Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
válasz darvinya #40526 üzenetére
Csak tudnám 21.sz.-ban miért kell ez „Megoldjuk okosban”.
Ahogy írtam az előző válaszomban, (bár lehet nem volt elég egyértelmű) : NEM KELL. Senki nem kötelez téged arra, hogy ilyen ügyeskedéssel spórolj, ez csak egy lehetőség. Emiatt tehát teljesen felesleges felháborodni, vagy problémázni, mert nem tudsz változtatni az árakon. Annyit tehetsz, hogy megkeresed a számodra (árban és adatforgalomban) leginkább megfelelő mobilnetet és azt használod. Aki pedig akarja, az "megoldja okosban"...
szerk.
@Viktor0610 , köszönöm a választ. Természetesen gondoltam, hogy részleteket nem tudsz, én tényleg csak arra voltam kíváncsi, hogy van-e egyáltalán lehetőség arra, hogy kedvezményes ajánlatot kérjek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest