Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #65 üzenetére
Ja, lehet.
Ha van múltja, meg pozitív a visszajelzés, akkor azért meg lehet venni neten kereszül is, bár ilyen jellegű vásárlásokban nem sok tapasztalatom van.Brian_RL: az első linken levőhöz hasonlója volt egy ismerősömnek. Aztán annyira vagánykodott vele, hogy a reptéren a vámosok el is vették tőle.
Tisztítás: én úgy szoktam, hogy kihajtom az összes elemét, és egyenként nedves, puha ronggyal megtörölgetem. A váz részét meg vagy ronggyal, vagy fülpiszkálóval szoktam. De szerencsére annyira nem koszolódik, amúgy tokban éli életét.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #61 üzenetére
Nyugodtan lehet vele szerelni otthon is.
Hát, ha így szik válaszolni, lehet, hogy a terméket se küldi időben? Fene tudja, kicsit odébb van. De hátha be tudja szerezni olcsón. Végül is, érthető, hogy Svájcból kiutazik a bicska ámerikába, majd onnan HU-ba, aztán még így is olcsóbb....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #55 üzenetére
Látom, másmilyet intéztél, vagy azért még tervben van?
Megnéztem extrametálban, 990 hozzá bitek darabja....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #55 üzenetére
Jó, egy kicsivel szélesebb, de amúgy sem zsebkés.
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #53 üzenetére
Hát vazzeg, utána meg bánnád, hogy nincs csavarhúzó.
Amit még nem nagyon használtam az a fém-, fafűrész, de bármikor kellhet.[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #51 üzenetére
Talán a csavarhúzó részét használtam eddig a legtöbbet. Jól bírja, bár a bit-ek annyira nem jó minőségű, mint maga a bicska (jobb kínai szint). Egyiket már letörtem, mert valami bazi berozsdált csavarhoz jutottam. Majd nézek hozzá, szerintem lehet kapni külön is.
Az viszont biztos, hogy ahova befér ott szépen lehet használni, erővel is meg lehet húzni a csavarokat (köszönhetően, hogy derékszögbe hajtva is használható), és a bit-ek variálhatósága is egész jó....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #37 üzenetére
Megvetted végül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest