Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snoop-y #13572 üzenetére
Én egy Buck-ot rendeltem egyszer a knifestock-ról, ami nem volt készleten (amúgy mindig csak készleten lévő cuccokat rendelek), arra 10 munkanapot írtak akkor. De nem így lett, valószínű pont érkezett be utána egy szállítmány mert pár nap alatt itt volt. Amúgy ennél többet nem is várnék rá, inkább vennék olyat ami készleten van.
De most rövid távon szerintem nem fog kelleni semmi. A 8-as méretű opinelem amit napi szinten használok, évek óta, az sem kopott el, pedig kb. 2 hetente élezni kell. Ha az ilyen ütemben fogy, akkor kb. 5-10 év múlva fog elvékonyodni annyira a penge, hogy át kell váltanom vagy egy másik 8-asra, vagy a tartalékban meglévő 9-esre (7-8-9-10-est vettem annak idején).
Minden más olyan kis mértékben használódik csak, hogy szükségem nem lesz másikra, csak akkor "kéne" vennem ha kitör a birtoklási vágyami előfordulhat.
Az egyik leatherman-en gondolkoztam még a penge cseréjén, nem tudom, hogy árulnak-e cserealkatrészt, legfeljebb az merült még fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest