Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbn
csendes tag
Hétvégén aktiváltam egy +Net Mini Expressz kártyát.
1. netes aktiválás: nem engedi, "ezzel a telefonszámmal már történt regisztráció"
2. nahát, ez érdekes, most vagy bent maradt a rendszerben a szám régi felhasználója, vagy valaki hozzáréft a kódhoz, és beaktíválta előttem... hívjunk fel egy normál számot: Telenort kapcsolja, hogy kössek szóbeli szerződést
3. OK, diktálom Mancikának az adataimat:
- Mi a hivatalos, lakcímkártyán szereplő címe?
- Nos, abból kettő is van... egy lakóhely és a tartózkodási hely. Melyiket mondjam?
- Hát amelyik a hivatalos!
- Mindkettő az, csak egyik lakóhely, másik tartózkodási hely, utóbbi is jó lesz?
- Hát, az van nekem ideírva, hogy lakóhely, szóval akkor azt kellene...4. Szerződéskötés ennyi zökkenővel sikeres, kérem is rögtön a vezetékeshívót SMS-ben. "Üzenet küldése sikertelen"... anyád.
5. Na, akkor regisztrájunk Telenor Onlinera. "Regisztráció sikeretelen, ezzel a telefonszámmal már történt regisztráció!"! Mivan?? Küldök nekik róla egy hibabejelentést.
6. Automata ügyfélszolgálaton végül is sikerül beaktiválnom a vezetékes-hívót, apró szépséghibával: még a régi, lassan egy éve nem érvényes 5 Ft-os tarifát mondja el az ismertetőben.
7. Ma reggel feltöltök 5000Ft-tal - 72 órás extra kedvezményben reménykedve - több perc késéssel, de végül is megjön az SMS a sikeres feltöltésről az általam is kiszámolt új egyenleggel. Hálózaton belül lebeszélhető extra 2500 Ft-ról egy szó sem, viszont:
"Egyenleged 13.04.02-ig használható."
WTF??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest