Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Óh te, valszeg ezt is már valahol Keleten gyártják, mint lassan mindent.
Erre már nem adok, s h őszinte legyek nem is érdekel. Garit ad rá, pozitívak az értékelései, minden bizonnyal nem hamis.De nem lett még kifizetve semmi, csak a puszta kérdés lett feltéve, h van neki CyberTool 41 típusú kése is, mert, ha van, kellene az is + 2 másik. Erre nem válaszol.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Wá
Már, majdnem lebeszéltem magam, h nekem tuti nem kell olyan.
Viszont jobban belegondolva, ... motorozom, ott is bármikor jól jöhet, nah meg barkácsolok ezerrel.
Az lesz nekem is , elvileg 15k-ból megvan kintről.
Bitek; Szerintem ezek is szabványfoglalatúak, szóval kb. bármilyen bitet bele lehet tolni a műanyag tartóba.
Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
A francokat.
Ezer meg egy dolog előrébb való volt. Viszont telepátia, úgy az egész "topikfelélesztés", ugyanis most rávettem két haveromat is, h nekik is kell ilyen kés.
Nekik ez kell majd, íbéjról 9,5k-ért hozzá tudunk jutni. Ha, meg három kell, talán még olcsóbb lesz.
..én viszont töröm a fejem, h vajon kell-e nekem a torx / kereszt-csavarhúzós verzió (Cybertool 41) - mint ami neked is van, vagy megfelel nekem is szintúgy ez a típus.Használtad te a csavarhúzó részét már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- ÚJ Schwalbe Wicked Will Super Race 29x2.4 (62-622) mtb külső gumi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest