Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
renato
aktív tag
samsung p2 a nyerő. nem kérdés. irivert ne. apple-t meg ne támogassuk azért se!
vili13: nah jah, ne is mond, el is felejtettem... :/ azt a buzi bandát komolyan...
(Amúgy ha tényleg levonunk minden szír-szart, a sony készüléke abszolút reális árban lenne megjelenésekor.)
Nekem haver által már volt részem rendőrséggel meg szoftveres, szerzői jogos házi "ellenőrzésben". Szerencsére a rendőrök rendesek voltak, előttük volt a nagy dvd tartó táskám nyitva. (Aztalra kitéve.) Mégsem nyúltak hozzá, pár hülye helyen keresgéltek, látták gondolom a pár eredeti paradise lost, muse meg etc cédém... meg jópár filmem, aztán nem akartak köcsögölni, elvittek 5 olyan cédét, amin azt se tudom mi volt, de azokért sem kellett felelnem, mert hát kis számban találtak csak cuccot, de újlenyomatot meg ilyesmit be kellett mennem adni később meg beszélgetni.
(Úgy kerültem képbe, hogy a haver összejött egy férjes asszonnyal, a férj ezt megtudta felnyomta a "rendőrségnek", hogy nagy tételben árul másolt cuccokat (ami kamu volt amúgy), de persze havernál még a szar szétszedett vinyókat is benyúlták meg minden cd-t, dvdt, mindent. aztán valamilyen cd-n ott volt a nevem vagy mappában vagy nemtom. Itt már a havernak sem hiszek..
nah de nekem egy fityinget sem kellett szerencsére fizetnem.
----->>>> Oda akartam ezzel utalni, hogy kapják be, ha még egyszer valami komolyabb szituba keverednék, tuti beintenék mindenkinek, fizetünk mi már lassan mindenért. (üres cd, dvd, mp3 lejátszó, memkártya... winyóknál is kell?)
-
Ybron
senior tag
Hello,
Segítség kéne.
3 mp3 lejátszót néztem ki:
Ipod nano 5G
Samsung yp-p2
Iriver 150Fontos lenne a flac, de ugye nano ezt nem tudja végül is annyira nem lényeges, ha annyival jobb a nano.
-
vili13
őstag
válasz renato #10393 üzenetére
Ha belegondolsz, hogy csupán az artisjus 7200-at kap belőle, máris nem olyan drága...
-
renato
aktív tag
válasz vili13 #10391 üzenetére
Hogy a k*rva anyjukat
De ez mondjuk csak egy ár. Ha már több helyen lesz kappható akkor lesz érdekes, tuti lesz ez még 60 valamennyi is.Az a borzasztó, hogy ez kinn japánban mondjuk simán 45 ezer körül van. sőőőt...
Komolyan, hova fizetünk mi majd kétszer annyit?!!Filózok hogy majd ebay vagy amazon, csak az esetleges gariztatás miatt lehet szopi lenne...
Mg mondjuk kábé max 15000-et nyernék vele, annyit nem ér az ügy szerintem.Mit akarok, az x1050 ugyanott most 92.688 Ft. Ehhez képest azé occsóó.
[link] -
renato
aktív tag
mondjuk jah. ez is igaz :/
Szépen néz ki meg minden, de lehet tényleg jobb lett volna, ha ilyen még kényelmesen benyomható, de éppencsak kilógó vagy nem sima felülettel megáldott gombok lennének.Mondjuk lehet itt is lehet érezni tapintásra az "elválasztóvonalakat". nah mindegy.
Messze még a vétel, de addig úgy sem jön ki jobb, ez jó lesz utazáshoz meg minden máshoz is. -
renato
aktív tag
válasz vili13 #10387 üzenetére
jogos kössze a linket!
nagyon tetszik ez a sony..
178 euro = 48.000 FT kábé.Az nem is olyan vészes, ha azt is nézzük, hogy egy elég komoly fülest is kapunk hozzá, meg hát csak 16 GB. (még tömöritetlenben is bőven elég zene menne fel rá, v0-ban meg ráfér az összes kedvencem szerintem...)
Itthon mondjuk simán drágább lesz, de kint is kábé 30 euro-val kevesebbe fog fájni a "megjelenéskor", mint most az x1050.
Szal itthon egy 60.000 forintra tippelek. Remélem nem lesz több, és akkor talán egyszer tényleg meglesz...
-
vili13
őstag
válasz renato #10385 üzenetére
"ez az új sony egyedül a nagyságával (hosszával) aggaszt"
Ez olyan, mint luxusautó vásárlása előtt a méretéből adódó parkolási nehézségek miatt aggódni. Én a helyedben megtapiznék egyet (pl. itt már láttam bemutató darabot), csak aztán dönteném el, érdemes-e aggódni, és ha igen, akkor miért.
-
renato
aktív tag
cowon-éknál nemzetközi garancia van már?
-
renato
aktív tag
válasz adnoctum18 #10384 üzenetére
nincs sajna munkám sem nagyon volt eddig, főleg ezért nincs :/
de most talán alakul valami, rem összejön és pár hónap múlva beújítok valami maradandóra.karácsonykor vettem egy Clip plus-t, meg előtte kicsivel egy cx-500-at a spórolgatott pénzemből, mert zene nélkül feljárni pestre egy-egy buliba (ha ritkán is de) haláluncsi'
ez az új sony egyedül a nagyságával (hosszával) aggaszt
nem is annyira az ára. Mert mittudomén. a zenehallgatás az egyik fő hobbym Ha megvenném tuti nem cserélném le évekig.Ami "aggaszt"; sony-nál nem látok semmi txt-vagy akármilyen támogatásról hírt :/
Pedig jó lenne azért, ha FULL képernyőn lehetne olvasgatni ezt azt néha.Nah mindegy. Majd lesz valami, de nagyon pang a piac mostanság. vagy csak én szeretnék rajta gyorsítani...
ponti_ak: nembeszóni'
[ Szerkesztve ]
-
renato
aktív tag
kicsit off de aki nagyon zenebuzi, annak ajánlanám a rateyourmusic.com-on való regisztrációt, nagyon jó oldal, a legjobb zenei portál szerintem, a last.fm a nyomába sem érhet.
egy évre 2500 pénz nagyjából, de persze ingyenesen is mehet, csak úgy nem férsz hozzá az összes extra szolgáltatáshoz.
minden zenefannak ott lenne a helye.itt az én profilom.
az oldalra való regisztráció és profilkészités, számtalan előnnyel jár. Az hihetnéd ez csak még egy profil és csak időpazarlás, de nem, kivált egy csomó mindent, és rengeteg időt megspórolsz az egésszel egy kis idő után.Én már csak tudom.
aki csinált, csinál, vagy regelt, az jelezze, kíváncsi lennék.
[ Szerkesztve ]
-
renato
aktív tag
[link]
teccik még mindig, de ennyit még mindig nem ér.
Nagyon pang mostanság még eza PMP-s vonal is, cowon sem csinál semmit, gondolom üzleti terv része, hogy megvárják míg "visszahoz valamennyi" zsét az s9, felesleges rögtön tervekről meg újdonságokról beszélni, így több embert tudnak lehúzni majd kétszer.Mindenesetre kár, hogy itthon is elég kevés helyen kapható az s9 is meg az x-1050pl még a sonyszalon-on sincs fenn ami azért vicc... így naná, hogy ahol meg van, ott égben van az ára. grrrr
[ Módosította: bwoay ]
-
rakal
senior tag
válasz adnoctum18 #10375 üzenetére
MP3 DVD-t talán érdemes írni,de nem lejátszási,hanem archiválási célra,de ahogy a trendeket elnézem,inkább veszek egy HDD-t,arra archiválok,már hónapok óta nem írtam archiváló DVD-t(iso-t persze írtam,de az más tészta...)
-
bwoay
nagyúr
válasz adnoctum18 #10375 üzenetére
nem a flashplayerek mellett van értelme mp3 CD-t írni, hanem egy (illetve két) ilyen lejátszó birtokában
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
adnoctum18
senior tag
...jössz te még az én utcámba...
Összességében ez a freecom egy rebrandelt iriver?
Szerintem a Flashes/HDD-s dapok mellett nincs nagyon értelme mp3 CDt írni, hacsak tényleg nem fog egetrengetően szólni a CD-s playah, hogy megérje az írogatási procedúrát.
...
Úgy látom, hogy nagy a csönd az utolsó licitem óta, ez pedig csak azt jelentheti, hogy nagy dobásra készülnek az ellenlábasaim.(nem, ezek nem a kétségbeesés hangjai tőlem!)
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
bwoay
nagyúr
válasz adnoctum18 #10373 üzenetére
látom, hogy kezded érteni de tetszik, ahogy hazárdírozol: előbb leütöd a freecomot, és utána akarsz velem egyezkedni arról, hogy ugyan vigyem már el az irivert? muhhháháhá
amúgy meg milyen audio CD-k kellenek ezekhez? 5 perc alatt teleírsz 3 üres lemezt mp3-mal, aztán már van is mit pörgetned. Illetve 10 perc alatt 6 lemez, mert ugye 2 lejátszóval kell számolnunk[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
adnoctum18
senior tag
Nézd, ha megnyerem ennyiért az irivert megkaphatod!
Vagy az nem kell?
Megmondom őszintén nincs túl sok audio CD-m, de már csak az akkukért sem hagyhattam ott a freecomot.
Különben meg nem hiszek én abban, hogy ezek közül neked bármelyik is nagyon kellene, mert akkor nem linkeled be, hanem leütöd azon melegében. És ez a baj.
Baj, ugyanis így valószínűleg nem licitálsz rám az IMP-nél.---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
bwoay
nagyúr
válasz adnoctum18 #10371 üzenetére
hja, a gyűjtőszenvedély csitítására inkább a freecomot kellett volna leütnöm, nem? az is iRiver, ráadásul kuriózium.
-
adnoctum18
senior tag
Mer' lesz egy fajintos Irivered, ettől megnyugszik a tudattalanod, elcsitul a gyűjtőszenvedélyed egy időre.
Az csak sokadrangú szempont, hogy ezzel egy fórumtársad válláról is leveszel egy kisebb anyagi terhet.
-
bwoay
nagyúr
válasz adnoctum18 #10369 üzenetére
az mér' is jó nekem?
-
bwoay
nagyúr
-
chubii
senior tag
válasz szunnyadopoc #10366 üzenetére
Hello!
Legolcsóbb megoldásnak a Clip(+)-t ajánlanám. Nem is olyan drága,és jól is szól. Ha 25k alatt találsz Sony-t akkor azzal sem járhatsz rosszul[ Szerkesztve ]
-
szunnyadopoc
csendes tag
Hello!
Mp3 lejátszó vásárlása előtt állok, és szeretném a segítségeteket kérni.
Mindösszesen 3 kritériumnak kellene megfelelnie: hangminőség mindenek felett, kivéve az árat. 25k a plafon; ja, és legyen akksis.(gyári füles milyensége nem számít) Ti mit ajánlotok?
A válaszokat előre is köszönöm."aki meg Ájfónt vesz, az meg is érdemli" ...éljen a samsung GT-E1182 :D
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Valami egyszerű, de minőségi hangzással megáldott mp3 lejátszót keresnék. Nem kell mp4 lejátszás, meg ilyen marhaságok, a jó hangzás a fontos. Giga tárhely a minimum. Milyen márkák körül érdemes szétnézni? Akár használt is érdekelne. Nem tudom, mennyire fontos, de egy Creative EP-830-at kellen meghajtani.
Köszi a segítséget.
-
ponti_ak
addikt
válasz adnoctum18 #10361 üzenetére
Hehe, ez jó móka! Beszálltam én is egy pengővel..
-
adnoctum18
senior tag
-
flash-
veterán
Üdv emberek!
Olyan mp3 lejátszót keresek ami a lejátszók között a legjobb hangminőséget produkálja!
ebből a szempontból melyik az ajánlott? -
bwoay
nagyúr
válasz adnoctum18 #10357 üzenetére
nem hiszem, hogy elhozom ezt az iMP-t, már nem olyan könnyen veszem rá magam az újabb beszerzésekre, sőt, most adtam el az egyik iPod Nanot. mondjuk azért nem kár
-
adnoctum18
senior tag
H10-em volt nekem is, de ennyit nem adnék érte.
Lassú volt kissé.A Karma fényévekkel veri UI sebesség tekintetében. (Igaz az M3-mat is, ha már itt tartunk...)
Elöljáróban is grat. a CD-s pléjerhez, jó kezekbe fog kerülni.Nem zsánerem a discman téma, ha valami finom IFP, vagy régi Iaudio U2,G3 lenne fenn, akkor azokért valószínűleg jobban tepernék.
Láttam egy masterpiece szériás IFP-t a minap ebayen, de sajnos nem shippingelt ide.pokrarc: Clip, fuze, vagy valami kisebb Sony esetleg.
-
bwoay
nagyúr
válasz adnoctum18 #10355 üzenetére
ja, izgi, de nem annyira jó, ha végül elbukod. egyébként meg tényleg hasznát venném egy ilyen lejátszónak. az iMP-550 mondjuk jobban tetszik, de egyrészt engem cserbenhagyott a sajátom, másrészt szinte mindenki a fekete változatot részesítette előnyben, így a szerintem sokkal mutatósabb natúr színűt még nehezebb beszerezni.
néztem a Rumos által anno nagyon kedvelt H10-et is, de azt tényleg csak gyűjteménybe lenne érdemes megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
Nyugodtan!
Én annyira nem vagyok ráficcenve, csak gondoltam mint unikumra ráteszem a kezem, de nem létfontosságú, tekintve, hogy amúgy se használnám.
Persze tudom, hogy neked gyűjteménybe kell.
Értékelem különben, hogy szóltál
Licitesdit nem szeretsz játszani? az izgibb!
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz adnoctum18 #10352 üzenetére
nem mintha nem kapnád meg mailben, de valaki rádlicitált vaterán. ez olyan szempontból jó, hogy így lelkifurdalás nélkül nyomok rá a villámárra, mégsem a te orrod elől hozom el a CD-játszót (csak vicc, de ha sokáig tököltök még, akkor tényleg leütöm)
[ Szerkesztve ]
-
pokrarc
csendes tag
válasz adnoctum18 #10352 üzenetére
Igen azt láttam, hogy te linkelted de azt nem vettem észre, hogy lejárt.
Ebben az árban (kb. 17ezer lett volna ugye) van valami amit nagyon érdemes venni vagy akkor maradjon a sansa?Várom a választ!
-
adnoctum18
senior tag
A patika böngészdéjében levő cuccok helyileg hol vehetők át vajon?
Ha megrendelek valamit, akkor hol jelzem nekik, hogy személyes lenne az átvétel?
pokrarc: Azt remélem figyeled, hogy ez az amit én linkeltem és már lejárt aukció.
Ennek tükrében a clip jobb választás.Ennyiért az U3 is jó vétel volt, csak hát már csúsztuk.
[ Szerkesztve ]
-
pokrarc
csendes tag
válasz adnoctum18 #10350 üzenetére
Erről lenne szó és akkor ez sokkal jobb mint a sansa?, esetleg a cowon árában van e jobb?
http://cgi.ebay.de/Cowon-Systems-iAUDIO-U3-2-GB-sw-1-Jahr-Garantie_W0QQitemZ230438805077QQcmdZViewItemQQptZMP3_Player?hash=item35a7391e55
[ Szerkesztve ]
-
pokrarc
csendes tag
Hali!!!
Mp3 lejáccó vásárlásán gondolkodom és segítséget szeretnék kérni.
Sansa clip plus-t vegyek vagy amennyivel drágább annyival többet ér a cowon iaudio u3(ebayről venném)? Esetleg ilyen árban van más amit ajánlanátok?Köszi
-
Dottore
addikt
Nem mondanám, hogy van kimondottan vezető márka. Mindegyik gyártó igyekszik lefedni a teljes termékskálát.
Ha nem számít a pénz akkor én mint ahogy írtam is, egy Sony X-1000 vagy egy Cowon iAudio S9 boldog tulajdonosa lennék. Mondjuk inkább a Sony, sok helyen olvastam, hogy az erősítő ami benne van az nagyon profi.
Denon AH-C751, fülhallgatóban egyenlőre én itt tartok. Három napos fórumozás, nyomozás után.
[ Szerkesztve ]
-
xcsab
aktív tag
sziasztok.
a 4 eves creative muvo-m megerett egy cserere
jelenleg meik a vezeto marka?
az ar mondjuk h nem szamit.. nem akarok szutykot venni.ui: fejhallgatot akarok venni hozza, sennheiser hd 407?
Just do it!
-
Frenky89
addikt
válasz adnoctum18 #10343 üzenetére
Igen, kösz!
Dottore: asszem marad a Clip.
-
Frenky89
addikt
lejárt a szerkesztési idő
Régebben volt egy in-ear füles vs. "emlékező" szivacs modder cikk, de most sehogy sem találom. Valaki pls help!
-
Frenky89
addikt
Hi!
Egy fiatal hölgynek keresek mp3 lejátszót. Elsőre a Sansa Clip+/Clip-et nézegettem, mert nagyon sokan ajánlják, de kíváncsi vagyok mik az alternatívái és ehhez kérnék javaslatokat.
-
rakal
senior tag
válasz asadasad22 #10334 üzenetére
Szerintem jó bizniszt lehetne MO-n csinálni a fej/fülhallgató renew businessből.
Rengeteg jobb sorsra érdemes top class fej/fülhallgató kerül kukába szimpla kábel/csatlakozóhiba miatt(tisztán pazarlás).
Igaz,egy felújitáson keveset lehetne keresni,de tömegében szvsz. OK lenne,főleg lejárt garanciás brand termékek javitásával.[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Egy negatívum a Sansa Clip Plus mellett. Akartam írni de megfeledkeztem róla.
Életemben nem hallottam ennyire rosszul működő equalizert. Már a legkisebb változtatás is annyira tönkreteszi a hangképet, hogy nem is akartam elhinni. Szerencsére nincs szükség rá normális füles és jó minőségű felvétel mellett.
-
Dottore
addikt
válasz SSlyTR #10335 üzenetére
Sony X-1000. Szívesen kipróbálnám. De, hogy lejobb? Nem tudom.
Viszont az előző hozzászólásom akár kapcsolódhat is a kérdésedhez.A noname vs apple (már ha noname a sansa) felvetésre pedig egy teszt.
-
Dottore
addikt
Vásároltam egy Sansa Clip Plus lejátszót. Kíváncsi voltam vajon valóban annyira jó-e mint amennyire el vannak tőle ragadtatva.
Igen, annyira jó.
Ebben az árban jobbat nem lehet venni az biztos. Sokáig egy Cowon D2 volt nálam, amit egy barátomnak ajándékoztam, azzal tudnám összehasonlítani.
A Cowon beállításaival mindig bűvészkednem kellett, hogy úgy szóljon ahogy szeretném. Kikapcsolva az effekteket és az equalizert nem nagyon győzött meg a hangja. Ellenben ez a kis izé nagyon tetszik. Semmi tolakodó erőlködés sehol. Szépen kiegyensúlyozottan szól. Kicsit nagyképűen azt mondanám, hogy részletező. Egyszóval kellemes hallgatni nagyon.Biztos, hogy ezek után veszek hozzá egy másik fülhallgatót. Most egy Sony MDR EX90 van mellette, de megérdemel jobbat is. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Gyűjtőknek pedig egyenesen kötelező darab.
-
SSlyTR
aktív tag
Hali!
Érdekelne, hogy mi a ami piacon kapható legjobb minőségű mp3 lejátszó?
Nem a fülest kérdezem az van jó sennheiser. És érdekelne, hogy mondjuk egy olcsóbb, vagy noname lejátszó van-e olyan jó mint mondjuk sony, apple vagy hasonló dolgok.
most nagyon magasztalják az apple cuccokat, de pl 10 éve csinálnak ilynek , a sony közel 30 éve, de én a ti véleményetekre vagyok kiváncsi. -
Porcupain
aktív tag
válasz vili13 #10330 üzenetére
Anno 2-3 év után a samsungnál is kontaktos lett, bár ott még mozgatásra reagált ennél semmi...
Akkor a fogyvéd vissza is hívott, sajnos nem tudtak segíteni. Azért megpróbálom most is.
Ha nem megy, akkor megjavítom, mert kb tudom,hogy hol a hiba. Ezzel most kicsit csalódtam ebben a sunyiban... Most pont egy új fülesre nincs pénzem. A poén az,hogy nem is mindig ezt használtam, mert van egy sennheiser is....velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
vili13
őstag
válasz Porcupain #10329 üzenetére
A szavatosság talán még nem évült el, de 6 hónap után már neked kell bizonyítani, hogy hibás volt a termék. Ezzel csak a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordulhatsz, ahol a szakértői vizsgálat költségeit ugyan ki kell fizetned, de ha igazad volt, ezt később visszakapod. Egy kb. 6-7k értékű füles szvsz nem éri meg az egészet.
-
Porcupain
aktív tag
válasz vili13 #10326 üzenetére
Akkor visszaviszem.
Sajna a számla február 4-re szól....
Ez annyira dühítő. 42k lejátszó és 1 év után elromlik a fülhallgató. Kivülről nincs semmi sérülés. Egyik nap még működött, aztán más nap amikor bekapcsolatm már nem.
Még a samsung is 3 évig bírta. Pedig én vigyázok rá mint a szemem fényére...Sony S638F a márkája.
Köszi a gyors választ, mert ez most nagyon felidegesített...
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
vili13
őstag
válasz Porcupain #10325 üzenetére
Tudtommal a garancia legalább 1 év (több is lehet, ha ad rá a gyártó/forgalmazó), de csak 10000Ft értékhatártól kötelező. Az alatt csak a szavatosság érvényes (persze ettől még a gyártó/forgalmazó adhat rá garanciát), ami csak 6 hónapig biztosít a garanciához hasonló jogokat.
-
Porcupain
aktív tag
válasz Dottore #10317 üzenetére
Kérdezted a fülhallgató topicban?
[ Szerkesztve ]
-
Porcupain
aktív tag
Üdv!
Kontaktos lett ez a sz4r sony füles pedig nincs 1 éves. Garanciálisan ellehet intézni? Semmi külső törés nincs rajta!velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
rakal
senior tag
válasz adnoctum18 #10320 üzenetére
A magyarországon honos árazási technikára gondoltam,sajnos az idézőjelek elmaradtak.
-
rakal
senior tag
Sorry,amíg keresgéltem lejárt az 5 perc...
Nézd végig az oldalt,van egyszerúbb,olcsóbb is 1,5 dollártól,van olcsó dugókészlet is
[csak dugókészlet,kb 6 dollár]
Ami nálunk drága luxus kiegészító,az máshol filléres tömegcikk...[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Kinéztem magamnak egy AKG K370 fülhallgatót. Érdeklődnék nincs-e valakinek közelebbi tapasztalata vele. Jó lenne némi tapasztalati információ.
-
adnoctum18
senior tag
válasz adnoctum18 #10312 üzenetére
Szeretnék leszögezni pár dolgot a félreértések elkerülése végett:
-NEM én hirdetem a cuccokat.
-SEMMI közöm az eladóhoz
-NEM tudok több infót, mint ami oda van írva.Köszönöm.
-
-
bwoay
nagyúr
válasz adnoctum18 #10312 üzenetére
Egy Chiba, Cali vagy egy Forge jobb lett volna, de nem panaszkodom, ritkaság,
és egy kiváló lejátszó volt anno. Viszont ha jól látom, van ott Carbon Pearl is, és az tudtommal már 6 GB-os[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
-
adnoctum18
senior tag
válasz ponti_ak #10310 üzenetére
Oda legalább le, ha már U3-mat nem vettünk.
Vajon két nap alatt elkapkodták az összeset vagy a magasságos dajcs Cowon lekapta őket, mondván ez így túl occsó ennyiért?
Van viszont faja kis G3, azoknak, akik szeretnek licitálni.
-
ponti_ak
addikt
válasz adnoctum18 #10309 üzenetére
Nem, dehogy. Habár.. legalább a strandra lemehettünk volna....
-
Porcupain
aktív tag
Ha valakit még érdekel, akkor a Philips SA1922-ról tudok mondani infókat.
-
adnoctum18
senior tag
válasz adnoctum18 #10306 üzenetére
Racionálisan végiggondolva az egészet az a baj, hogy a clip mellé nem tartom annyira fontosnak, hogy legyen még egy "másodlejátszó". Főleg, mert ott van az M3L-is, ami tényleg tökéletes hangzást biztosít számomra.
Egy darabig még rágom a dolgot.
szerk: Akinek pedig itthonról kellene, szerintem csapjon rá erre, a vaterán kívül mégiscsak kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
válasz adnoctum18 #10304 üzenetére
Áhh, megtaláltam, ezek itt, ugye? Szerintem go for it... még az is lehet, hogy én is elcsábulok (megint...).
-
ponti_ak
addikt
válasz adnoctum18 #10301 üzenetére
Aha, megtaláltam... elsőre kicsit pofátlan árat írtam be, de így is a minimum alatt van... de így legalábbb nem próbálkoznak mások (sem) 10k alatti ajánlatokkal..
-
ponti_ak
addikt
válasz adnoctum18 #10301 üzenetére
Hogy a viharba ne?! Még használtan is.. újonnan meg pláne-jóhogy..
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
Gondolkozom, hogy vajon egy 2gigás fekete U3 megérhet e 18k-t. Egyre inkább úgy érzem, hogy igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest