-
GAMEPOD.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
furic
csendes tag
Sziasztok!
- Lehet valahol ténylegesen linuxos Asus Eee PC 1000H-t venni?
Sok helyen ki van írva, de ahol valóban kapható is, olyat nem találtam.- A windows-os 1000H-hoz adott Windows eltér a normál Windowstól?
Tehát ha linuxosat veszek, formázom a vinyót, és a saját windows-omat rátelepítem, akkor bizonyos funkciók nem működnek majd? Ugyanez a linuxos verzióra is igaz, tehát mondjuk egy mezei Debiannal egyes dolgok nem működnek? (Gondolok itt például a processzor túlhajtásra és visszafogásra, a felbontás gombnyomással váltására.)- Igazából sima windowsos 1000H-t sem találok, kapható egyáltalán ez a széria, vagy még nem hozták be az újabb adagot a nagyker-ek?
Köszi ha válaszoltok a kérdéseimre!
-
furic
csendes tag
Szia Dzsez_!
(Mi ismerjük egymást a Drupal révén )
A Wind fedelének rúgózása nem tetszik, és csak 3-cellás akksival kapható.
Nem tudom lehet-e a Wind-et nálunk XP nélkül venni... ja és nincs benne n-es WLAN, meg valami más is volt még, ami miatt 1000H-t inkább vennék... de most nem jut eszembe.[ Szerkesztve ]
-
furic
csendes tag
Nem találok sehol linuxos Asus 1000H-t (160GB HDD, 6cellás, 95-98e Ft).
A neten úgy néz ki, mintha sok helyen árulnák, de már a harmadik cég mondja, hogy a nagykerben/beszállítónál nincs.
Tudtok egy helyet (budapesti vagyok), ahol kapható? -
furic
csendes tag
Van valakinek infója arról, hogy a sima Acer EEE PC 1000 (tehát nem 1000H) mikor jön hazánkba? Link (angol) | WikiPedia
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!
- Lenovo ThinkPad T530 (I5, SSD, Quadro)
- Dell Latitude E6410 laptop (14/i5/3gb/160hdd) - 1 év garancia, 27 % számla
- Gyönyörű Újszerű Lenovo IdeaPad A10 Laptop Tablet Notebook Hybrid 1kg Érintős 10" papírokkal +doboz
- 1-6 Eladó Hp 850 g7 i7 10 gen laptop 15,6 512SSD 32GB DDR4 Gyári Magyar Világítós billentyűzettel
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 16GB RAM - Ryzen 7 5800H - RTX 3050 - 10hó gyártói garancia