Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Szia, ha úgy szeretnéd látni külön ablakban a letöltést, ahogy ez korábban is volt, akkor (ahogy Steelmanus fórumtárs is leírta)
about:config
browser.download.useToolkitUI értéket kell true-ra állítani.Az újított változatnál az egérmutatót kell a letöltésre rávinni és akkor látszik az aktuális sebesség, jobb klikkel pedig lehet szüneteltetni, folytatni.
[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
Pl. Foxit Reader 5 is telepíti, ha az elején nem veszed ki a pipákat, hogy miket telepítsen, miket ne.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Vídar
csendes tag
Sikerült megoldani: az Ask Toolbar okozta, ami egy vicc mert nem telepítettem fel semmit (főleg nem ezt) már egy ideje, hogy hogy a fenébe került ez a gépemre nem tudom... A lényeg hogy megoldódott.
[ Szerkesztve ]
Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more... and I know I shouldn't.
-
pirimama60
csendes tag
Köszike a jó tanácsot, sikerült visszaállítanom az www.google.hu-val a Firefoxomat.
Nem ott találtam meg a Flast Dail-t, hanem a kiegészítők kiterjesztése között és már le is tiltottam végre.
Nagyon szépen köszi a segítséget, tudod én nem igazán tudom ezeket a részeket, nincsen aki segítsen nekem ebbe, ezért kérdeztem meg ezen az oldalon.További szép napot kívánok. Puszika. Piroska.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest