- Akciófigyelő: Humble 'Monster Hunter New Year Hunter Collection' Bundle
- Befutott a DOOM: The Dark Ages hivatalos gépigénye
- Rövid előzetesen a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Premier előzetest kapott a SYNDUALITY: Echo of Ada
- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
-
GAMEPOD.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
netreg
tag
válasz Armagedown #16652 üzenetére
Írtam már, hogy a játékok messzemenőkig nem érdekelnek. Informatikus mérnök vagyok. Utoljára az egyetem első vizsgaidőszaka alatt játszottam és nem is fogok többet. Ha AMD vs Intel kérdés merül fel mindig a játék jön indoklásként. Ezek szerint az AMD csak játékra jó vagy ugyanolyan jó, mint az Intel, de játékban jobb (ami ugye nekem nem fontos)?
Igazából a feleségemnek lesz, hogy használni tudja, amikor nincs itthon, valamint a gyerekek néznek majd rajta mozit a kocsiban, amikor autópályázunk.
Szóval a napi, normál dolgokra: office, gyerekfilm, skype, böngészés. Nem HD, nem GAME.
Gyors legyen és sokáig bírja az akksi. Tudom, ez ellentmondás. Jó lenne 2G RAM-mal, de ha nem adják úgy, akkor cserélem majd, az nem drága. Csak nem tudom mit csináljak azzal, amit kiszerelek.
Tekintsünk el attól, hogy itt jobbára AMD fanok vannak. Szeret(t)em az AMD-t, de csúnyán hazavágta magát a szememben. Az utóbbi 1-2 évben 2-3 éves gépeket láttam szénné égni leginkább az AMD Turion 64 X2 - NVidia párosítással. HP, Asus, Acer, Toshiba egyformán. Tele van vele a net, nézz utána. Lejárt a gari, eltűnt a videó. Amíg nem addig is olyan forró volt, hogy megégette az asztalt. Szóval értsétek meg, innen indulok, ezért nehéz elhinnem, hogy most gyorsabb és kisebb fogyasztású lapokat csinál az AMD. Az i3/i5/i7 ellenfelének szánt új procikról sem olvastam jót. Se gyorsabb, se kisebb fogyasztású nem lett. Persze ez most netbook szegmens, itt a C30/C50/C60 játszik.
De ha jobb, jobb, szívesen veszem, főleg, hogy nem drágább. Csak győzzetek meg lszi, de észérvekkel!
Most az Asus felé húzok:
1011PX-BLK083S - Netbook 10.1'' Led, Intel Atom Dual Core N570 1.66Ghz, RAM 1 GB, HDD 320GB, Intel GMA 3150, WLAN, batteria 6 celle, Windows 7 Starter
1015BX-BLK102S - Netbook 10.1'', AMD C-Series C-60 1GHz, 1Gb di ram, hard disk 320Gb, AMD Radeon HD 6250, batteria 6 celle, Windows 7 Starter
Mindkettő 239 euro.
Arra, amire írtam, melyik a jobb választás?
[-o--o-> ......................<VOLVO 4 Life>..........................................................
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenbook 14 Flip UP5401ZA 14" 3K OLED érintő i5-12500H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- P1 Gen5 16" QHD+ IPS i7-12800H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 7650 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- ÚJ Dell G15 5530 - 15,6"FHD IPS 360Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - Win11 - 3 év gari
- Eladó új Lenovo LOQ 15IRX9 83DV0059HV premium gamer laptop, 3 év garancia, csak kibontva volt
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest