Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz WonderCSabo #3998 üzenetére
jelenleg, a nepszerubb bongeszok kozul legjobb tudomasom szerint az opera nevezheto legbiztonsagosabbnak (leginkabb azert, mert a felhasznaloi bazisa elhanyagolhato, igy rendkivul keves hibara derul feny vele kapcsolatban)
-
LLKobe
veterán
Nemtom mit van mindenki kiakadva. Egy napja jelent meg a FF3, mért várjátok hogy kapásból minden kiterjesztés működjön? Ez teljesen új verzió, nyilvánvaló hogy kell egy kis idő mire frissítik a kiterjesztéseket hogy teljesen kompatibilis legyen vele.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
VladimirR
nagyúr
válasz WonderCSabo #3995 üzenetére
hwsw-n
egyebkent nem (csak) ettol all messze a legbinztonsagosabb cimtol -
VladimirR
nagyúr
no, mar meg is talaltak az elso remote exploit bug-ot a vilag legbiztonsagosabb bongeszojenek 3-as verziojaban
-
félisten
válasz WonderCSabo #3989 üzenetére
Megtörtént köszi.
Nem tudom mi okozta a problémát, csak a jelszavakat, a könyvjelzőket és a cookie-kat mentettem el a Mozillabackuppal, majd uninstall firefox, töröltem a könyvtárakat, újra felraktam, a Mozillabackuppal visszaraktam a cuccokat, és megy most tökéletesen. Most már csak arra kéne rájönnöm mi okozta a problémát.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
bobace
addikt
Bocsánat hogy spammelem a hozzászólásokat Remélem az utolsó
De hát tesztelésből sosem elég: A speed dial-lal rögötn jobb lett. Ha a Speed Dial és Fast Dial közül kell választani egyértelmű hogy az előbbi. Nem nőtt a proc és memó használat sem. Mégiscsak marad a 3-as egyelőre.
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
WonderCSabo
félisten
Hát a memória használat valóban nem olyan sszuper, mint ahogy azt beharangozták. Kipróbáltam, 1 Index.hu + 2 PH! fórum + 5 db youtube lejátszásban lévő videókkal 150MBot foglal és 40%os procihasználatot igényel. Azért ez nem olyan rossz sztem.
Cifu: Nincs mit, remélem összejön a dolog. Előtte azért mentsd el a dolgaidat pl. Mozbacuppal.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz WonderCSabo #3986 üzenetére
Köszi!
A safe mode nem nyert, nyomok egy takarítást és reinstall...
-
bobace
addikt
Hehe, villámgyorsan rá is jöttem a megoldásra. Fast Dial addon... Leszedtem és láss csodát 6 ablak és 100 mega alatt a memória, proc használat 10% alatt-körül.
Visszarakom a jó öreg Speed Dial-t kiváncsi vagyok azzal mit fog mutatni.Ettől függetlenül tab bezárások után, nem mondanám hogy húde sokat esne a memória használat. Hol van még a tesztekben mutogatott 30-40 mega...
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
WonderCSabo
félisten
Helo! Ez a kiterjesztés folyamatosan frissíti a reklámszűrőt. Én innen szoktam importálni időnként a legfrissebb szűrőlistát. De elvileg az ABP már magától is egy valag reklámot kiszűr.
Cifu: Próbáld meg safe módban hátha egy kiterjesztés zavar be. Ha az se jön be akkor full reinstall.
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Hihetetlen ez az új Fox. Leszedtem, mert állítólag végre jó a memóriakezelése. Erre 5 böngészőablakkal 215 Mb-ot memóriát eszik, és ha bezárok egyet, akkor is marad 200 felett simán... Vicc...
És mintha reklámok is nagyobb számban jelennének meg most...
Nekem nem jött be, és mi az a 40% prochasználat? Hát ez már sok lesz a jóból...Uninstall powa 2-es változat vissza márjeleggel nálam.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Olvasgatok vissza, de úgy tűnik egyedül vagyok a problémámmal: nekem hiába van beállítva a "főlap" fülnél a "múltkori ablakok és lapok megjelenítése", mégis mindig csak az induló oldalt tölti be. A régi tűzrókának sose volt ezzel gondja. Van valakinek ötlete mi miatt nem jegyzi meg a bezáráskor megnyitott lapokat?
-
takos
tag
Felraktam az ABP-t, de egyenként kell blokkolgatni, van olyan szerver vagy más megoldás, hogy a reklámokat, flasheket letiltsam egyszerűbben?
A vasam? Lenovo S400U, Intel Core i5-3337M,524HDD+24SSD, 8GB DDR3 1600MHZ
-
WonderCSabo
félisten
Láttátok már ezt? A FF3 összes letöltése felugrott 10,376,178-ra. Ez meg hogy lehet? 2 milliót kihagytak a számolásból?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Ugye van a címsor mellett a házikó(kezdőhonlap), ha erre rámegyek görgővel, mármint úgy, hogy görgővel kattintok, akkor új ablakot nyit meg, nem pedig új lapon nyitja meg! Ugyanez van a könyvjelzőknél is, ott is új ablakot nyit, rohadt idegesítő. Valaki tudja a megoldást?!Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
dokar
addikt
válasz Winner_hun #3971 üzenetére
ABP kompatibilis, NT-t leszedtem, a hiba csak kb minden 10. bezárás után jelentkezik
extra - SEXRay
-
RpPRO
őstag
Masnal is ennyire idegesitoen swappol FF3?
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
dokar
addikt
válasz WonderCSabo #3969 üzenetére
a szürke azt jelenti, hogy az le van tiltva, mert még nem kompatibilis az FF3-al
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz Winner_hun #3964 üzenetére
Adblock Plus
DownThemAll!
Fasterfox
Firebug
FireGestures
Flagfox
Forecastfox
FoxClocks
Foxmarks Bookmark Synchronizer
Foxytunes
Html Validator
Html Validator (based on CSE HTML Validator)
IE Tab
Nightly Tester Tools
phplangeditor
ShowIP
Snap Links
Undo Closed Tabs Button
View Source Chartextra - SEXRay
-
NwL
tag
Üdv!
Olyat tapasztalt már valaki hogy nem keres a google?
Minden oldal bejön rendesen, de ha a google keresésbe írok valamit, a FF csak várakozik...
(expolerben működik a keresés) -
pzstm
titán
Thanks to the support of the always amazing Mozilla community, we got more than 8 million Firefox 3 downloads in 24 hours. That’s more Firefox downloads than we’ve ever had in a single day -- an impressive feat indeed!
Please be patient while the good people of Guinness review our World Record attempt. This might take a few days so please check back here. And, a huge thanks for all of your support!
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
dokar
addikt
az új FF3-ban bezárás után a folyamat nem áll le és magas procihasználattal működik tovább a háttérben vista és xp alatt is. találkoztatok ti is ezzel?
extra - SEXRay
-
Met
nagyúr
Néztétek az oldalon a térképet, hogy melyik országból mennyien szedték le?
Tök érdekes, pl. Chad-ból ketten szedték le"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
-
jerry311
nagyúr
Van FF3 kompatibilis skin amitől úgy néz i az FF3 mint az FF2?
-
canniball
nagyúr
válasz WonderCSabo #3955 üzenetére
Soha ne mondd, hogy soha!
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz WonderCSabo #3951 üzenetére
Majd ha mindenki azt mondja minden megy flottul felrakom én is.
-
Laslow
senior tag
Van egy gondom a 3-as FF-al. Az OTPdirekt-be bejelentkezve az elmentett űrlapokat (pl. átutalás esetére) rosszul tölti vissza, ahogy kiválasztom a legördülő menüből. Van, amelyiket sehogy, van amelyiket elrontott ékezetekkel (vagy ilyen UTF-es élére állított téglalapos jel jelenik meg, vagy hosszú kód, ami az adott ékezetes betűt azonosítja vmilyen rendszerben), vagy jól jelennek meg. A 2-es FF-al teljesen jó volt, meg megnéztem most IE-vel is, azzal is rendben van minden. Ez így számomra használhatatlan. Van, amelyikből pl. a számlaszám mezőt nem tölti vissza egyáltalán; nehéz így utalni. Nézet/Karakterkódolást állítgatva sem lett jobb...
Ez a hiba másnál is jelentkezik?
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Csapi007
veterán
Hello
Hol lehet a 3-as verzióban ezt az awsomebrowsert kikapcsolni?"Csak úgy mondom"
-
canniball
nagyúr
válasz WonderCSabo #3938 üzenetére
Azt nem írtad, hogy FF3-ban...de legalább megolt a teszt: 2.0.0.14-ben nincs ilyen.
-
Shad0w
senior tag
válasz Winner_hun #3947 üzenetére
Vajon hányszor kell még ezt beírnod?
-
Winner_hun
titán
Megy az minden gond nélkül
Címsorba írd be: about:config
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést)► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
RpPRO
őstag
válasz WonderCSabo #3908 üzenetére
Koszi. Az 1. utasitas is eleg volt. Megvan az uj default browserem, pedig eddig nem hasznaltam FF-ot.
Ja, gyorsan feltoltam az adblockot es importaltam a bevalt szuroimet, elkepeszto, h kb 1 ora netezessel mar durvan 500 hirdetest szurt meg. A Seamonkey-val ez most kb 400e korul jar.
[ Szerkesztve ]
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Lenry
félisten
valaki tud a Linkificationhöz hasonló hatású addont ami megy FF3-on?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #3941 üzenetére
Egyébként mindegyik addon megy FF3-al, keresd meg őket a hivatalos oldalon. Goole Toolbar meg itt.
-
zsolt501
nagyúr
Na én vissza tértem a régi 2.0.0.14-es verzióhoz mert úgy belassúlt néhágy oldalnál hogy csak lestem ezt totál nem értem na de a régivel tökéletesen megy ez fölöttéb érdekes.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
WonderCSabo
félisten
válasz Rapidus #3940 üzenetére
Igen a hivatalos oldal. Firefox verziószám szerint is tudsz keresni.
[ Szerkesztve ]
-
Rapidus
tag
válasz Johnny Cage #200 üzenetére
Van valahol a 3-as FF-hrz valamiféle addon gyűjtőhely?
Nekem ezek kellenének 3-ashoz:
Colorful tabs,
Context highlight
Download statusbar
Flashgot
Password exporter
Google toolbar.R.I.P. 1954-2009
-
WonderCSabo
félisten
-
Shad0w
senior tag
válasz Winner_hun #3933 üzenetére
Mint mondottam, az Aquatint Black Gloss témával megjelenítési gondjai vannak, elcsúsznak a lapokon a gombok ill. azaz 1, de az is elég. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan ki lesz adva az FF3 verzió is.
-
canniball
nagyúr
válasz WonderCSabo #3756 üzenetére
Az URL érvénytelen, nem lehet betölteni.
-
jerry311
nagyúr
válasz WonderCSabo #3931 üzenetére
Sajna nem ilyen jók a tapasztalataim vele. 10-15 kiegészítő, 3-4 ablak, ablakonként 8-10 tab és napi 24 órás futás mellett 2-3 naponta összeomlik és újra kell indítani.
-
szelidorzo
aktív tag
Grrr!
Javít rajta az oldbar kiegészítés, de a régi nekem jobb volt.
GYALU!Pedig egész jól működne, de ez nekem nem jött be.
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
jerry311
nagyúr
válasz WonderCSabo #3928 üzenetére
Azért ez nem kis megerőszakolása a Firefoxnak. Menni ugyan mennek a így kiterjesztések, már csak az a kérdés mennyi fagyásra és meglepetésre számíthatok ...
-
szelidorzo
aktív tag
Kipróbáltam az FF3-at, de felidegesített, s letakarítottam :-(
Nekem nagyon nem jött be az uj awesombar!
Na de most kap még egy lehetőséget az oldbar kiegészítővel.
Ha ugy sem jó, akkor hűtlen leszek, s operát fogok használni
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
jerry311
nagyúr
Nekem nagy fájdalmam az AdBlock. Valami memory leak baja van az AdBlock Plus-nak, mert itten nálam azzal idővel megzabál 4-500 MB RAM-ot és csak a Firefox újraindítása segít. Sima AdBlock-nak nincs ilyen baja. Linkification halott. Connect to address halott. Tabmix plus is halott.
-
Jadro
veterán
válasz jerry311 #3923 üzenetére
Ezt tesztelem éppen én is. Portable verziókat használok. 16 kiterjesztésem van, ebből 9 megy rendesen, 2 szanálva mert már nem kell, 2 sehogy sem megy és 3 megoldva másképpen. Ami nem megy az a linkification és a tabmix plus. Kár ezekért, de remélem hamarosan jók lesznek. Előbb-utóbb mindenképpen érdemes átálni szerintem. Azt hogy mikor, a kiegészítőid összetétele határozhatja meg. Végig kell nézni őket nincs mese.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
jerry311
nagyúr
Ki mit tippel, mikor érdemes 3.0-ra váltani?
Mai teszt alapján kb. 1 kiterjesztés hajlandó működni 3.0-val. -
pzstm
titán
Esetleg erre gondoltál?
Könyvjelzők>>könyvjelzők kezelése>>>>importálás és mentés......majd választhatsz a legördülő listából....[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
WonderCSabo
félisten
Mozbackuppal legegyszerűbb. Vagy nem erre kérdeztél?
-
veterán
A bookmark backup-nál, hogy tudom visszaállítani a könyvjelzőket? A napi mentéseket megcsinálja, de ha gubanc van hogy állítom vissza?? Hova kell esetleg bemásolni őket?
3njoy the Lif3
-
zsolt501
nagyúr
No ez az.
Az az érzésem hogy én visszavogom tenni a régebbi 2.xx es firefoxot mert egyre több hibát találok ami nekem elég kellmetlen. Pl. banki oldal kezelése is elég gyenge ot is hibák vannak és szerintem a bank nem fog az én kedvemért átírni egy egész oldalt.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
őstag
válasz WonderCSabo #3915 üzenetére
heh, kössz, keresovel nem talaltam
-
őstag
Nekem nem jön be ez az uj cimsor, vissza lehet valahogy allitani a regit?
-
LLKobe
veterán
válasz WonderCSabo #3910 üzenetére
Nemrossz, de ez is ugyanolyan szürke Nekem bejön az alap FF3 theme is, csak a régi win-re emlékeztető színt utálom.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Üdv!
2 kérdésem lenne:
- talált már valaki FF3-al kompatibilis IE7 skint?
vagy:
- A FF3-ban a default theme színét meg lehet változtatni valahogy? nem rossz az, csak marhára egyhangú szürke, nem lehet belőni valahogy ie7 szerű halványkékre?
-
RpPRO
őstag
Faja ez a FF 3, de segitseg!
En a kozepso, gorgeto gombot hasznalom uj ablak kinyitasara. Itt uj tabot nyit, amit nem szeretek, uj ablakot nem lehet beallitani. Operaban, Seamonkeyben konfiguralhato. Itt is, ugye? about:config-ban hol?
-
Red_Bull
aktív tag
válasz WonderCSabo #3900 üzenetére
kösz felraktam, de most meg a legutóbb látogatott lapokat teszi oda be (hiába törlöm)
(nekem úgy kéne hogy üres legyen az a szar mindig)
[ Szerkesztve ]
-
-
zsolt501
nagyúr
Na egy nagy hibát már találtam a régebbi (2.XX-es) firefox gond nélkűl kezelte a utorrent webui-t ez a 3-as viszont nem kezeli jól, ami nekem elég fontos lenne.
Szóval ez így elég használhatatlan számomra.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Shad0w
senior tag
válasz WonderCSabo #3900 üzenetére
Azért nem teccik a népeknek (nekem se), mert ha jól értelmezem akkor ez az awsome bar a könyvjelzők között ill. az oldalak tartalma alapján is keres. Nos a könyvjelzők között minek keres? ha már odatettem akkor ott fogom keresni. Az oldalak tartalma alapján meg nem mindíg (inkább nagyon ritkán) dobja be azta címet amit eredetileg kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest