Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz viktorhu #71296 üzenetére
Nem az a baj, hogy hívás közben csak azon a kártyán lehetne aktív a net, hanem az, hogy a másik SIM-re beállított internet ellenére hívás alatt a híváshoz tartozó SIM-en irdatlan adatforgalom folyik. Mikor beszéltem az ügyfélszolgálattal, az alatt a pár perc alatt 3 db 51 megás csomag került a híváslistára. Mondtam is a technikusnak mikor visszahívott, hogy beszéd közben 3G-n ennyi idő alatt 150 megát forgalmazni fizikailag lehetetlen. Ezt ő is elismerte, de arra nem mondott semmit, hogy akkor mégis hogy kerül a híváslistába ilyen nagy adatmennyiség, ami nyilvánvalóan nem lett leforgalmazva. Szerintem itt két problémával álluink szemben, nem is tartom valószínűnek, hogy megoldódik. Egyrészről nyilvánvalóan a telefon szoftverében valami gond van, mert hívás közben miért küldözgetne adatokat ész nélkül, ráadásul mindig ugyanannyit. A másik dolog, nekem úgy tűnik, hogy a hiba valamilyen módon a Telenor adatforgalom számlálóját is becsapja, ezért jelenik meg ilyen hatalmas adatmennyiség, annak ellenére, hogy az adatforgalmazás a hívás felépülésekor 15-20 kb/s-el indul, de pár másodperccel később 0-3,5 kb/s-re csökken és marad is ennyi. Véleményem szerint összetettebb a probléma mint amilyennek tűnik. Ahhoz, hogy valós adatforgalmazás nélkül a számláló hatalmas adatmennyiséget számoljon, szolgáltatói oldalról is kell lennie valami hibának.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest