Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz jjeahh #25816 üzenetére
Persze, hogy odavannak érte: "mit Katzenminze", azaz macskamentával. Olvass utána, ez lényegében a macskák kokainja, amolyan legális macskadrog. Módjával használd, ha sokat mentáznak, az nem tesz jót nekik. Bármelyik szakboltban (Zooplus, Fressnapf) tudsz venni mentás párnácskát, de tudsz venni külön mentát is zacskóban.
Amikor nyitom azt a fiókot, ahol (egyebek mellett) a mentás párnácskák vannak, már rohannak oda. Többször látom, hogy felülnek a polcra, és próbálják kinyitni a fiókot, nagyon vicces...
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
_ocsisajt
őstag
válasz jjeahh #22700 üzenetére
Szét kell dögönyözni!
Freddy76: Haha, ismerős a feeling!
Én speciel imádom a polgárpukkasztó szerepét betölteni néha. Én sem vagyok az a kis darab figura, kopasz/nagyon rövid hajjal nyomom, bár nálam inkább a mosolygás az alap. Plusz mióta a zeszemet tudom, (fegyveres) vagyonvédelemben tevékenykedem. (Fusiban ájtíztam sokáig)
Volt egy korszakom amikor a cégemet kisegítettem bankozásban. Az aztatat jelentette, hogy szépen öltönyben, PA-val az oldalamon mosolyogtam rá az ügyfelekre és igyekeztem jobbá tenni a pénzintézetben eltöltött idejüket, jól. (Mivel kommunikatív vagyok, aka pofázós, ez nem volt probléma sosemnem, rengeteg emberrel beszélgettem)
Vót egy fiók ahova visszajártam, mert a rezidens kollega sajnos hosszútávra kidőlt és így alkalmam nyílt ott is kicsit megismerkedni a kolleginákkal. Beszélgettünk a háziállatokról, akkor visszakérdezett az egyik hölgy, hogy nekem milyen kutyám van? Somolyogva mondtam, hogy ámbátor szeretem a kutyusokat is, de engem igazából instant kenyérre tudnak kenni ezek a négylábú kis doromboló gombócok, most is egy ilyen kis aranyos él velem. (Telefonomon meg is mutattam, zárólója/háttere az aktuális telefonon a kisasszonom) Kicsit lefagyott a kollegina. Aztán az ebédlőben a csajok be is támadtak és kicsit ki is lettem nevetve, de sebaj. Az egyik még büszkén mondta is, hogy épp a minap a férje arrébb is rúgta a macskát valamilyen okból... (Jó, ennél meg én fagytam le) Persze mondtam magamban, hogy csak gratulálni tudok a remek választáshoz.tl;dr: Annyira vicces néha ez az elmaradott gagyi társadalmi kondicionáltság, hogy már nekem van szekunder szégyenérzetem, komolyan... De ez már off ide.
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest