Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
martongunar
junior tag
válasz
bucihost #112669 üzenetére
Az jó, én többektől is kérdeztem amikor imessage-t kaptam, hogy szólt-e, hogy a másik félnek nem Iphone-je van, de állítólag egyiknek se szólt. 2-3 emberről van szó, mondjuk simán elnézhették. Egyikük azt állította, hogy az ő díjcsomagjában (vodás) az MMS ingyenes. Én meg mindent is elhiszek.
Szerk.: De az is lehet, hogy az Apple az elején ezt elintézi azzal amit írtál, hogy többletköltség lehet, ami lehet mobilnet forgalom is akár (kb. mindenki erre gondol szerintem és nem arra, hogy a kép elküldése neki 70 forint körüli összegbe fájhat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elfelejtettem a film címét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Amazon Fire TV stick/box
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Posta ok!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), frissen tisztva, 6 hó garancia, Bp-i üzletből eladó!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1650W SilverStone DA1650 Gold moduláris tápegység
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest