- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
Pécsi MM-ben van 8 darab kb, sennheiser ,akg,philips ,sony,Ilyen 1-1 darabok de azokból is a legrosszabbak,10-20 k kategória. A legdrágább az egy monster volt vmi beats kinézettel de meg annál is futurisztikusabb volt...70k-ért.
Akkor megint ugyanott vagyok vagy megyek Pestre 10-ért vagy vállalok egy posta költséget online elállásra ha nem válik be. Nyáron megyek Pestre de azt nem várnám meg....ma este is kellett volna használnom.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok.
Találtam egy ujjabb lehetséges típust,amit mikor megláttam elkapott az az igazi brutális must-have érzés.
Sennheiser Momentum black(nem on-ear!)
Végig olvasva a topikot mar kisebb lett a lelkesedésem.
Két kérdés :
Milyen a hangja az Akg k550-hez ,a tervezett m40x-hez,esetleg a beyer dt770 32 Ohm -hoz képest?
Tudom hogy eredeti 70-80e áron nem érte meg de a kérdés hogy 45e megéri -e természetesen új.
Köszi -
-
SonyNex7
senior tag
válasz demars #38450 üzenetére
Vegyesen ,mindenki válogasson belőle kedvére.
Na az a denon a leírás alapján "ha jo sok mély kell" már a ló másik oldala.
Néztem most egy olyat beyerdaynamic custom one pró de az árba húzós 45 k.
Milyen lehet ez manuális hangzás állítás ?Egy utólagos mikrofonos 1,2 kabel az m40x -hez mennyire változtat a hangzáson?Gondolom az m50x rövid 1,2 m kábele semmit?
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz demars #38447 üzenetére
Kevés volt a tapasztalt mert minnél több fajta zenét,filmet hallgattam úgy jutottam erre a döntésre,es ehhez meg hozzá jött a nem cserélhető,túl hosszú kábel problémám,hord táska se volt hozzá,(ios kompatibilitás is jó lett volna azért lett volna jo az 551),összecsukhatóság.
Azért ne jelentsd ki hogy pont elég benne a mély,a vásárlók egyik fele elégedett de sokan szidjak.
Sok oldalon írtak hogy inkább akusztikus zenéhez való,nem a poppos vonalhoz,nem mély hiányos ezt nem mondtam inkább egyenletes de egy nagyon picivel többre vágyom.
Így kezdtem el nézelődni újra ,esetleg kicist olcsóbban,kicsit több basszust keresve illetve a fenti dolgokat figyelembe véve eddig az m40x-et találtam 31k-ért. Közel 300 véleményt olvastam róla 90% pozitív 5 csillagos.
Olvass utána hogy rengeteg helyen 200$ alatt az m50x 100 alatt az m40x kategória győztes,úgyhogy azért ez a fos idézőjeles gagyi duma eléggé falsh.
Nincs ebben semmi kínlódás ,érdeklődőm az itteni segítőkész embertől ,és élek a lehetőségemmel hogy vissza küldjem ,30-40k nem apró pénz remélem nem gond neked hogy mire adom ki,mert sajnos ezen a terén nincs tapasztalatom,és akkor vásárlási helyet nézve korlátozva voltam.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Köszi, a gyors választ.
Igen így volt de rájöttem hogy lehet egy kicsit több,illetve bekorlátozott hogy csak az ex-ből vehettem de most már bármelyik bolt szóba jöhet.
Mit ajánlasz még ebben a 30k kategóriában ami hasonló fizikai paraméterekkel bír mint az ath?[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok.
Vki reagálhatna kérdésemre?!Az akg k550-el szemben az audio technika m40x?Hangzás,anyaghasználat érdekelne elsősorban.Mennyivel több benne a basszus?
Az akg-be kicsit kevés volt szeretnék egy olyat amibe egy kicsit több van.Ami tetszik még hogy cserélhető a kábel,jobban összecsukható,van hozzá hord táska.Tudtok valami mást ajánlani esetleg ami olyasmi mint a ath m40x és olyan 30k körül van?
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok.
Köszi a múltkori segítséget,de az AKG k550-et visszavittem.Több dolog(egy kicsit kevés olt a basszus,túl hosszú és nem cserélhető kábel,nem volt hozzá hord táska,nem volt túl moduláris,...)így újra a segítségeteket kérném.
Vennék valami mást ,most már lehet bármelyik boltból olyan 30k-ig.
Fent említett dolgokat figyelembe véve amit eddig néztem : Audio technika m40x.
Milyen a hangzás világa az AKG-hez képest,és a fejes anyag minősége?
Mit ajánlanátok még esetleg ami megfelelne a fent nevezett kitételeknek?
köszi -
SonyNex7
senior tag
Megvan a k550....próba indul...majd jelentkezem.
-
SonyNex7
senior tag
-
SonyNex7
senior tag
válasz Dorien #37905 üzenetére
Azért írtam hogy idővel ha zavarni fog.Tehát nem biztos de van rá megoldás.
De megint elbizonytalanodtam most beszéltem priviben egy sráccal,a mély hangok pl:film nézésnél,pop zenénél nem tudom mennyire fognak kijönni.nagyon megoszlóak a vélemények.
Igazából attól függ ki mennyire szereti a mélyeket.Azt hiszem én közepesen de sosem volt még fejhallgatóm,csak egy ilyenem:[link] -
SonyNex7
senior tag
Szia.
.
Az 551 jó lenne fehérben is mert szép de a kék kábellel nem tudok megbarátkozni.
Úgy néz ki amúgy hogy ma meglesz az 550-es,remélem nem csalódom benne.
Ha itthon nagyon zavarni fog a 3m-es kábel(feltekerve is),akkor megcsináltatom rövidebbre idővel.
Találtam egy pesti céget(fejhallgatószerviz.hu,korrektnek tűnnek van egy csomó munkája fent) ahol megcsinálják úgy hogy pl levágják 1,20-ra rátesz egy szerelhető jacket,vagy nem vágja el hanem a fülesbe forrasztja újra rövidebbre és akkor a gyári jack rész megmarad.A maradék kábelt pedig megcsinálja kábel hosszabbítónak vagy elteszem későbbre ha elszakadna a használatban lévő.3-4e között jön ki.A gyári garancia nem igazán értem miért ugrik ha mondjuk csak jacket cserélsz.Bármikor előfordulhat egy szakadás és akkor mi van hisz a fejes sértetlen.Mondjuk nem hiszem hogy ebbe a kategóriában túl sok lenne a meghibásodás.?!
-
SonyNex7
senior tag
Itteni segítőkész kollégák. 3-4 típust írtam ami tetszik köztük ezt is.
Ez a kabel rövidítés mennyire járható út egy szak műhelyben?Szeri:most látom hogy ez is 3 m kabelel van. Igazából pentrkig kell dönteni. Úgy látom a legtöbb otthoni fejes 3 m kabelel van azt hiszem megkell szokni
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Kérdeztem ezt is de azt mondtak hogy mind gagyi...nyitott nem jo mert nem akarok senkit zavarni.
Van egy pesti fejhallgato szerviz mindenféle javításokat foglalkoznak lehet simán rövidebb re tudjak venni a kábelt?Amúgy nagyon rövid haj es nagy fej úgy testesen 192cm,105kg
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Ez k551 nagyon rabul ejtett ,(k550 rájöttem hogy túl hosszú a kábel)ráadásul iPhone-t es ipad-et használok amivel meg kompatibilis is lenne. Lehet kihagyom az Ex-t es felhasználom másra a kupont,de akkor mar ennyiből szoba jöhet ezer másik alternatíva is. Na most mit tegyek?mit tanácsolsz?
Honnan lenne érdemes megrendelni?[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Köszi szépen a válaszokat.
Ezt nem hiszem el hogy nem tudsz ajánlani semmit 0-40e Ft-ig
Átlag szemmel nézzük a dolgokat nem professzionális szemmel.
Értem a bluetooth-os jbl magyarázatát köszi.
Azt hiszem akkor akg k550 lesz a sok gagyi közül talán avval nem lövők mellé.
Lehet hozzá rövidebb kábelt venni?Ha igen milyen áron? -
SonyNex7
senior tag
Mindenképpen az ex-nél kell vennem mert van ott egy 20.000 cserém.
Mit ajánlanál tőlük 20-40e között ha megnéznéd nekem az oldalukat?Legyen akkor zárt mert pont az a lényeg hogy senki ne zavarjak.AKg k550 tetszik meg arról írnak még jókat.Más esetleg ha a yamaha se jó?
Amúgy nem olyan drága mert most sok fejes akcióban van,máshol is kb ennyi,ahogy nézegettem.
Lehet hülye kérdés de a k550-esnek 3 ma kábele,valahogy ezt lehet rövidíteni,feltekerni ha zavarna,vagy adott esetben hosszabbítani ha 5-m a táv amiről hallgatom?
A jbl úgy sem ajánlatos ha túlnyomó részben kábellel használnám és néhai opciónak marad a bluet.?
köszi szépen -
SonyNex7
senior tag
Nem tudom hogy nyitott vagy zárt fejhallgatót vegyek.Mennyire hallatszik ki ha este otthon a lakásba filmezek,mondjuk mellettem alszik vki,vagy tv-zik vki?Sennheiser hd518 40e ugyanannyi mint az akg.
Yamaha HPH-MT120,Sennheiser HD sorozat,JBL E50 BT,akg k550 ezeket néztem ki.20-40e között
Jbl e50bt tetszik a legjobban tudás alapján mert headset is,bluetoothot is tudja de az akg k550 csak 5e -vel drágább mint a jbl de jobb a hangzása?
Filmre,zenére(pop) szeretném használni.Nem szeretem a túlzott mélyeket.
Mit ajánlanátok,fontos csak az ex-től!?
köszi[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék egy fejhallgatót venni extrem digitalnál 20-30 Ft környékén.filmre,zenére(pop,dance,) használnám,iphone 5s,ipad air2-el meg van egy Lg lm660s -tv-m amihez lesz majd egy pioneer sbxn700 hangprojektor.
Nem tudom hogy nyitott vagy zárt legyen.Sennheiser hd 518 mennyire hallatszik ki ha este otthon a lakásba filmezek,mondjuk mellettem alszik vki,vagy tv-zik vki?
Yamaha HPH-MT120,Sennheiser HD sorozat,JBL E50 BT
Vagy mennyire éri meg az akg k550 esetleg mert az külsőre tetszik nagyon?
Mit ajánlanátok,fontos csak az ex-től!?
köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!