-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz #01758976 #67187 üzenetére
Nekem is hasonló volt a benyomásom. Kb fél óráig hallgattam a Denon márkaboltban egy bejáratott példányt, és popzenére kicsit steril, viszont szofisztikáltabb muzsikáknál, akár egy zongoraműnél, akusztikusgitár-duónál, nagyjából bármilyen hangszeres, nem elektronikus zenénél iszonyat jó. Gyors metálhoz is bőven passzol, nem nyúlik, nem taknyolja a mélyeket. Épp a tuningolt XD05 volt nálam (meglepődnél...), azzal hajszál híján olyan jó volt, mint a Focal Elear, mind felbontásban, térben, tonalitásban, sebességben. Sőt, a frekimenete nekem jobban tetszett, mint a magasban enyhén nyomulós, máshol hiányos Elear. (Úgy sejtem, az Elear komoly forrást kíván, ahhoz, hogy azt kihajtsa az ember, kell egy rendes asztali dac. Nekem egy Elear sokkal drágább lenne, mint a fejes ára...) Node a D7200, na az nagyon kéne.
Picit más: darvinyának köszönhetően újra él a kis megszakítással nagyjából évek óta halott Goldring DR150 fejesem. Meglehetősen régi darab, másodszor volt javítva a pánt bal oldali része, a párna is gatya már rajta, de a hangja, asztaqrva. Anno valami húszon-pár ezresért vettem, ennyiért még mindig arclerakós, hogy szól. Szellős, finom, csodás magasai vannak, szép kerek, nem túltolt mélyekkel, megfelelő részletességgel. Enyhén magasba húz, a mihaszna ízlésem talán hangyányival több mélyet diktálna, a felépítése botrány (úgy nyúlok hozzá, mint egy repedt tojáshoz, és így is szét fog egyszer esni), szóval főleg így 7-8 évesen van baja, de a közepe és a teteje olyan szép, hogy ha valaki lát belőle használtan jó állapotút, vegye meg bátran. Bassheadek kivételével szerintem kevesen csalódnának.
-
emiki6
veterán
válasz #01758976 #67187 üzenetére
Örülök, hogy tetszik! Az utolsó kérdésedre: Ne akarj túl sokat, mert ha valami ennyire tetszik, akkor nehéz lesz jobbat találni hasonló árkategóriában és ez nem rábeszélés, ezt tapasztalom mostanában, nem találom az igazán hozzám illőt és visszamerengek a számomra "egész jó"-khoz, amiket a tökéletes iránti vágy miatt váltottam, de csak távolabb kerültem a céltól.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatközpont-város lesz Zaragoza
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest