-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok,
Egy outsourcing cegnel vagyok programozo, tehat nekik ugymond sajat termekuk nincs, csak az ugyfeleiknek.
Erdekelne, hogy ha munkaidoben sajat projekten dolgozom amit lehet kesobb szeretnek piacra dobni, akkor lehet-e olyan gond, hogy igenyt tartanak ra vagy azt mondjak, hogy az nem az en tulajdonom mert munkaidoben is dolgoztam rajta?
Szerzodesben nem latok erre vonatkozo reszt, hacsak nem a vegen talalhato szokasos "egyeb esetben az xy paragrafus szerint jarunk el" reszben nincs, de azt oszinten szolva nem neztem eddig meg.Vannak olyan ugyfeleik, akikkel kulon szerzodest kell kotni a programozoknak is, mielott elkezdunk nekik dolgozni, olyan eset fennallhat, hogy nem az outsourcing ceg hanem az ugyfeluk tart igenyt ra?
Mikor lehet egyaltalan ilyen koveteles?
Akkor ha a munkahelyi gepen dolgozom rajta?
Ha mondjuk sajat laptopot viszek be es azon csinalom munkaidoben, akkor is lehet?
Vagy ha munkahelyi geprol, de tavoli szerveren dolgozom, tehat igazabol nem a munkahelyi eroforrast/programokat hasznalom?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- New Game Blitz - 2024
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Raspberry Pi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Go14/15 E1404G notebook 2 év garanciával!
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 5520 Gamer és Tervezői LAPTOP I7-7820HQ/ 16GB RAM / NVIDIA 4GB GDDR5
- Yaber Buffalo Pro U6 projektor Új ( bontott csomagolású)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest