-
GAMEPOD.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz TigerCat #5276 üzenetére
én most nyomtam át 1 éve kábé a céges levelezést archivummal,címekkel együtt ~30Gb, portable tb esr 17-esre, asszem 11 vagy 13 volt amivel kezdtem, de frissítettem közben.
atomstabil, pedig felraktam pár hasznos kiegészítőt, főleg importálás meg egyebek miatt, image resize, dropbox,duplikátumok keresése,importexporttools.
live mailből hoztam át mert úgy megborult az a phos hogy exportálni se tudtam semmit, csak az .eml fájlok maradtak meg.
én szeretem mert mindíg lehet találni vmilyen kiegészítőtt egy problémára."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akciókamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külpolitika
- Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest