Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
Magánember felé fennálló követelést sokkal jobb áron (értsd: jóval kisebb veszteséggel) lehet értékesíteni, mint cég irányába fennállót. Lehet, hogy a Telenyomor követeléskezelője meg sem vesz céges tartozásokat (nem lenne ezzel egyedül a piacon). A távközlési feketelista esetében sem vagyok abban biztos, hogy cégek felkerülhetnek.
Magánvéleményem, hogy aki nem tud egy kedvezményes árú terméket megvásárolni, az vagy ne vegye meg, vagy vegyen egy hasonló funkcionalitású de olcsóbbat... Jól is néznénk ki, ha az összes paraszt 1-2 éves Claas/John Deere cuccokkal, az összes ember meg 1-2 éves Mercikkel furikázna, mindezt hitelből. -
aprokaroka87
nagyúr
hidd el lassitás elött a Telenor ár/érték arányban verhetetlen volt.
Nem értem a Telenort,miért nem probálkozik meg korlátlan nettel.
Mert amig 100 mb ot adnak 999 ft ért,uttána is kapsz valamit,ami egyenlő a semmivel kb,addig ne sirjanak azon hogy fogy az űgyfél.
2012-ben vagyunk,az okostelefonok,a táblagépek fénykorát éljük,amik net nélkül kb butafonok.
Sokszor leirtam már,nem 84 mbit/sec kellene egyenlőre,hanem 6-7 mbit/sec,de az korlátlan adatmennyiséggel.
az a baj hogy A mobilszolgáltatók nem értik azt hogy ahozz hogy nagy hasznuk legyen,valamit adniuk is kellene értelmes áron 2012-ben. -
Hihetetlen, hogy ez a szolgáltató végre képes volt a megjelenés után 1 évvel elkezdeni árulni egy lassan kifutónak számító készüléket, mindezt 2 év hűséggel annyiért, amennyiért mindenféle hűség nélkül az apple store-ból is meg lehet rendelni...
Tényleg lehet, hogy a Telenor ZRt fogta magát és rendelt pár tucat darabot az apple store-ból? Szerintem pl ez egy külnönbség a normális, nagy szolgáltatók és eközött a szolgáltató között, hogy amazok már mióta árulják, és normális konstrukcióban... Ez már szánalmas, szerintem nem lett volna szabad most már így belevágni...
tomp: simán lehet hogy kártyafüggetlenek, mert a blackberryket is kártyafüggetlenül árulták egy időben pl.
Egyébként nem kéne ott a vezetőségnek seggberugdosni pár embert? Százezer forintos készülékeket kártyafüggetlenül adnak, képtelenek bekassítani forgalmi korlátos csomagokat stb... Biztos hogy ott mindenki indokoltan veszi fel a fizetését?
-
Melack
veterán
Az Apple.hu oldalán lévő árak már csökkentek, csak szólok. Abból már nem nagyon fog lejjebb menni, de még úgy is olcsóbb, mint a lent felsorolt árakkal megvett telefon.
Ez gondolom abból is adódik, hogy nem kötöttek szerződést az Apple-lel, hanem valahonnan vesznek telefonokat.
-
-
-
Melack
veterán
iPhone árusítása nem feltétlen szolgáltatói döntés. Sokszor az anyacég is beleszól. iPhone 5 először a T-mobilenál lesz, Voda majd csak október végén kap - mert a T az első. Szerinted így mikor kap a Telenor? Illetve anno is tudtál az eDigitalban venni Telenoros előfizetéssel iPhone 4S-t venni, csak várnod kellett 2 hetet, míg megrendelték
-
-
Melack
veterán
Nézd a teethering nem plusz díjas, az szoftveres. Az, hogy a forgalmi keret túllépése után hogyan számláznak, az a tarifacsomagodtól függ (lassít vagy számláz)
(#15123) insomniac: azért számolj utána, hogy melyik éri meg jobban. Mármint mennyit fizetsz adott időszak után.
-
snooze
veterán
nekem havi elöfizu brutto 1765ft,ebböl 508ft az ado,1257ft lebeszélhetö minden irányba mp alapon..utána ha tulléped 12,5ft..flottán belül meg korlátlan ingyenes beszélgetés van benne..20 ingyen sms..klikk 100mb most 3honapig ingyen,utána 670ft..nekem ez teljesen megfelel..
-
Vangelis
félisten
Én példáúl azért mert eddig fizettem 1790ft ot és mp alapon fizettem.
Most fizetek majdnem 2400ft ot és már az első perc nem másodper alapú( leginkább 1 perc alatt beszéltem eddig/hívás) és a kapcsolási díj! 2,5+áfa talán.
ezért menekülök.!
Van még egy tmobilos előfizum 2800ft 100perc/100mb nekem ez elég egy hónapra.
(de mondjuk nekem ez ingyen van mert palettában vagyok) -
jeszBee
csendes tag
sajnos én is a pirossal kell, h megpróbálkozzam, mert a telenornál egyoldalúan változtatgatják a szerződésed, és elég silány minőségűek a szolgáltatások, ügyintézés, stb.
Az a baj, h lassan ésszerűbb lesz külföldi szolgáltatónál venni vmit, és itthon roamingolva telefonálni... -
Qru
MODERÁTOR
Mobil online start: [link]
Ha 100MB-os csomagod van akkor az vagy a Online 100MB vagy a Klikk. Egyiknél sincs túlforgalmazási díj. Utóbbi előnye, hogy az első 3 hónap ingyenes és az is, hogy Klikk esetén maximum 32/32-re lassítják ha túlléped, Online 100MB esetén pedig akár fel is függeszthetik a szolgáltatást (ez él az 500-asra is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt az ASUS első BTF 2.0-s alaplapja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam
- Lenovo ThinkPad P1 Gen1,15.6",FHD,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN10
- RTX 4080 Super (GAINWARD Panther OC)
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest