Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
A kormányszöget a logi profilerrel tudod belőni.
Csinálni kell benne egy profilt a pcsx2nek és így alkalmazható rá. FF helyett centering viszont működik, úgyhogy az jó legalább
Az érzékenységet növelni, meg a holtjátékot csökkenti radikálisan, csak ésszel kell csinálni.
Én egész használhatónak találom már ^^ -
sz_abika
addikt
részletesen leírhatnád a kormány setupot majd...nekem most lilypad és profilerrel egész kezelhető 360fokosként a kormány, úgyhogy a lilypadban 2.000s érzékenységet adok mindennek, és analog stickként azonosítja a kormány+pedált.
viszont FF nincs, csak centering a profileren keresztül -
sz_abika
addikt
Feladom, egy t4300-as laptop procin az istenért nem tudom működőképessé tenni a gt sorozatot
PAL verzió 30-40fps környékén mozognak, NTSC meg 40-45.
Csak pár kockát bírnék kisajtolni még és már használható lenneValahogy a laptop GPUt nem lehet bedobni, hogy azon is számoljon az EE? Gt240M csak hozzá tudna tenni még
-
sz_abika
addikt
Hi!
Nos gépfejlesztés után elérkezettnek láttam az időt emura...q6600+8600 GS+ 32bit vista helyett már 2500k+gtx570+64bit w7 fut.
Az előző rendszerre már sikerült egy ntfs GT4et egy usa biossal működésre bírni. Játszahtó volt, de 20-25fps nem az igazi autosjátékhoz.Viszont most 0.97 alatt nem akar futni ugyanez a setting. Xaudio2 hibát dobott, de lecseréltem dscoundra, majd kikapcsoltam a hang emut. Konzol szerint SPU2 töltésnél fagy ki a rendszer még így is. 1x indult el a setting, hogy betöltötte a pluginet, kiírta hogy a cd kép rendben ls utána elszállt . Azóta ismért spu2 boot alatt megfagy :/
MIt tegyek még érte?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest