Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabaspecial
tag
válasz Landsmann #73631 üzenetére
ezt értem idáig , figyu aggodalomra semmi ok! ha ők emailt küldenek pl számláról akkor írásos nyoma van , vagy annak kell(ene) lennie. Ha jól veszem ki az írásodból ,ezek szerint a Telenor hibázott elvileg és nem te. Garanciához mondjuk nem a számla kell, hanem a garancilevél, a másodikat lehet pótolni utólag is , de most már csak abban az üzletben ahol vetted. Netes rendelésnél nem tudom hogy ez hogyan müködik
-
veterán
válasz Landsmann #73579 üzenetére
Ezer hála. Ezt nem tudtam eddig de valóban működik ( azonnal). A50, SIM1 voda, SIM 2 telekom. Telenor SIM em most nincs de szerintem ez ugyanúgy működik. kép link
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
snooze
veterán
válasz Landsmann #73547 üzenetére
az utolso mondat a lényeg..
"Tudjuk, hogy most jól jönnek az extra gigák, ezért 1000 forintos kedvezményes áron 1GB helyett 1+99GB Hipernet jár neked új, egyszeri adatjegyünkkel. Az ajánlatot 2020. május 31-ig tudod megrendelni, akár többször is."
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
tomp
félisten
-
viktorhu
veterán
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #71841 üzenetére
-105dBm mellett a GSM-nek még mennie kellene. Nincs VoLTE a telefonodon?
Illetve merre vagy? Ma Borsodban voltak/vannak gondok. Köhög a Miskolci "alközpont" így érinti az egész észak-keleti régiót.TeeJay
Nálad sima 2CA van a szokásos "fővárosi" 225/75Mbittel. Mármint a 2CA konfig annyira képes.
Találtam a belvárosban még 3CA-t. A bazilika melletti Bank Centeren nem merték átállítani a bázist.
Bank Center
248/51Mbit volt délután 4-kor. Itt a 3CA alap konfig 375/75Mbitre képes. -
tomp
félisten
válasz Landsmann #71478 üzenetére
Vagy átállították a sugárzót másik irányba vagy a közeli GSM bázist lekapcsolták.
martonl
Kapacitásbővítés 3G-nél nem lesz. Sőt! Csökkentés lesz ahogyan 2100MHz-ről átrakják 900MHz-re. Mármint a sávszél csökkenni fog a felére de cserébe nagyobb lesz a lefedett terület. 2G-n esetleg a jövőben megszűnik az EDGE és csak GPRS marad.
Ahogy látjuk maradt a 2100MHz! Érdekes, hogy nincs erről semmi infó az NMHH oldalán mint hivatalos hír, megállapodás... -
MODERÁTOR
-
viktorhu
veterán
válasz Landsmann #71322 üzenetére
Még egyszer: nem dual aktív a készülék, így nem tud más simet használni az adatkapcsolathoz hívás közben, csak amelyiken épp a hívás megy. A másik sim olyankor nem elérhető és internetezni sem tud.
Forgalomfigyelő alkalmazással meg kellene nézni, hogy milyen alkalmazás hova forgalmaz, de ha a telefonod forgalomszámlálója mutatja a megtörtént adatforgalmat, akkor annak a szolgáltatóhz semmi köze nincsen.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Landsmann #71274 üzenetére
Nincs beállítva hogy híváskor váltson át a hívást intéző sim netére? Nálam P30 Pron ezt csinálja. Váltson adatkapcsolatot hívás közben a menüben a neve. Bár az adatmennyiség akkor is sok, viszont emiatt átállhat másik netre. Bár wifi mellett nem kellene.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MODERÁTOR
-
fant0mi
őstag
válasz Landsmann #71265 üzenetére
Figyu. Nekem van olyan a telefonomban gyarilag, hogy felismeri a szamokat, egy ismeretlen szam hivasakor netrol nez adatbazist, hogy vajon ki lehet. Erre gondolok meg, hogy az dolgozik a hatterben. Ez lehet egyket mega, de nem 51.
Szerkv nekem 1 Mb fogyott emiatt 3 honap alatt.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Landsmann #71259 üzenetére
Nem akarok belevau, de nem lehet, hogy a hívásod VoLTE volt, és ezt számolta a Telenor?
Azt hiszem, Huawei készüléked van, az nem feltétlen jelzi a VoLTE-t.Mert ez megmagyarázná azt is, hogy miért nem számolta a MyTelenor az adatot, még ha fel is tűnette a fogyást a részletező.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #70191 üzenetére
Na ebben a helyzetben VoLTE-n fel sem tűnt volna, hogy kiesett a 2G/3G. Amúgy full Telenoros bázison is kieshet úgy a 2G/3G, hogy mellette a 4G tökéletesen megy mivel a 4G teljesen különálló hálózati elemekkel üzemel "odabent". Ha csak nem a bázis optikáját/mikróját csapják le. Már nem is tudom mikor volt a telefon 3G-n.
snooze
Na igen ez egy jó kérdés. Gondolom a céges ügyfeleket értesítik. Na de a lakossági ügyfelek... Hát tessenek hetente ránézni a telenor honlapjára.
Nálunk a céges belső vezetékes telefonhálózatot a Vodafone most telepíti át egyik épületünkből a másikba. Hónapok óta sz@r... Inkább mobilról hívjuk egymást...[ Szerkesztve ]
-
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #69551 üzenetére
Az mindegy, hogy a telefonon be van e kapcsolva. Attól még nem kap IMS APN-t.
Utána olvasva minden nem VoLTE-s kártya először a ZMSS1-re kerülne de a pillanatnyi kihasználtság dönti el végül, hogy hová kerül. VoLTE-s kártyák elsődleges helye a 2-es. Akinél VoLTE alatt is "1" ott valami furcsaság van. Talán a dunántúli router-ZMSS2 között eltűnt a kapcsolat így a hálózat befixálta a Budafoki utat azaz a 2-t.p2pp
4G IP adatátviteli nehézségek vannak ha már a VoLTE is rossz volt. A bázisállomás hiába veszi előre a prioritásban a VoLTE adatot és biztosít neki sokkal nagyobb erőforrást ha az IP kapcsolata bugzik.
3G azért jó mivel az teljesen külön megy, külön IP vonalon. A hívás pedig független az adattól. Azaz 3G-n létre jöhet olyan jelenség ami miatt 3G adatkapcsolat nincs de hívás az tökéletes. -
tomp
félisten
válasz Landsmann #68563 üzenetére
Csak akkor lesz hivatalos támogatás ha a Telenor ezt külön kéri. Ha nem, akkor a gyártó ezt nem fogja megtenni. Tárcsázó kóddal kikapcsolható a szolgáltatói szűrés és akkor megy is a VoLTE.
ish4d0w
Írtam a telenornak, hogy a OnePlus mikor lesz támogatott. Több országban támogatja a Telenor a OnePlus-t. Még PPF-es Telenor is van közte. Nos megírták, hogy NEM lesz támogatott mivel nem forgalmazzák. Kész. Pont.
Közben kértünk infót a OnePlustól is. Kiderült, hogy van egy központi irodájuk Budapesten és igen tudják a VoLTE igényt. Rajta vannak a dolgon! Nem hivatalosan meg lesz oldva, azaz nem lesz alapból VoLTE kapcsoló de elő lehet majd hozni a FactoryMode-ban. Telekom és Vodafone esetén már megy. Telekom kártyával a német "DT-VoLTE" konfigurációs profilt használja a telefon, voda kártyával a holland Vodafone VoLTE profilt. Már csak a Telenor és a Digi hiányzik.
Telefonban ott van a Dán és a Svéd Telenor profilja is. Sőt van ROW is. Csak társítani kell a hazai Telenor kártyát valamelyik profilhoz és menni fog.
Szóval hamarabb lesz a gyártó által nem hivatalos támogatás mint a szolgáltató által... -
bociusz
aktív tag
válasz Landsmann #67521 üzenetére
A Cellmapper azt a pontot mutatja, ahonnan az adott cella a legmagasabb jelerővel látszott. Ha ez a mérés a lakásodból született, akkor oda fogja tenni.
Azt tapasztaltam amúgy, hogy alacsony népsűrűségű területeken (pl. Felsőszölnök környéke) csak 800 Mhz-es 4G-t és 900 Mhz-es GSM-et szórnak a Telenoros tornyok, 3G ott valóban nincs, de ebből elég elhamarkodott lenne az egész országra kivetíteni bármit.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #66648 üzenetére
Sajnos túl sok paraméter kell a VoLTE híváshoz és ezeket nem a telefon szoftvere végzi. Mivel még új a szolgáltatás a telenornál így lassan jelennek meg a megfelelő frissítések. Szerintem a most nyártól megjelenő telefonokban már alapból benne lesz a Telenor VoLTE.
A megjelenés eléggé 2 oldalú. Hiába adja át a telenor a gyártónak a megfelelő konfigurációt ha a gyártó lusta és csak több hónap elteltével rakja bele a szoftverbe.Viktor0610
Sajna a telenor hálózata nem a stabilitásáról híres ha fallback -ről van szó.
Tegnap 1napig kikapcsolt VoLTE-vel volt a telefon. Volt is olyan bejövő hívásom amiről csak sms-t kaptam mert a bázisállomáson hibába futott a fallback így nem váltott vissza a telefon. Ezen a helyen rendszeres a fallback hiba. Kapcsoltam is vissza a VoLTE-t. Újrahívtak és azonnal csörgött 4G-n. -
asdf_
veterán
válasz Landsmann #66650 üzenetére
Azt nem a VoLTE fogja meghozni, mert ugyis a kijelzo eszi meg az akksit. Plusz egy naphoz meg nagyobb akksi kene, meg mondjuk 2-3 mm-rel vastagabb keszulek, amiben ez el is fer, de a gyartok szerint erre nekunk az egvilagon semmi szuksegunk, es elo ember nem venne meg egy jelenleginel vastagabb telefont, minel vekonyabbat kell gyartani, a leheto legvekonyabbat, es akkor rogton megvan az indok is, hogy miert fujfuj a 3.5-os jack, mert a fene vigye el, hat olyan vekony lett a keszulek, hogy pont nem fer mar bele, a macska rugja meg (sot, mint latjuk 5.x" alatti atloju keszulekekre sincs igenye senkinek. Oh wait....)
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest