-
GAMEPOD.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
A hit és a valódi tudás közötti különbséget én saját magam aktíválom. Más szavakkal én magam győződök meg róla. Ennek megfelelően van UBUNTU 9.10-es, Win7-es és egy MAC_OS gépem is az XP-s főgépem mellett. Hidd el, ha mondom, nem ugyanazt jelenti. A nagyobb fontválasztás miatt például bizonyos programok bizonyos soraiból kifutnak a betűk. Ezzel használhatatlanokká válnak. Ha pedig nem az érvényes felbontást állítod, nem lesz olyan szép a képernyőkép, mint amilyen lehetne. Egyszerűbben fogalmazva: Nemugyanaz!
...de miért nem engeded lezárni már ezt a témát? Nem bántottam én senkit sem. Segíteni szeretnék. Erre meghazudtoltok. Kinek/minek jó ez?
-
kokyt
senior tag
Köszi! Ezt nem ismertem
upszilon: Vista alatt ha a DPI növelésnél az egyénire kattintasz, és ott kilövöd az XP stílus használatát a bal alsó sarokban, akkor nem csak a betűméretek növekednek, hanem az UI elemek is. Hátránya a DPI növeléséből senkinek nem származik, mint ahogy előnye sem a kisebb felbontásból. Tehát egál
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar