-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz CyberFriend #95545 üzenetére
"Sok akusztikust is hallgatok (pl. a Stockfisch-Records előadóit)"
Köszi ezt a linket, telement a queue több mint egy napnyi albummal
Most épp ez szól Tidal-ről: Paul Stephenson – "Mother Nature’s Rules"XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
válasz Dorien #94487 üzenetére
Ezek a 6N meg 5N milyen hatással jelennek meg a hangban? Ha meg lehet fogalmazni
Nézegettem én is a Sennheiser 58xhez 4pines véggel, de annyi féle van Alin, hogy akár féltucatnyi különbözőnek tűnőt is ki lehetne próbálni, ha végtelen lenne a pénztárca 😀XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
válasz bitrograde #94453 üzenetére
Ha van rá mód, mindenképpen érdemes kipróbálni. Nekem mondhatni nagy fejem (és fülem) van, de a 125-ös Grado továbbra is a legkényelmesebb fejhallgatóm. Pedig abban még nincs az a fejpánt-betét se mint az új 125x-ben.
Sennheiser 660s és hd58x nekem kevésbé komfortos hosszabb távon hallgatva, sokkal többet kell igazgatni hogy ne érezzem kellemetlennek.XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
válasz janisjoplin1 #94427 üzenetére
2018-ban a Grado 80e volt extrém audional kb 50%-os áron, 30000ftert a black fridaykor. A következő évekre nem emlékszem.
[kép][ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
válasz Ba cy lus #94325 üzenetére
A dropos HD58X-em is október 25-én USÁ-ból indulva nov 1-re, már Németország, majd másnap Bp-re ért, aznap be is fizettem az áfát, 3án reggel be is került a nyomkövetésbe, hogy fizetség könyvelve, csomag szállításra kiadva, mégis 3 munkanap jött meg - sőt be kellett menni érte a helyi postára.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
válasz Molydeus #94081 üzenetére
Köszi, most regisztráltam de egyelőre a -10 dollárt nem látom, hogy levonná, pedig már majdnem teljesen végigmentem, már csak a fizetés lenne hátra.
-
v-man
őstag
Kérlek segítsetek, piszkál a hifibogár
Grado 125-ről merre érdemes továbblépni? Grado 325 vagy Sennheiser HD 58X, esetleg teljesen más?
Használt árakon ezek olyan 60 körül vannak, de lehet mondjuk 100 is a keret, ha ott van értelmes alternatíva. Használtban gondolkodok, de akár lehet külföldi beszerzésű új is indokolt esetben.
PC, Paul Pang v2, SMSL M500 DAC és Tidal hifi a forrás, a hallgatott zene pedig elsősorban akkusztikus, hangszeres zene, néha kicsit több rock, és néha klasszikus (komoly).
Köszönet!XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
válasz Gzula[HUN] #88492 üzenetére
Ugreen store nekem is mindig nagyon lassú, de most a nov 11-i rendelés megjött ma, ez magukhoz mérten egész gyors
-
v-man
őstag
-
v-man
őstag
Hello, történt hogy, vettem volna egy Grado sr 80e típusú fejhallgatót, de végül az elfogyott, így az üzlet felajánlott 5ezer ráfizetéssel egy 125-ös típust.
Elfogadtam, de azt csak most a postára adást követően látom, hogy nem az e, hanem a régebbi i verziót kapom. (Csak a számát mondták, a honlapon pedig csak e volt, így értelemszerűen arra gondoltam, hogy azt fogom kapni is.) Kerestem, de nem látok lényeges különbséget a specben a régebbi és újabb modell között. Megvezettek ezzel hogy i verzió jön e helyett, vagy megnyugodhatok, és ezzel is elégedett leszek? Köszi!XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Parfüm topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mercedes topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- AliExpress tapasztalatok
- Temu
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest