Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz honfoglalo #9297 üzenetére
amazonrol vettem nyar elott nem sokkal. 28-ert a tied.
az IE8-hoz nagyon durva forras, DAC es AMP kene. szerintem. mondjuk egy pico, lossless-el. csak a pico-nak nincs optical in-je ez nagy hiba a Headamp reszerol imho. -
ponti_ak
addikt
válasz honfoglalo #9298 üzenetére
Az S9 jól szól, csak kissé "hideg", fémes a hangzása*. Bár sokat lehet javítani az EQ-állítgatással, de alapból nem szól olyan 'természetesen' mint az X5, az U3: ezeken is sját EQ-t használok/tam, de alapból, anélkül is melegebb az összkép, a mélyek teltebbek, a magasak pontosabb, jobban kivehető részletességűek s (bár egy jó Flac anyagnál már alig van különbség, de) nekem egy-két hajszállal így is az 'öregek' tetszenek jobban. Cowon-ok közül így számomra az S9 egyértelműen dobogós (szép, fényes bronzérmes) a hangzást tekintve, közvetlenül az előbbi kettő után (kb holtversenyben vagy talán hangyaf..nyit lemaradva a Clip/Fuze párostól). A rádió vétel minőségében (jel-erősségben) viszont egyértelműen verhetetlen, utcahosszal győz az S9.
Amondó vagyok, hogy válaszd a Clip/Fuze-t, és egy jó fülest. Ha nem jön be valami miatt, később még mindig lecserélheted a drágább Cowonok valamelyikére, a füles pedig maradhat.*Hátra van még a saját EQ beállítása, de már most lefogadom, hogy nem lesz olyan, mint az X5. Megközelíti, de nem olyan jó. Cserébe viszont brilliáns képe van.
[ Szerkesztve ]
-
honfoglalo
senior tag
Cowon S9-ről valami?
Amiket olvastam, ott azt írták, hogy igen jó a hangja.
40 körül van már 16Gb-os..
Ha valóban olyan jó, akkor meggondolandó.
A touch nekem nem fontos, de ha az van rajta az van rajta.
iPod Táccsal nem érdemes hasonlítgatni, az egy játékokra, alkalmazásokra való, szar hangzással. Nekem zenére kell.. -
-
bwoay
nagyúr
én idegenkedem attól a szörnyű kezelőszervtől,
mert totálisan kiiktatja azokat a lehetőségeket a használatból,
amiket annyira szeretek az U3-ban (vagy az U2-ben).a Sansa közel nem ilyen, zsebben azzal is egész jól el lehet navigálni,
bár a bekapcsolás úgy jóval körülményesebb.tényleg, az új Clipnél is változtattak ezen,
jól láttam, hogy a "házikó" gombot kell lenyomva tartani?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Peetör
csendes tag
Újra itt vagyok
Fuze vs Iaudio 7hez kapcsolódóan: FM-rádióból melyik vizsgázik jobban?
Egyébként sokan azért vannak a Fuze mellett, mert télleg jobb/ugyanolyan mint az I7,vagy csak idegenkednek a swing touch-tól?
[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
Jjah. P-pláne, hogy TE magad vagy wmarci...
Sőt! Továbbá annta, adamsky, gelbelex, sőt rumos14 és vili13 is egy mind-mind egy személyben, nomeg persze bwoay IS és még renato és az mp4-es srác is (bocs, hitelen nem jut eszembe a nick-je) (rakal- a szerk.)... És náha ponti_ak.. szóval a topiklakók 90%-a.... ..
...édes kis nyuszókám...
ui: Juj, ezért most biztos kapok egy temp-BAN-t...!?! .F ..olyanom még úgyse volt.. bár abba lehet hogy bele is halnék (meg az üzelmeimet sem tudom nyomni ph! nélkül), és a Cowon-topik is kihal nélkülem, szóval inkább ne... Vagy legalábbis ne túl sokáig...
MOD2: ..bwoay voltam ponti_ak néven...
tempbant? sokkal jobbat tudok: moneyban
[ Módosította: bwoay ]
-
Lator
tag
válasz honfoglalo #9283 üzenetére
Nézd én elvakult Apple párti vagyok
-- iPhone, Nano(páromnak), iMac Alu --
Így én elfogult vagyok és én csak nano-t vennék(de ez én vagyok és nem biztos, hogy teljesen racionális érvek alapján...bár mindenki érzelmi alapon dönt, csak más-más mértékben), ám aki nem szereti vagy mást venne az nyugodtan vegye a Fuze-t.
nagy baja nem lehet
[ Szerkesztve ]
Már leszoktam arról, hogy olyanokkal vitázzam akiknek nem adok a véleményére!
-
celf
őstag
uuu, a ponti csajaval en nem huznek ujjat....
honfoglalo: a clip egy alapvetoen neutralis hangu lejatszo. ertsd: elegge flat a hangzasa.
szerintem egyebkent a magasai nem tisztak. overhype-olt lejatszo. imho. en igy jellemeznem: sokat tud (ok, nem olyan buta), viszonylag olcso, es a hangzasa sem kifejezetten rossz.ha gondolod megvehted a sony S639-emet . igaz az csak 16GB. viszont sokak szerint jo hangja van. tenyleg nem szar. clipet odaveri. szerintem az IE8-hoz keves, de ez maganvelemeny.
amugy zune-t gondolom nezted ?
mellesleg ezek mind jobbak a nano-nal elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
vili13
őstag
válasz bigmasterg #9284 üzenetére
-
bigmasterg
addikt
Nézegettem videokat a clip+, fuze párosról. Azt vettem észre, hogy a clipen rendes minis usb van, tehát a hálózatról töltés sima ügy, de a fuzeon csak speckó. sandisk bemenet/töltési lehetőség van, ráadásul csak egy adatkábelt adnak hozzá, tehát gépről kell tölteni!?
Magyar oldalon hirtelen nem is találtam hozzá hálózati töltőt, ez nálam egy nagyon nagy negatívum.
Nagyobb kijelző, könnyebb böngészés miatt, meg csak jobb lenne a fuze.
*Tanácstalan* -
honfoglalo
senior tag
Akkor most még mindig kérdezem, 50k alatt melyik a legjobb lejátszó szerinted, mi a szubjektív véleményed?
Fuze-nál mi a jobb? Nano-hoz képest mennyivel jobb a Fuze?
Ha szerinted szubjektív, meg a legjobb lenne meghallgatni ok. De pls ezt ne válaszold.. -
Lator
tag
Akkor énis leadom a voksom, bár kissé megkésve Fuzeeee!!!!
-
SOAD19
addikt
Egy hülye kérdés megint: ha lejárt a lejátszóm gari-ja, akkor a szervizelést már nekem kell megoldanom, mármint nekem kell felküldeni Pestre. Vagy ha beviszem, ahol vettem ott továbbra is felküldik, intézik a szállítást?!
Köszi!
-
gelbelex
őstag
Na akkor még egy utolsó kérdés:a hangminősége tényleg ugyanolyan? Mert ahogy hallottam, az iAudionak tökély, de a Sansanak?
Nekem (szubjektív tapasztalat következik ) az iAudio-k hangja túl puha az effektekkel, anélkül pedig kicsit "szürke"; a Fuze szárazabb, csillogóbb.
Nálam két favorit van, a Fuze és a Sony 639 (ill. az újabbak, amikről még nem olvastam tesztet).
Mivel a Fuze-zal sokkal olcsóbban kijött a 16 GB, a különbséget a fülesre költöttem (IE8). Nem bántam meg.De - mivel a 639-et nem teszteltem azonos módon - azóta is keresném azt a hiteles összehasonlító tesztet vagy felhasználói összevetést, melyből kiderülne, annyival jobban szól-e a Sony 639 (azonos, jó fülessel), mint amennyivel többe kerül...
Celf, esetleg?
-
gelbelex
őstag
"a fuze-ra-szavazok. bár azt meg nem venném ha a videó nem fontos, mert akkor meg már miért nem a jobb sansa clip?"
Mert 8GB kábé 50 album (320kb/s, mp3), és azt elég macerás végiggörgetni a Clip gombjaival.
Ha nem muszáj mindenképpen a gallérra csíptetni, akkor inkább a wheel... És zsebben jobb a vékonyabb.[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz bigmasterg #9273 üzenetére
hát nem ártana egy referencia player, meg egy referencia fül/fejhallgató
az ilyen tesztekhez. itt is kiderült, hogy a Sony milyen faszán szól,
mert ahhoz vállalható tartozék dugót adnak[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #9270 üzenetére
Már megörültem, hogy találtam egy pont ilyen tesztet, de itt is nevetséges, hogy milyen fülesekkel teszteltek. (mindegyiket a saját gyáriájavl + egy plug-al)
-
bwoay
nagyúr
válasz bigmasterg #9267 üzenetére
hja, mert a jóember azzal a méretes Sony fülhallgatóval meg a gyárival tesztelt.
előbbinél még szóvá is teszi, hogy halk a lejátszó. utóbbival meg nyilván
szarul szól, így született egy köztes eredmény: átlagos.mondom én, hogy kellene egy magyar DAP oldal...
más:
antta, így gyorsan valóra fog válni az álmod[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bigmasterg
addikt
válasz ponti_ak #9269 üzenetére
Én ma próbáltam egy ilyen sony lejátszót, ehhez képest kb. hogy szólnak a fent említett lejátszók?
-
ponti_ak
addikt
Semmi sem tökéletes, még az iAudio-k sem. (Na jó, az X5 már közelíti... ) Jó a Fuze, hidd el, semmi baj a hangjával (6 iAudio-m volt/van, és megtűröm a családban a Fuze-t is, szóval van viszonyítási alapom.
A véleményem leírtam, csak még annyit, hogy nyugi, innen már nem tudsz angyot hibázni.. Most akkor egy jó fülesen kezdj el gondolkodni, mert az is számít, sőt, még jobban is mint a hang(illetve: jel)forrás.
@vili: az általad említett baleset könnyen elkerülhető: a touchpad kikapcsolható a Hold gombbal, és akkor csak a nyomógombok játszanak.
-
vili13
őstag
Annyit az érintőgombról, hogy azt esetleg akkor is megnyomod, amikor pont nem akarod, és épp csak hozzáérsz, amikor elő akarod venni a zsebedből a lejátszót - ez szerintem nem túl nagy élvezet, inkább idegesítőnek nevezném.
Amúgy ha i7 és Fuze közül kéne választanom, akkor egyértelműen az utóbbi lenne. -
bigmasterg
addikt
Itt van egy magyar nyelvű Fuze teszt, de igen érdekes a konklúzió. :
"..akinek külsőleg bejön a Fuze, bátran lesiethet érte a boltba, hiszen egy kezes bárányként viselkedő, a hasonszőrűekkel összevetve átlagos hangminőséget képviselő eszközt szerezhet be magának..."
?? ?szerk.: Peetör!: ez a hsz. nem neked szólt, nem téged akarlak vele elbizonytalanítani...
[ Szerkesztve ]
-
Peetör
csendes tag
válasz ponti_ak #9265 üzenetére
Na akkor még egy utolsó kérdés:a hangminősége tényleg ugyanolyan? Mert ahogy hallottam, az iAudionak tökély, de a Sansanak?
Kábé mindent meghallgatok, komoly, pop,rock,techno,house,rnb,hiphop stb stb
Mondjuk azt szeretem ha van basszus.Ilyen szempontbol is ugyanolyanok?
-
ponti_ak
addikt
Aha, értem. Nos, részemről továbbra is 1 szavazat a Fuze-ra.
Elismerem, a touch-megoldás vicces, de csak kb 3 napig, azután győz a praktikum (nem a pannon... ). Azt mondom, ha már érintős a kütyü, akkor inkább egy jó nagy tepsi kijelző, hogy eltaláljam, plusz legyen értelme is elővenni már.. (pl egy film vagy videoklip miatt..) Szerintem.
További jó tépelődést..
-
Peetör
csendes tag
válasz ponti_ak #9261 üzenetére
Úgy gondolom, hogyha kiadok egy kevés pízt egy lejátszóra, akkor "élvezzem" is a kezelését, ne pedig csak a "szokásos" gombokat nyomorgassam.Érintőgombos cumóm nem nagyon volt még, de amikor kipróbáltam,tetszett.Ugyanígy vagyok a click wheel-lel, amikor kipróbáltam haver iPodját, tetszett az is :p
Szal nagyon nem tudok választani...:S Amúgy iAudio felé húzok, de egy picit elbizonytalanít a nehézkes kezelése...nem lenne hátrány zsebből is kezelni
Ha a hangminőség u.a.,akkor egyik oldalról van a hosszúúúú üzemidő,és külseje jobban bejön, másik oldalról meg a click wheel :S
Baromira nem tudok dönteni
-
ponti_ak
addikt
A Clip is jó, de a használt anyagok minősége átlagon aluli. Ragasztott, nem javítható típus, és (szvsz emiatt) van az a típushibája (legalábbis sokan panaszkodtak arra), hogy az akksi könnyen leválik/leszakad belül. Ellenben valóban kompaktabb, és az is szépen szól (Folder browse viszont nincs benne, és nálam ez pl már "deal-braker"..)
-
renato
aktív tag
iaudio 7 szerintem vacak kezelőszeres, a fuze a nyerő szerintem hangminőségre is.
iaudio sem rossz, de szerintem még kicsit vaskos darab is, viszont sokkal tovább birja az akkuja.ha ez egy igen fontos szempont akkor az iaudio.
zsebben könnyebb nyomogatni a fuze-t.
én a fuze-ra-szavazok. bár azt meg nem venném ha a videó nem fontos, mert akkor meg már miért nem a jobb sansa clip?
-
ponti_ak
addikt
Szia, szerintem mindegy. Ma én inkább a Fuze-t venném.
Előnyei az i7-tel szemben: bővíthető, lapos, clickwheel-es (szemben a simivel), olcsó(bb), használhatóbb kijelző, szerintem jobb (értsd: lágyabb, mélyebb, teltebb) hangzása van mint a Cowon G3-nak vagy D2, ami kb = i7..
Hátrányai: nem szabvány mini-usb csatlakozó, az EQ nem ér semmit (cserébe alapból jól szól), kevesebb funkciója van (pl. nincs line-in felvétel), kicsit kevesebb ideig bírja egy töltéssel (de elég a 15 óra is), ja, és a gyári füles élből kuka, szó szerint. De az mondjuk a Cowonnál is, csak nem annyira.. azért 10-12k-t tégy félre e célra, ha tényleg kicsit komolyabban gondolod a zenehallgatást.
ponti
ui: elárulod, miért fontos az egyedi kezelőszerv.. Kiváncsivá tettél. (Tipp: felvágosdi..? )
-
Peetör
csendes tag
Epic battle: iAudio 7 vs. Sandisk Sansa Fuze
Let the fight begin!
Véleményeket kérek pro és kontra
Elsősorban a hangminőségük érdekel, video egyiknél se, az egyedi kezelőszerv mind2nél megvan
-
renato
aktív tag
válasz csokoládé13 #9258 üzenetére
sansa clip. vagy sansa clip +, de ezt még csak kinn vagy ebay-en kapni...
nézz utána, de nem érdemes várni, a sansa clip tuti vétel...hozzá meg egy normális füles; cx 350 II, vagy 550-es, de ez már elég drága...
-
csokoládé13
tag
Helló Mindenki!
A segítségeteket szeretném kérni. Új mp3 lejátszót akarok venni de nem igazán vagyok otthon a témában!
Amit szeretnék az a lehető legjobb hangzás illetve minőség a lehető legjobb áron -mivel csóró egyetemista vagyok . Szóval, nem kell több mint 2 giga, nem kell videólejátszás, csak kiváló hangzás! Persze az aksi sem mellékes meg a garancia sem.
Utána olvastam és az Ipod, meg valami Irivert dícsértek sokan, de ezek elég drágák!
Melyik gyártót-típust ajánljátok???
Előre köszönöm a válaszokat! -
honfoglalo
senior tag
-
Lator
tag
válasz bigmasterg #9244 üzenetére
Az új Clip a bővíthető és jól láttad a Fuze is
-
Lator
tag
válasz honfoglalo #9247 üzenetére
A hangzás összehasonlítása borzalmasan egyedi megítélés!
Mind2 jóhangú és olyar orbitális különbség nincs és nem is lehet közte!
Mindenki hallgassa meg és szerintem menjen a saját füle utánAz a biztos Én nem válalnám, hogy miattam vegye valaki ezt-vagy azt mert nekem tetszett jobban mondjuk az én eseremben a nano, de ettől neked lehet jobb a Fuze!
[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
válasz honfoglalola #9251 üzenetére
Ha sokat játszol, kapsz egy frászt a főMOD-tól..
anta: nincsmit.
-
honfoglalola
csendes tag
a honfoglalolány nem fért ki, de sztem így se rossz
na jó, visszaváltozom anttává és celf, kikérem magamnak
-
honfoglalo
senior tag
Akkor már másként is teszem föl a kérdést.
Van olyan aki halotta a Nanot (a legjobb lenne a 3G-st.) és a Fuze-t is, és össze is tudja hasonlítani?.. -
honfoglalo
senior tag
Az új Clip biztos bővíthető, a régebbit nem tudom. Head-fi ügyködök ez ügyben, mivel az Ipod Nano hangzása nem kielégítő...
A Clippel biztos jól jársz.
Mod: meg lettem előzve..[ Szerkesztve ]
-
vili13
őstag
A Clip nem, de az új Clip+ már bővíthető.
-
bigmasterg
addikt
válasz honfoglalo #9243 üzenetére
-
honfoglalo
senior tag
válasz bigmasterg #9242 üzenetére
UP UP!
Engem is érdekelne. Próbálgattam a Klipsch-sel hangkártyáról a FLAC és az mp3 320 közötti különbséget, de nem igazán hallok mást..
Utcán akkor ez még kevesebbet jelent. Otthon persze nyugodtan lehet FLAC-ot gépről, de kintre nem kell akkor olyan nagy lejátszó..
A Sandisk jónak tűnik, mindenhol azt ajánlják, Cowon, Sony (50k-s kategóra) fölött van, a Clip és a Fuze, a View állítólag gyengébb.
A Fuze is bővíthető ugye? -
bigmasterg
addikt
Üdv.
Eddig cx300+ telefon(n95 8gb) kombóval hallgattam zenét, de nemrég vettem egy jobb fülest(Denon AH-C551) és olyan problémám támadt, hogy nem 'hajtja meg' rendesen a teló az új fülest. (nem halk, hanem közel nem szól olyan szépen, mint erősítőről vagy laptopról).Olvastam itt feljebb a Fiio E5 -ről, ennek lenne értelme telefonnal, vagy inkább valamilyen külön lejátszó ajánlott?
Ha külön lejátszót akkor milyet?
Olvasgattam ,hogy Cowon,Iriver, SanDisk Sansa estleg drágább sony-k...
Néztem, hogy a SanDisk Sansa Fuze (8GB) 19 ezer, de nekem valahogy hihetetlen, hogy hogyan szólhat szebben,mint a drágábbak, illetve úgy, mint akár az 50++, 100ezer közeli kategória (vagy nem is szól úgy?? ).
Nekem a hangzás lenne a lényeg, szép tiszta és erőteljes legyen.Köszi.
HG. -
honfoglalo
senior tag
Ok, az E5-t holnap megrendelem, elvileg ez a dealextreme ide is ingyen hozza.
Amúgy elég durva, hogy nagyobb memória méretű lejátszó alig van.
Az lenne érdekes, hogy hangban: Nano3G vs Classic illetve: Classic+LOD+E5 vs bármelyik drágább Sony, Sandisk Fuze, Cowon..De most esett le, hogy nem a jó nevemen küldtem el..
[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
válasz honfoglalo #9237 üzenetére
Milyen képlet? Én csak válaszoltam egy kérdésre. Nekem is volt T20-asom, ismerem a típust.. A válasz gyorsasága véletlen volt, de ha nem így lett volna: hölgyekkel általában véve is előzékenyebb vagyok, mindig, nem csak a fórumon.
Egyébként van megválaszolatlan kérdésed? Ha az 50GB feletti, lossless-képes lejátszóra gondolsz, akkor azt mondom: Cowon X5 60gb, vagy marad az ipod classic, esetleg egy HDD-s iriver. Hogy találsz-e e-bay-en, az erősen szerencse kérdése, de újonnan szvsz szinte biztos hogy nem...
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz honfoglalo #9237 üzenetére
sztem mar megeloztek. csak meg nem tudod
szerk, ja,
o f f
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz honfoglalo #9234 üzenetére
ez azt jelenti, hogy mar kesz votlam tegnap amikor irtam.
amugy azt akartam mondani, hogy az S4-nek nem kell a FiiO E5. legalabbis S4+ Sony S639 jobb nelkule. a kozep-magas tartomany tisztabban szol.attol meg lehet, hogy egy ipod+LOD (meg ha csak egy nano 3G is) jobban lene az E5-el. mert akko nincs duplan erositve a hang ugye.
sztem vegyel E5-ot.
-
antta
csendes tag
hahó
help vki, hogyha csak úgy lehúztam a gépről és azóta töltés felirattal világít, és ennyi, nem csinál mást az istennek se, akkor tehetek vmit azonkívül, hogy várom, hogy lemerüljön, (ha ez egyáltalán segít, rem), és ez mikor fog bekövetkezni a háttérvilágítástól ha még legalább félig volt az aksija? hetek, hónapok, évek... áááá thx ugye hamar...
(ja, és még mindig a T20-amról beszélünk , aminek kizárt, hogy elmondom, hogy mit gondolok a gombjairól , amúgy saját részemről az 1, ami élvezhető az EQ-jából, az az SRS, mármint az nagyon is!!!, ugye a clip is fog ugyanígy szólni??? ? - majd egyszer, rem ezt vissza tudom passzolni, és akkor már csak a különbözetre kell gyúrnom... )
-
honfoglalo
senior tag
Az iPodok különböző csippelésűek, de azt írják, hogy a Nano (vmelyik) még szerintük jobb is mint a classic.
Ez mit jelent "az S4-et talan en sem feleslegesen. (fuze-al)"?Amúgy akkor most nem tudok mit venni, 16gb-ost nem fogok, de még 32-est sem.
Egy 64-es elég lenne, de akkorát flashben nem holnap fognak kiadni, elérhető áron.
A Classic amúgy ormótlan eléggé, a Microsoft Zune 80,120 meg nem támogat semmilyen Losslesst, a Sony-nak ahogy látom nincs is nagy háttértárú lejátszója, Sandisk-nak szintén, Cowon drága.Akkor egyelőre nem igazán lehet/érdemes mire váltani a Nano-t?..
Lehet, hogy megrendelem az E5-t, 18$-ért nem egy nagy érvágás. Aztán majd meglátjuk..
-
celf
őstag
válasz honfoglalo #9232 üzenetére
hat azert ez hogy huge.. fogtal mar FiiO E5-ot a kezedben, vagy lattal mar eloben ?
kicsi.
masreszt a kep torzit. kozelrol kis gyujtotavolsagu lenccsebellitassal (valami automata kutyuvel) lett fotozva gondolom
.
szoval egyaltalan nem huge. de tenyleg lehetne kissebb.en latod ugytudtam, hogy mindegyik ipodban ugyanaz a dac chip van. ezekszerint tevedtem, de nem is neztem nagyon utanna ami azt illeti.
az S4-et talan en sem feleslegesen. (fuze-al)
nekem csak egy nem stimmel: ha a fuze jobb mint egy ipod+lod+amp akkor megis miert hallom jobban a sony-m a clipemnel (ami elvielg ugyanugy szol mint a fuze)
mert a sony nekem mindenkepp szebb. foleg a magasakban.a fuze illetve a clip tul van hype-olva hangzas-ugyileg.
ebben a pillanatban hasonlitom a sony S639-et es a clip-et A-B tesztben, csak hogy nyugodt szivvel tudjam irni ezt.
szerintem:
iPod+LOD > S639 < Clip/Fuze (Sound quality-re)de ha a kenyelemre es minel kisebb meretre mesz akkro fuze.
imho[ Szerkesztve ]
-
honfoglalo
senior tag
Megtalálni nem fogod, mert ezeket PM-ben szoktam bonyolíntani, de azért nesze, illetve lehet válaszolni a kérdésre is.
Valami ilyesmi:
"A nano is not the ideal player for amping, even with an Lod. The DAC in there is quite sub par. I got rid of my nano long ago. I went to an iPod classic 5G, then do a Cowon D2, and now I've found my happy place with the Sansa Fuze. It sounds great unamped (the S4 don't really need an amp at all) and amped. If I were you I'd just switch players and forget portable amps altogether for the S4. It'll be cheaper as well.
Also, despite the name, the PA2V2 is NOT portable. It is huge compared to most other portable amps. Here's a picture I took of it with a few of my other amps:
kép"[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz honfoglalo #9230 üzenetére
miert mondtak, hogy nem eri meg a LOD a nanohoz ? (linket ha tudsz, engem is erdekel, koszi )
[ Szerkesztve ]
-
honfoglalo
senior tag
Van egy iPod Nano 3G-m és celf meg mások javasolták a LOD+AMP-ot a hang jobbá tétele érdekében. A head-fi-n meg azt mondták, hogy a Nano 3G-t szerintük nem érdemes, inkább váltsak másra.
Ha váltanék, akkor mindenképpen 50 Gb fölött, hogy menjen a Lossless és emellett fontos, hogy jó hangot lehessen kihozni belőle.
Ipod Classicról mi a vélemény, illetve mik felelnek meg ezen paramétereknek, ami olyan 50k alatt ebayről szerválható?Thx
-
antta
csendes tag
működik Hiába, kezdők szerencséje
no léptem, srácok, aztán - nem személyeskedés -, de rem, pár évig nem hallunk egymás felől...
-
rumos14
nagyúr
válasz adnoctum18 #9223 üzenetére
én is csip-csip csiptetek, zsebben elveszne, olyan kicsi.
-
bwoay
nagyúr
válasz adnoctum18 #9223 üzenetére
egyrészt nem írtam, hogy ez hátrány,
másrészt most írom, hogy szerintem az
ahhoz, hogy zsebrevágjam, nem kell clip,
meg amúgy sem feltétlenül kitűzőnek akarom.
az volt a jó megoldás, amikor opcionális volt[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
-
antta
csendes tag
-
bwoay
nagyúr
a T20-nak nekem a gombjai nem jöttek be annyira,
meg az MSC-s file-átvitelhez kellett vele valamit trükközni,
ami keményen megfeküdte ruscus gyomrát (a fórumon is mély nyomokat hagyott).
Egyébként jó, ha sokkal olcsóbb, mint a Clip, akkor sima ügy.
A t7 ratyi.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
antta
csendes tag
válasz adnoctum18 #9214 üzenetére
thx!
Na jó, mielőtt beleőrülnék a visszaolvasásba (de Vamp nagyon ott van ), kész, döntöttem, a T20 bejön, a clip úgyis túl drága még 10-11-ért is, hiába 2 giga , de persze inkább maradnék valami javasoltnál, a T20-ra nagyjából áldásotokat adjátok, úgy láttam. (Speciel időközben reménytelenül belezúgtam a T7 külsejébe, csak az vigasztal, hogy ponti_ak szerint úgyis sz@r.)
És végül mégiscsak összejött a bemutatódarab is (6 hó garival) Azért rem, nem lesz gond.
Szóval nagy thx! üdv!
-
antta
csendes tag
Töröld, töröld, töröld (Rosssz vok , tom)
Azt hittem, csak nálam álmodik a nyomorunyadavid (+celf), kösz!! Ez nagyon csábítónak tűnik... Mármint a laikus agyamnak... Meg láttam, nagy infopatikafanok vagytok (1 hülye kérdés: rádióból is vesz fel? Na jó, még 2: pendrive is? Resume? Tudom, tudom, fórumot kéne váltanom lassan, iriverre,megyek,megyek)
-
bwoay
nagyúr
namost mielőtt belelovaljátok magatokat: ez egy augusztusi hirdetés,
a jóember pedig egy hónapja a fórum közelében sem járt.más:
muhháháhá, muhháháhá.
egyébként ebben a fekete színben én megbarátkoztam az új Clippel,
de most megtudtam, hogy maga a clip erről a típusról már nem távolítható el,
és már inkább ez zavar.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
SOAD19
addikt
válasz ponti_ak #9198 üzenetére
Héj ez nagyon felkeltette a kíváncsiságomat. Mennyire megbízhatóak, tudtok vmit erről, újak ezek a Fuze-ok, nem értem h ilyen olcsóak.
Mint korábban írtam, a Meizu-mnak vmi kínja van egy kisebb esés miatt, nem kapcsol be. Nagyjából mennyiért szervizelik az ilyen mp3-as lejátszókat, tom így nem lehet megmondani, de kb. mennyitől kezdődik egy kisebb szervizelés. Mert úgy vok, ha ilyen 4-5 ezer, akkor már érdemesebb lenne venni egy ilyet. Főleg, h 8 GB, a mostani 2 helyett. Na megyek rákérdezek a hirdetésnél is, ezt olyan nehezemre esik elhinni, túl kedvező ajánlat, túlságosan is.[ Szerkesztve ]
-
antta
csendes tag
válasz Telefunen #9199 üzenetére
Naná, még az 1000 Ft-os bemutatódarabok is játszanak ...
Vágom, hogy tök igazatok van, potom összegű hozzárakással inkább jobbat... És kösz a tippeket, megnéztem, ...szépek
Csak hát... ("Ha majd nagy leszek, én is dolgozni fogok. ...de gördeszka, az most kell." )
Szóval ha direkt kizáró okkal senki nem rukkol elő , akkor asszem, összeszedem a bátorságom és a fillérjeim, és a gondviselésre bízom magam a transzcendens élményekkel való kísérletezést illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest