, de remélem, mivel mostanra volt az értesülés.. telót vehetsz, fr csak a hűség leteltekor kapod meg a bónuszkedvezményt, max 1 hónappal előtte, de akkor postán küldenek is róla papírt! 5-7.5e körül számolhatsz, bár ha jó fogyasztó vagy, akkor akár 10 vagy fölötte
7351: amúgy most még nem tudsz tarifahűséget vállalni dpi-vel, max 1-2 telót, de nem néztem végig melyiket, csak azt, ami engem érdekel (N8), én is arra várok, h azt meg tudjam venni úgy, mert sok pénz lenne még minuszba,legalább 15e!
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz Davidoff91 #7325 üzenetére
Most próbálom őket telefonon elérni, 9 perces az előre bejelentett várakozási idő. Más: nem tudja valaki brnnfentes, hogy év eleje óta milyen méretű leépítés volt az ügyfélszolgálaton, aminek többek között ez is köszönhető?
-
zoli62
addikt
válasz Davidoff91 #7323 üzenetére
Mennyi a DHD listaára (Dominos) T-Mobile-nál? Azt érdemes a Telenoréhoz hasonlítani. Látom nem gyenge 30000 Ft különbség van.
-
törölt tag
válasz Davidoff91 #7314 üzenetére
Én 1 éve vettem 4db előfizetéses sim -et telenor -nál, kértem ezt a családi csomagot, és kártyánként 990Ft -ba kerül azóta is minden hónapban. Át lettem ezzel verve, vagy, hogy volt ez az ingyenes dolog?
-
bandigno
senior tag
válasz Davidoff91 #7303 üzenetére
ezt eddig is tudtam, DE a kérdés másik irányba szólt, mivel neki sem engedi, szóval valahol csak olvasta, hogy "jár" a tarifahűség! de thx!
amúgy ezt a káoszt majd 2 hónapja közlöm én is, főleg netshopban.....értékelhetetlen :S
[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
válasz Davidoff91 #7297 üzenetére
hol olvastad, hogy vállalhatsz 2 év tarifahűséget is? am nekem sem engedi dpi-re a tarifahűséget a netshop, pedig az 10-15e kedvezmény lenne még! Vagy egy partner boltban mondták?
(amúgy az uccsó infó az, h ezek a "régi" tarifák 1 héten belül meg is szűnnek, lehet azért nem engedi a hűségvállalást)
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz Davidoff91 #7297 üzenetére
Így van, 19 hónap jár le a jövőhéten. A bónuszt levonják a listaárból. Ha van bónuszod. De ez erősen függ a havi számlád nagyságától.
Off: Kano, esetleg Defy nem érdekel?A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz Davidoff91 #7282 üzenetére
Na, személyesen is ugyanaz a szitu. Nagyon kedves volt a hölgy, jövőhéten vissza szól telefonon,ha mehetek aláírni. Ami újdonság nekem, hogy be lettek kategorizálva a tarifacsomagok, XS, S, M, L, XL méretekre.
-
Prien
addikt
válasz Davidoff91 #7268 üzenetére
Én már beszéltem a Telenorral. Valóban van lehetőség 5 hónappal korábban készüléket venni, igaz, azt pontosan nem kérdeztem,hogy így mennyivel drágább. Holnap megyek személyesen is be, mert az csak jobb, mint telefonon.
A lényeg, hogy jelenlegi tarifa (Mobilkvartett 1000) megtartással, újabb 2 év hűséggel 54 ezer lenne nekem az SGS 2, de ebből lejön 7500 ft bónusz kedvezmény.(11 éve vagyok itt).
47-ért elhozhatom jövő héten. Ettől jelentősen olcsóbban nem hiszem,hogy elhozhatnám Novemberben sem, amikor tényleg letelik a 24 hónap.Ami a másik 2 szolgáltatót illeti, igazatok van, azok sem jobbak, sosem éreztem vágyat,hogy átmenjek bármelyikhez, valóban csak szerencse kérdése, kinek hogy jön ki jobban a lépés egy-egy adott szolgáltatónál.
[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
válasz Davidoff91 #7270 üzenetére
Ja csak meg kell várnom míg lejár a hűségem. (végülis ha elpasszolod az 1000 forintos telefont és annyival olcsóbban veszel egy kártyafüggetlent az is megéri...)
Mondjuk már nincs messze...(miért kellett kettéosztani a perceket az okostarifákban? )
Csak az ikon csomag legalább nem egy "másik szolgáltató"... Gondolom bármikor válthatsz csak vegyé ifont...
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
csab2
veterán
válasz Davidoff91 #7263 üzenetére
Nem kötözködni akarok, de biztos az infó amit az ismerősöd mondott? Mármint, hogy drágább lenne a teló. Szerintem ha engedik, hogy bónusz programban vedd meg a telefont, akkor ha van kedvezményed még olcsóbb is egy picit, mint ami az árlistán van. De drágább semmiképpen sem. Legfeljebb nincs kedvezményed és akkor annyiért veheted meg, amennyiért egy új előfizető. Szerintem hívd fel az ingyenes 1220-at, ott pontosan megmondják neked, hogy mennyiért veheted meg a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz Davidoff91 #7260 üzenetére
"Komolyan az az érzésem időnként, hogy a Telenor mindent megtesz azért, hogy átmenjek a Tréhez."
Nehéz ügy ez. Én két évig voltam anno a Westelnél és a hűségidő letelte után drágábban akartak új telefont adni, mint az új előfizetőnek. Rosszul esett, hogy 2 évig elég sokat fizettem és nem kevesebbet, hanem többet kérnek érte. Rálltam, de akkor kártyásra váltanék. Azt nem lehet, a telefonszámomat nem adják oda dominósra. Hátha semmit se lehet, ahogy én kérem, akkor vége!
Most már 9 év telt el hogy átjöttem a Pannonhoz, és amikor itt felbosszantanak valamivel, mindig eszembe jut a westeles élményem.
A vodánál nem voltam, de szerintem bizonyos szerencse kell, hogy az embernek hol jön ki jobban a lépés, meg amúgyis az 19, a másik egy híján 20![ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Davidoff91 #7231 üzenetére
...harmadrészt sokkal nagyobb a zte állomás lefedettségi területe. Azaz kevesebb állomás is elég.
-
bandigno
senior tag
válasz Davidoff91 #7180 üzenetére
a tied is pont a júni 15-el megszűnő tarifa közé tartozik, azért nem lehet rá tarifahűséget vállalni, engem is ez húzott be sajna, kivárok, h mi lesz júni közepétől!
-
bandigno
senior tag
válasz Davidoff91 #7167 üzenetére
Mostanság eléggé hullámzó a netshop, de bónuszban ugyanazt meg tudod venni, mint bárhol (mmint netshopban forgalmazottat)! Van úgy, hogy nekem is egyik nap csak pár telefont mutat, de másnap már az összeset! Az árakra visszatérve meg annyit, hogy az előfizud kategóriáján múlik, hogy mennyibe kerülnek! Ha kis előfizu, kis kedvezmény ( = listaár). A bónuszt meg egy partnerboltban megmondják, a neten nem tudod megnézni! Vagy ügyfélszolg.! ...most alakultak/alakulnak/szűnnek meg tarifák, ezért sztem várj egy kicsit, tarifakategória átsorolás végett, ha nem publikus tarifád van!
-
csab2
veterán
válasz Davidoff91 #7172 üzenetére
Abból kiindulva, hogy milyen tré árai vannak a Telenornak, nem sok jót várok. A Galaxy S mondjuk nagyon jó árban volt náluk a szifon 4 miatt. Hogy a Galaxy S2 mennyiért lesz, majd meglátjuk...
-
Teaway
veterán
válasz Davidoff91 #7161 üzenetére
Hát pedig t-com-ról (vezetékes) 5000 percet hívhatsz t-mobilos számot, ha hoppá csomagod van.
[ Szerkesztve ]
Nincs itthon csokid??
-
club1
veterán
válasz Davidoff91 #7164 üzenetére
"...azt tudom még tanácsolni, hogy deaktiváld/töröld a telefonon a konfigurációs beállításokat, azok nélkül ugye nehéz lesz a telefonnak csatlakozni..."
Ez a tuti megoldás, mert az alap internet csomagok mindenféle konfigurációs változtatást követően képesek maguktól aktiválódni. Egyik-másik szolgáltató ÁSZF-jében szerepelt is, hogy a start csomag - különböző szolgáltatások megrendelése vagy lemondása során - újra aktiválásra kerülhet...
-
Watson25
tag
válasz Davidoff91 #6613 üzenetére
Köszi szépen.
-
Vangelis
félisten
válasz Davidoff91 #6606 üzenetére
Nekem céges előfizum van feleségemmel.
1700/ kártya és ingyens egymás között. Ilyet nem találtam másnál.
A percdíj is talán csak 25ft és másodperc alapú.
Nekem teljesen tökéletes.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
for3l
senior tag
válasz Davidoff91 #6606 üzenetére
na szóval:
hogy eddig hogy nem vettem észre ezt a djuice számlás 20-at... most váltottam át, vmi hihetetlen jó csomag (szvsz). mellé jött egy 500mb-os net csomag és kész is.
különben nem értem a telenort.. ezek a mobilkvartett csomagok szerintem is nevetségesek. nem értem, minek erőltetni ennyi mindent egy csomagban. perc + net csomagok kellenének, sőt, a legjobb az lenne - bár ez már kicsit szélsőséges meg lehet, túl bonyolult megoldású - hogy te "rakhatnád össze" a csomagod: vagyis lennének perc csomagok (mint kb most a 35-1200perc) plusz mellé net csomagok, és ezekből válogathatnád össze magadnak azt, ami a legideálisabb számodra (természetesen minél nagyobb csomag, annál nagyobb kedvezmény..)
ha meg vki még szeret sms-t is irni, akkor ott van a 40sms szolgáltatás 930ft-ért. mert mondjuk lehet írni, hogy a t-nél van 10000 sms a csomagokban, de azt azért ne felejtsük, hogy hálózaton belülre!
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
-
gyiku
nagyúr
válasz Davidoff91 #6603 üzenetére
tenyleg vicc a telenor, mind elofizetesek, mind arult keszulekek teren. 5 eve vagyok mar pannonos, 4 elofizetessel, de hogy 1 nyamvadt telefont nem tudok naluk venni normalis aron, az mar tobb, mint felhaborito.
hüllő
-
Enjoy
addikt
válasz Davidoff91 #6603 üzenetére
Köszi szépen a tájékoztatást
Szerintem akkor Djuice lesz számára a legjobb választás.► més que un club ◄
-
doc
nagyúr
válasz Davidoff91 #6600 üzenetére
hat, elvileg nalam is ugyanez van beallitva, megsem megy
azert kosz
majd ha nagyon raerek, beugrok egy pannonos uzletbe hogy ugyanma' nezzek meg mi a baj -
doc
nagyúr
válasz Davidoff91 #6597 üzenetére
a gyarival megy, opera minivel meg nem? :S
megnezned hogy milyen beallitasokat kaptal? -
doc
nagyúr
válasz Davidoff91 #6595 üzenetére
a telefon tudja, viszont a pannontol valamiert nem jon meg a beallitasokat tartalmazo SMS
es ahogy irtam, meg a webes feluletrol sem tudom elkuldetni, lehet hogy a telefon tipusa (X8) nem tetszik a pannonnak? :S igaz hogy kulfoldon vettem, de azert nem kene szivatni -
Máté94
addikt
válasz Davidoff91 #6592 üzenetére
Nem lehetne az iróniát lehagyni a végéről?
-
Landsmann
addikt
válasz Davidoff91 #6588 üzenetére
Ha készüléket nem vettél számlásra váltáskor, akkor nincs rabság.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
veterán
válasz Davidoff91 #6588 üzenetére
Ez esetben két év szerződéshosszabbítással kaphatsz egy telefont...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz Davidoff91 #6586 üzenetére
4 módot tudok elképzelni:
- használt telefon vétele
- független telefon vásárlása
- megvárni a hűségidő lejártát, majd szerződéshosszabbítással telefonvásárlás
- feltöltőkártyás telefon vásárlása, majd a feltöltőkártyás SIM eladása, vagy leforgalmazás után fiók/kuka mélyére helyezése"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
doc
nagyúr
válasz Davidoff91 #6580 üzenetére
azert koszonom arra mindenkepp jo volt ez a kis korbenezes, hogy feltunt pl. a djuice es a telenor mobilnet csomagok kulonbozosege
de a 'netezzmobilon100mb' pl. kimondottan szimpatikus, lehet hogy ez lesz a nyero
-
doc
nagyúr
válasz Davidoff91 #6575 üzenetére
a 2500 havidijbol en kb. 25-ot beszelnek le egy honapban , irtam hogy szinte teljesen 0 amit beszelek, kb. havi 1 perc
kozben megtalaltam a 'majdnem' tokeletes megoldast: [link]
csak gondolom nem lehet meglevo szamhoz pluszban kerniMOD: "A djuice reload net tarifacsomag hanghívásra nem, de SMS küldésre használható."
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz Davidoff91 #6570 üzenetére
koszi a kitartast
modem+sim van, de azzal pont az a gond, hogy elore meg kell vennem a 'csomagot', akkor is ha csak utkozben akarok nehany forumra ranezni pl, raadasul ha otthon nem rendelem meg, akkor utkozben mar cseszhetem... ha meg csak alkalmankent kell, akkor nagy luxus egy 1000 ft-os netcsomagot megrendelni par mega forgalomert, viszont enelkul meg embertelen draga a netezes, sima forgalomalapon
de mivel ez van, es neha jol is jon, a telefonban levo SIM-re kene
egyelore a 1000HUF/100MB csomag nez ki a nyeronek, az eleg kell hogy legyen, de az is havi 1000HUF, es ha nem hasznalom (most januarban pl alig leszek Magyarorszagon) akkor felesleges penzkidobasdedike remekul osszefoglalta
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Davidoff91 #6570 üzenetére
Azt szeretné, hogy amikor nincs otthon, vagy utazik, vagy ilyesmi, akkor is tudjon a telefonjáról netezni. Mindezt úgy, hogy ne legyen túl drága (nem kell nagy adatmennyiség sem), s lehessen hívásokat is indítani, ha szükséges.
Jó szerencsét!
-
doc
nagyúr
válasz Davidoff91 #6565 üzenetére
kosz, de ez havidijas, szoval nekem nem nyero
raadasul nem is kell ilyen orult adatmennyiseg, csak hogy a telefonnal elnetezgessek utazas kozben ha faradt vagyok olvasni/kodolni es meguntam a jatekokat, vagy mondjuk a traffipax-figyelo programot hasznalni -
doc
nagyúr
válasz Davidoff91 #6562 üzenetére
persze hogy van, ezt mondom en is (bar az enyem konkretan djuice-os, nem tudom letezik-e pannonos megfeleloje), csak havidijas
vagyis ket verzio van: vagy fizeted a havonta legalabb 1000 penzt hogy mindig legyen lehetoseged netezni, vagy elmebeteg osszegeket fizetsz ki minden bit utan...
dedike: itt is legalabbis az ugyintezo megkerdezte anno, hogy legyen-e rajta beszelgetes, mondtam hogy en a telefonban levovel sem beszelek soha, szoval tok folosleges gondolom utolag is lehet engedelyeztetni
viszont a szamomat nem akarom megvaltoztatni, ezt hasznalom mar 10+ evebreeeking, beszaras [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Davidoff91 #6552 üzenetére
Hát...ha neked megéri, ne halogasd a döntést!
(Mondjuk, amit én láttam az oldalukon, igazán jó áron csak "drága előfizetéssel", és "tarifa hűséges" módon vannak csak készülékek!)
Jó szerencsét!
-
club1
veterán
válasz Davidoff91 #6552 üzenetére
Tarifát válthatsz a postpaid (utólag fizetett vagy számlás) díjcsomagok között. Azaz kártyára nem válthatsz át kötbér nélkül, mert az a postpaid előfizetői szerződésed felbontásával járna.
-
veterán
válasz Davidoff91 #6549 üzenetére
Ez esetben akkor vedd meg az előfizetést két év hűséggel azzal az előfizetéssel, amire váltani szeretnél - számomra eléggé kézenfekvő megoldásnak tűnik...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest