Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
logan7
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon írok ph-ra, inkább csak olvasgatom, mert általában mindig van, aki hasonló prolémával küzd mint én.
Ennek a topicnak köszönhetően vagyok egy Sansa Fuze tulajdonosa. A gondom az, hogy elhagytam/elvesztettem/elszórtam valahol az USB kábelét, így már egy ideje csak pihen a polcon(nem tudom tölteni). Itt az ideje, hogy vegyek egyet hozzá. Ebben kérném a segítségeteket.
Tudok valahol ilyet Magyarországon venni? (e-bayen, amazonon már találtam, de itthon nem)logan7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 7400 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam magyar vbill gar
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest