Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Somatom #62191 üzenetére

    "Az volt a szempont, hogy miként jön ki olcsóbban a korlátlan net."

    A te válaszodban lehet, hogy ez volt a szempont, de az eredeti felvetés szerint csak az volt, hogy jó lenne ha lenne. Erre jeleztem én, hogy van.

    "Kártyás, korlátlan net egyik szolgáltatónál sincs (mármint versenyképes áron)"

    Attól függ, hogyan nézed. Ha egy normál (pl. maraton) nettel megvagy hosszabb távon, csak bizonyos csúcsok esetén kell a korlátlan net, akkor a telekomos 1000 Ft-os opció jó alternatíva lehet.

    "Ha számlás, akkor korlátlan net esetén sztem tök mindegy, hogy flottával, vagy közvetlenül a szolgáltatóval szerződünk."

    Ebben nem értünk egyet, szerintem nagyon nem mindegy. Azoknak a flottáknak, amikkel felvettem a kapcsolatot, a csatlakozási feltételei kizárták, hogy valaha is belépjek. Lényegében azért a 3 dologért, amit te is leírtál, azzal, hogy a be lehet bukni a számod dolgot úgy is értem, hogy nem az enyém a szám, pedig az nekem fontos.

    "Szívesen számításba vettem volna flottás, Telekom hálós, korlátlan netcsomagot is, de van ilyen?"

    Ezt nem tudom megmondani, hogy abban az értelemben, ahogy általában a flottákról szoktunk különböző topikokban beszélni, van-e. Nekünk egyszer ajánlott a telekom egy nagyon jó csomagot (anyagi értelemben volt jó), de az egyéb feltételek nem voltak elfogadhatóak, így nem éltünk vele. Így gondolom, valamilyen csak van, de ezt a változatot nem tekinteném olyannak, amihez bárki csatlakozhat, egyéb flották választékában pedig nem vagyok otthon egyáltalán.

Új hozzászólás Aktív témák