Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
LamaCube #14126 üzenetére
Én eddig jutottam, ahol tartok, a 350 méteres fejest B1zarre segítségével letudtam, f@szom sem fetreng órákat egy sniper fejesért, de a maradék kettő nem mostanában lesz meg. Sok volt, ami jó volt, mert lehetett vele bírkózni, meg sok volt olyan is, amit ha nem csinálok, akkor az életben nem próbálom ki az adott fegyvert pl, amiért kár lett volna. Egy-kettőt érdemes megcsinálni, főleg amiért fegyvereket ad, azokat nézd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- GTA V
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Yettel topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Elhalasztva a Galaxy S25 Edge piacra kerülése
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Latitude 7400 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam magyar vbill gar
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest