Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
spammer #40767 üzenetére
Igazából nem a RAM a legkisebb keresztmetszet. Ahol kevesebb van ott kevesebbet is eszik, 1GB mellett már bőven használható ha nem akarunk 50+ tabbal böngészni. 2 éve még csak 512MB RAM volt a gépben amit használtam minden nap, böngészéshez (éppen) elég volt. Már akkor is inkább az agyonscriptelt szarok voltak borzalmasak amik a procit ették azért nem volt élmény olyan oldalon járni, de ezek még modern géppel se jobbak (és egyre több az ilyen). Azt hozzáteszem hogy Linuxos tapasztalataim vannak Openbox/Awesome ablakkezelőkkel.
Pityu: Nekem most 28 nyitott füllel (direkt nyitottam egy FB-t is mert az önmagában megzabál 200MB-ot) 1100MB, úgy hogy 3 napja fut a Firefox.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest