Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
válasz amargo #25595 üzenetére
Az a baj, hogy nincs időm. Apám úgy borította a bilit, hogy alaposan felkészült. Megvannak számlálva a napjaink. Egy sunyi, alattomos, rosszindulatú emberrel van dolgunk.
Anyukám rokkantnyugdíjas, leszázalékolták!
Én úgy tudom, a ház "B. Sándor és neje" jogcímen van. Egy tetőtérbeépítéses Kádár kockáról van szó.Én az albérlet kp-ban fizettem. Nyoma sajnos nincs.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Nem működik a társkártyája... Ennyit tudunk jelenleg.
Ha hejtelenül fogalmazok, elnézést, nincs semmilyen jogi ismeretem.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Sziasztok! SOS-ben szeretnék segítséget kérni tőletek!
Szüleim nagyon csúnyán összerúgták a port, és a válás mellett döntöttek.
Apám ultimátumot adott, hogy van egy hetünk a kiköltözésre.
Albérletet fizetek a szüleimnek, így még én is velük élek, de erről szerződés nincs.1, Kidobhatja anyámat 35 év házasság után?
2, Engem kidobhat? Csak a fia vagyok/voltam.
3, Zárolta anyámmal közös bankszámláját, így anyám pénz nélkül maradt. Jogosan tette ezt?Köszönöm a válaszokat előre is.
-
Predator2
addikt
Helló
A segítségeteket szeretném kérni. Vásároltam egy WayteQ xRIDER motoros navigációt, tegnap vettem át, gyárilag navigációs program nélkül érkezett. A dobozban van egy kis papír, ami leírja, hogyan kell letölteni hozzá a navigációs szoftvert és regisztrálni azt. Külön felhasználói profilt nem kellett csinálni hozzá.
Próbálgattam, de nem tetszik, nem ezt kerestem.
Motorra felszerelve nem volt, a GPS-en kívül és a hozzá kapott kulcs kártyán kívül minden érintetlen.Ilyen esetben élhetek a 14 napos elállási lehetőségemmel?
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
Predator2
addikt
Helló
Folyamatos műszakban dolgozom. 4 nap 12h (nappal vagy éjszaka) 2 nap pihi leosztásban.
Eszerint a cikk szerint teljesen szabálytalanul.[link]Vagy ez a folyamatos műszakban dolgozókra nem érvényes?
A másik kérdésem, hogy szabályos hogy 12 óra +20 percet kell minden nap dolgoznom?
Úgy tudom a maximum 12 óra lehet, de erről nem találok konkrét cikket.Üdv
-
Predator2
addikt
Helló
Munkajoggal kapcsolatban is tudtok segíteni? Ha nem, akkor hová tudok fordulni a kérdéseimmel?
Üdv
-
Predator2
addikt
válasz LuckyL #13275 üzenetére
Már csak a Bankommal kell leverekednem, mert össze vissza könyvelnek mindent, még az ügyintéző sem tud elmenni rajta. Bele is kellett írni a panaszkezelésbe. Azt mondta ez az ügy átkerül az IT-ra is mert valami informatikai hiba is van.
-
Predator2
addikt
válasz LuckyL #13273 üzenetére
Helló
Fejlemények az ügyemben:
- Rendőrségi feljelentés kész.
- Banki kivizsgálás elindítva.
- Google zárta a tételeket, és ugyancsak kivizsgálást indított!Üdv
-
Predator2
addikt
válasz zsoltzsolt #13269 üzenetére
Nem, (sms és kód kombóra gondolsz)?
-
Predator2
addikt
Helló
Tudom, hogy nem teljesen tartozik a témához, de akkora bajban vagyok, hogy muszáj valakiktől segítséget kérnem.
Röviden: Feltörték az email fiókom, és különböző telefonokról vettek egy (vélhetően) játékot a Google Play áruházból. Majd mikrotranzakciókkal kilopták a pénzem. Amint észrevettem tiltottam a kártyám, illetve levettem az áruházból is.
Innentől kezdve a Google jóindulatára vagyok bízva. Mennyire rugalmas a Google ilyen esetben szerintetek?
Reménykedhetek, vagy kezdjek hozzászokni a gondolathoz?Voltam ma a rendőrségen feljelentést tenni, de arra biztattak várjak egy napot a feljelentéssel és várjam meg a Google support válaszát.
Mivel nincs kártyám, ha netán megkönyörül rajtam a Google, hova/hogy tudja visszaadni a pénzem (Erste bank)?
15 tétel volt, abból 7 Leállítva+visszautalva státuszban van! De a bankszámlámon csak 5 tétel lett jóváírva, ENNEK ELLENÉRE mégis megjelent a számlámon levonásként is! [link]Itt a teljes lista: [link]
Üdv
-
Predator2
addikt
Helló
Munkajogban tud nekem valamelyikőtök segíteni? Vagy más fórum esetleg?
Tanulmányi szerződéssel kapcsolatban lennének kérdéseim.
Üdv
-
Predator2
addikt
Helló
Köszönöm a válaszokat. Elküldtem az illetékes hatóságoknak a panasz leveleimet.
Engem semmilyen formában nem tájékoztattak, hogy natolt hálózatot biztosítanak a részemre. Amikor erre rákérdeztem, felmondta a határozatlan idejű szerződésem a szolgáltató.
Nem gondolom, hogy zsarolás lenne, ha pl egy tolvajt "megfenyegetnék", ha lopáson érem, hogy rendőrt hívok.
Arról nem is beszélve, hogy utána néztem a dolognak mielőtt megkerestem őket.
Pár vélemény az üggyel kapcsolatban:
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
válasz bambano #4121 üzenetére
Ez egy kis cég (annál bunkóbbak) a nevem az azonosítóm. Itt nincs semmi ügyfélkód vagy más ami alapján azonosítana.
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest