Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Begi
senior tag
válasz
ponti_ak #9978 üzenetére
Köszi!
Még nézek egy két samut, hátha találok valahol. Hülyeazértnemvagyok és fukar helyeken nincs. De s Sandisk-et ki tudtam próbálni és elég szépen szólt. Vicces szitu volt, mikor elővettem a fülesem a táskából. Bambultak rám, mint borjú az újkapura, aztán még kifelémenet megnézték a tatyómat... Szánalmas. -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Mp3 lejátszót szeretnék venni karácsonyra a testvéremnek és szeretnék tőletek tanácsot kérni.
- Max. 20e HUF van rá.
- Legyen rendes kijelzője, mivel eddig a Samu YP-T7-e volt, csak sajnos behalt a jack csatlakozó.
- Min. 2Gb memóriája legyen, bár ahogy nézem ez alap.
- Ha lehet akkor legyen tokja, amit övre lehet fűzni, vagy legyen csiptetője.
- Előny ha extra kártyahely is van rajta.Amiket eddig néztem:
- SanDisk Sansa Clip Plus FM 2Gb
- Valami Myaudio (MM-ben), sajnos a pontos tipust nem irtam fel.
- SanDisk Sansa Fuze FM (tudom mp4, de na... Talán egy picit nagy darab)
Esetleg valami Samut tudnátok ajánlani?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Üdv,
Begi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Tőzsde és gazdaság
- DUNE médialejátszók topicja
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Mozilla Firefox
- EAFC 25
- Wise (ex-TransferWise)
- Honda topik
- További aktív témák...
- ThinkPad P14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 7400 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam magyar vbill gar
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest