Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
VÁMpír
aktív tag
Meg lehet valahogy oldani, hogy a böngésző vagy csak az egyik tab ne használhassa a hangkártyát? (megőrjít az egyik oldalon levő sound effect amit nem lehet levenni, de a Winamp megy közben így a némítás nem jó).
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz WonderCSabo #1596 üzenetére
A teljes elérési út mutatásához kapcsold át az about:config-ban a plugin.expose_full_path kulcsot true-ra (ha nem létezne, létre kell hozni, logikai típusú), és utána nézd meg az about:plugins-ban, hogy hol és milyen fájlt keress, és azt töröld (Firefoxot csukd be előtte). Alapból elvileg a C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins\ mappában kell lennie, és valami npqt... kezdetű fájlneve van.
-
Brutforsz
senior tag
válasz WonderCSabo #1596 üzenetére
Nekem annak idején borsódzott a hátam a QuickTime-os dolgoktól, de volt néhány videóm, amihez kellett a kodekrendszer, ezért kipróbáltam és egyből meg is kedveltem a QuickTime Alternative csomagot [link].
Böngészőben még nem próbáltam, csak offline használtam eddig, de van benne plugin a Firefoxhoz is (gyanítom, a hivatalos QuickTime plugin). Szerintem egy próbát megér a dolog.Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
WonderCSabo
félisten
Na most én is kérdezek egyet. Már régóta fennál egy problémám. Akárhonyszor használom firefoxxal a quicktime plugint, kidob: a bővítmény érvénytelen műveletet hajtot végre üzenettel.
Kitöröltem az összes quicktime plugin és minden más fájlt, kiírtottam registryből és felraktam a 7.1.6 verziót. A hiba maradt. Ötlet? -
Brutforsz
senior tag
válasz wiggen123 #1593 üzenetére
A Firefox minden nap készít automatikusan mentést a könyvjelzőidről, ezek közül mindig a legutóbbi 5 nap anyaga érhető el.
A fájlok helye alapértelmezésben: C:\ Documents and Settings \ Felh. név \ Application Data \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \ random.default \ bookmarkbackups
Kíséreld meg innen importálni a régi könyvjelzőidet, remélhetőleg ez megoldja a problémádat.Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
wiggen123
senior tag
Kicsit felment bennem a pumpa Hogy lehetséges az, hogy win xp alatt csinálok egy új profilt. Azt még megértem, hogy ebben az új profilban sz alap firefox könyvjelzők vannak, merthát új. De mikor visszaléptem a régi profilomba, onnan is kipuculta sz összeset, mintha átvette volna az új profil beállításait a régi
Dok. and Sett. mappában rákerestem a bookamrkokra, de mind ugyanazt az alapot tartalmazza. Szóval szerintem nagy az esély rá, hogy tehetem vissza a több mint 1 hónapos saját mentésemet.
Ez valami bug, vagy mi? Ha van rá esetleg valami varázslat akkor valaki elmesélheti nekem. Eddig meg voltam elégedve a Firefoxal, de most elég nagyot csalódtam benne.
ja igen 2.0.0.4-es verziót használom.
[Szerkesztve]Sometimes you win, sometimes you learn.
-
Chandler
senior tag
válasz Tele von Zsinór #1591 üzenetére
áhh hálás köszönetem
-
Chandler
senior tag
hali
frissítettem a firefoxot 2-esre, és most vmi hibajavító cucc bevan kapcsolva.
ezt hol tudom kikapcsolni? nagyon zavaró -
Vudu3
csendes tag
Eszközök\Postafiók beállításai\...több fiók lehet...kiszolgáló beállításai\
√ új üzenetek ellenőrzése indításkor
√ új üzenetek ellenőrzése 10 percenként
√ új üzenetek automatikus letöltése.
Ha ez eddig is így volt,akkor nézz utána a fölötte lévő beállításoknak.Én csak ennyit tudok,de a nick-em alatt látható, hogy miért. Amúgy rohadtul be vagyok rúgva.Andariel
-
BosXx
aktív tag
Internet parancsikonok használatakor a wind feldob egy hibaüzenetet, hogy a fájl nem található, de a firefoxot is megnyitja. ezt hogy lehet megszüntetni?
winxpsp2 és a legujabb ff, alapértelmezett böngészőnek beállítva.
ez az utolsó akadály, hogy kizárólagos explorer felhasználóból átpártoljakSikeresnek érzed magad? Nézted már a magánnyugdíjpénztári egyenlegedet?
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Ki milyen levelezőprogramot használ, mert a thunderbird nem működik jól
-
válasz Tele von Zsinór #1574 üzenetére
Kösz ez volt aztán a triviális, én meg mit szenvedtem vele
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
AMD Power
titán
Lenne egy kérdésem. Ahányszor újrainditom a gépet annyiszor elfelejti ,hogy Kombinált módban szeretném látni a hsz-t itt PH-n.....
-
Vudu3
csendes tag
-
Sil
senior tag
Ezek gyakorlatilag ugyanazokkal a preferenciákkal operálnak, tehát kettő is felesleges közülük. Egyébként a user.js felülírja a prefs.js beállításait (a kiterjesztések pedig a prefs.js-t módosítják).
(Kicsit hosszabb verzió: amit az about:config-ban látsz, az gyakorlatilag a prefs.js tartalma. Ha valamit módosítasz az about:config-ban, ebbe a fájlba fogja menteni. A user.js viszont felhasználói fájl, annak a tartalmát a böngésző megnyitásakor tölti be, ha jól emlékszem. Tehát ha valamit átállítasz az about:config-ban, akár kézzel, akár kiterjesztéssel, ez a módosítás csak a következő újraindításig fog élni, ha a user.js-ben más van megadva, mert az felülírja. És utána már ez a user.js-sel módosított verzió fog elmentődni a prefs.js-be.) -
Vudu3
csendes tag
Sziasztok!
Ki tudja,hogy ha használok sebességoptimalizálót (Fasterfox,FireTune) és az user.js-t sem töröltem ki (miután olyan szorgalmasan megírkáltam),akkor melyik dominál, ha ugyanazokat a paramétereket módosítják? Egyébként rohadt gyors a FF2-m és még nem fagyott egyszer se le,csak nem tudom melyiknek köszönhetem.Valamelyik fölösleges.Andariel
-
Sziasztok egy olyan problémám lenne, hogy be van állítva, hogy az ürlapokon megadott adatokat jegyezze meg, de most már felgyült egy pár téves leütés és pár ismi loginja is. Van rá lehetőség, hogy egyesével töröljem őket? Full factory resetet nem akarok rá nyomni.
THXA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Laybee
őstag
Sziasztok! A 2.0.02 mozillánál merre találom a jelszókezelőt? Köszi
-
Integra
titán
nekem minden alkalmommal mikor megtelik a cache és csinálnia kéne egy automata ürtítést, kifagy az ff.
megáll. és nem csinál semmit.
aztán mikor kilövöm task managerből, mert másképp nem lehet, utána látom, hogy szépen tölti be újra az oldalakat. ezért gondolom, hogy ilyenkor mindig cache-t ürít
miért csinálja ezt?
van másnál is ilyen gond?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sil
senior tag
válasz Boeing 737 #1563 üzenetére
Visszarakod 250-re, az az alapértéke az nglayout.initialpaint.delay-nek.
Ha használsz már valami gyorsítót-optimalizálót (akár progit, mint a FireTune, akár kiterjesztést, mint a FasterFox vagy a Tweak Network), akkor tök fölösleges ezekkel a beállításokkal szórakoznod, mellesleg, mivel azok is ezeket a preferenciákat módosítják. -
Kiskutya
veterán
-
Boeing 737
senior tag
válasz Kiskutya #1561 üzenetére
Én is megcsináltam de semmi említésre méltó nem történt. Sőt talán még lassab is..
Az nglayout.initialpaint.delay 0-ra állítása nem minden esetben ajánlott, mivel hibás oldalbetöltést eredményezhet. Ha ez áll fenn hogy lehet a firefoxot alapra vissza állíítani úgy ahogy volt (nálam még nem volt csak kérdezem)
[Szerkesztve]A világ legszebb repülőgépe a Boeing 787-es. http://img.index.hu/imgfrm/1/6/2/0/BIG_0003061620.jpg
-
Sil
senior tag
válasz Kiskutya #1561 üzenetére
Elmondom még egyszer:
a network.http.pipelining.maxrequests maximális értéke gyárilag 8. Nem tudom, honnan veszik, hogy érdemes 30-ra állítani, annak se lesz nagyobb hatása, mint a 8-nak.
Az nglayout.initialpaint.delay 0-ra állítása nem minden esetben ajánlott, mivel hibás oldalbetöltést eredményezhet. -
Kiskutya
veterán
nemtom ezt tudtatok e? [link]
en megcsinaltam es mintha tenyleg gyorsabb lenne!
[Szerkesztve]hmm...
-
Kiskutya
veterán
nemtom volt e mar de 1 dolog miatt nem hasznalom a firefoxot az pedig a nyiregyi foiskola oldalan a neptun rendszer. firfoxal egyszeruen nem lehet belepni valaki nem tud ra 1 megoldast? nem biztos hogy ismeritek itt 1 [link] itt barmire nyomok nem lep tovabb.
[Szerkesztve]hmm...
-
EchoNorbi
tag
Hi!
Lenne egy olyan problámám, hogy telepítettem a Megaupload toolbart, és azóta nem megy a Firefox. Leszedtem a Toolbart, és újratelepítettem a Firefoxot is, de továbbra sem megy. Esetleg ha valaki tudna segítení, hogy újra működjön a Firefox, azt nagyon megköszönném.Nyugtával dicsérd a papot.
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Elég kezdő vagyok... Thunderbirdben hol kell megadni a postafiók jelszavát. MInden levelezőprogramnál be tudom állítani, ennél meg nem találom. Másik kérdésem az lenne, hogy nem tudjátok hogy az Enternetnek mi az smtp szervere?
-
Vudu3
csendes tag
Andariel
-
Vudu3
csendes tag
válasz Tele von Zsinór #1543 üzenetére
Tele Von Zsinór: Köszi a link, ez úgy tűnik tökéletes. Mégegyszer KÖSZÖNÖM.
Andariel
-
Sil
senior tag
válasz Tele von Zsinór #1543 üzenetére
Az Autohide is tudja, és az magyarított. [link]
-
canniball
nagyúr
válasz jégcsákány #1544 üzenetére
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
jégcsákány
csendes tag
Ciao
A Firefox hová menti el a könyvjelzőket?
Mert újra akarom rakni a rendszert és jólenne kimenteni, mert elég sok van.''Céltalan hajósnak nem kedvez a szél.''
-
Vudu3
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud valaki megoldást arra, hogy a Firefox2 teljes képernyős üzemmódjában (F11) hogyan lehet bekapcsolni az eszköztár(ak) automatikus elrejtését (nem kikapcsolását), mint az IE-ben? Szakállas gépem és csökött monitorom van, kellene a felület. Sajnálnám ha a Firefox ezt nem tudná, a Microsoft böngészőt meg utálom.Andariel
-
PazsitZ
addikt
Mostanában olyat csinál a firefoxom, hogy a jelszavakat és login neveket nem rakja be autómatikusan. Manuálisan beírom és megjelenik, de addig nem. (FF 1.5.0.12)
- http://pazsitz.hu -
-
Sil
senior tag
válasz westlake #1539 üzenetére
Nem alpha, csak egy nightly. És ugye nem linkeled be az összes nightly-t? Minden nap van ilyenből új, azért hívják nightly-nak...
Egyébként az alphák kódneve Gran Paradiso, a nightly-ké meg Minefield (ami elég beszédes név). És persze mint minden trunk build, előre van számozva, mert majd ebből lesz valamikor a következő alpha. -
westlake
félisten
koszi, de majd en eldontom, hogy mit ajanlgatok es mit nem (halkan jegyeznem meg, hogy belinkeltem es nem ajanlgattam).. feltuntettem, hogy alpha, igy meg azt sem lehet mondani, hogy nem tajekoztattam a ''nezokozonseget''.. az itteni forumozokat meg tartom annyira intelligensnek, hogy eldonsek maguktol, mi jo nekik.. de azert koszonom, hogy aggodsz
es csak a te kedvedert itt a 20-ai kiadas [link]Play nice!
-
Nabu
aktív tag
válasz westlake #1537 üzenetére
Ha neked tök mindegy akkor telepítsd és használd, de inkább ne ajánlgasd mert ez még nagyon távol van a késztől! (amúgy meg az összes alpha telepíthető és működő és mégsem javasolt a használata csak fejlesztőknek)
Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
Balinov
titán
-
westlake
félisten
firefox 6.0 alpha 6 pre 06.19 [link]
Play nice!
-
Balinov
titán
sziasztok, gondom lenne FF 2.0.0.4-el. Melóhelyen és otthon is ugyanazt a verziót használom, darabra és verzióra ugyanazon kiegészítőkkel. A gond az,hogy pl. a hasznaltauto.hu-s hirdetésekben szereplő képre ha ráklikkelek melóhelyen rendben behozza a popup ablakot amellyel lehet a képek között tallózni (előre/vissza/bezár).Otthon csak akkor,ha IETAb-ot használva nyitom meg. Valami beállítási problémára gyanakszom,csak mivel felhasználó mélységekig ismerem csak a FF-t,nem jövök rá,mi lehet az a beálíltás,amit fixálni kell.
Van valami 5letetek?
Köszi
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
PazsitZ
addikt
Átírják a Firefox nagy részét [link]
- http://pazsitz.hu -
-
Drizzt
nagyúr
A profilválasztó ablakot hogyan lehet elővarázsolni? Az ActiveX beizélt valamit nekem, s rossz profilt töltöttem vissza, most meg nem találom hol lehetne a másikat kiválasztani.
I am having fun staying poor.
-
Finwe
őstag
Nah, ezt most el kell mesélnem!
2 FF-om van, 2 külön mappában. Mindegyik 1 helyről veszi ugye az infót ezért a kiegészítőket indulásnál mind2 ellenörzi.
Létrehoztam 1 új profilt, a click játék miatt (ezért telepítettem a 2.0-t is) de most behalt a cucc. Töröltem a profilt (a mappából). Majd nem indul 1ik firefox sem, merthogy már fut.
Restart. Megint nem indul. Hmmm, mi lehet? Találtam 1 proifiles nevű konfig file-t. Bele volt írva még a törölt profil. Kiszedtem a pár sort és simán megy minden megint
Finwe-{PoH}- Patriots of Hungary
-
Gaboren
tag
Köszi az eddigi segítséget!
Namost az a speckó helyzet, hogy fent volt egy Zone Alarm, amit rendesen uninstalláltam anno, de a rendszer szerint fönt van, és működik.A regeditnél hiába törlöm ki, újból ott van a következő indításnál. Ugyanez van az Avast vírusirtóval is, pedig ahhoz van egy külön eltávolító cuccom is. Már jó ideje nem tudom, mi a francot csináljak ezzel a 2 átokkal, van valami ötletetek? -
Littletiger
tag
válasz DiabloCorsa #1504 üzenetére
Köszi! Sikerült. Az volt a baj, hogy verzióváltás előtt nem csuktam be a régi Firefoxot. Így viszont egyből ment 2.0.0.4-re.
-
tomcsi23
veterán
Üdv!
Egy speckó kérdés, hátha valaki vágja a helyzetet.
Megy a multitaszk: böngészés, cset egyszerre. Aztán írnék a cseten (java alkalmazás), és amikor frissít, tölt (vagy csak úgy) a böngésző szépen átvált magára, mint aktív ablak. Van, hogy betűnként kell visszakattintani a cset ablakára, hogy egy sort írhassak.
Van valakinek ötlete erre vonatkozóan?
Köszi
Gaboren tűzfal esetleg nem korlátozza?
[Szerkesztve]...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Gaboren
tag
Sziasztok!
Légyszi help! A firefox 2.0.0.3-mal megy csak a netem.Aztán 1-2 nap múlva frissíti magát a 4-esre, és onnantól nincs net. Az operával szintén nem megy a net, az explorert meg egyszer kitöröltem, az új verzát meg nem tudom feltenni, mert kiírja, hogy a windows-om nem jogtiszta.Pedig hát ez lehetetlen! Én törvénytisztelő polgár vagyok!
Ki lehet valahogy kapcsolni az auto frissítést? Már végignéztem a füleket, de sehol nem láttam ilyet. -
Boeing 737
senior tag
-
Nabu
aktív tag
válasz Boeing 737 #1505 üzenetére
Én ezt használom: Autohide !
Honosított és eddig nagyon bevált!Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
Boeing 737
senior tag
válasz Boeing 737 #1507 üzenetére
Egészen gyors lett és mostmár kirakhatom teljes képre.
Szal amit jónak találtam az operába itt is megvan.A világ legszebb repülőgépe a Boeing 787-es. http://img.index.hu/imgfrm/1/6/2/0/BIG_0003061620.jpg
-
Brutforsz
senior tag
válasz Boeing 737 #1505 üzenetére
Toolbar Buttons kiterjesztés: [link]
95 gombot lehet segítségével eszköztárakra pakolni, köztük van a Full Screen is.
Csak Full Screen gomb: [link]
[Szerkesztve]Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
Boeing 737
senior tag
válasz Littletiger #1502 üzenetére
Nekem simán megcsinálta.
Emberek olyan kis gombot nem lehet letölzeni hozzá hogy ha megnyomom teljes képernyőre rakja a képet Tudom az F11et kell nyomni de urálom mindig előhuzni a bill-t csak ezér.
[Szerkesztve]A világ legszebb repülőgépe a Boeing 787-es. http://img.index.hu/imgfrm/1/6/2/0/BIG_0003061620.jpg
-
DiabloCorsa
őstag
Littletiger!
Talán azt nem írta a telepítő, hogy régit csukd be, tehát állítsd le a Firefoxot. Ha fut a program, nem tudja felülírni. Még 1 fontos: nagy a verzió különbség. Először egy korábbit, pl. a 2.0.03 -t tedd fel. Az fut nálam, a 2.0.0.4-et én sem tudtam feltenni.Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
Nabu
aktív tag
Ha így nem ment akkor először töröld a régi rókát és csak utána próbálkozz az újat feltenni, sima uninstallal vagy a vezezérlőpultban lévő programok eltávolításával ekkor minden beállításod megmarad és jöhet a friss Firefox...
Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
Littletiger
tag
Sziasztok!
Meglehetősen láma kérdéssel fordulnék hozzátok. Hogyan lehet a Firefox 1.5.0.12-es verziójáról átállni a 2-es Firefox legfrissebb verziójára? A Mozilla honlapján azt írják, hogy töltsem le a telepítőt, installáljam és az automatikusan felülírja a régi verziót a beállításaim és könyvjelzőim meghagyása mellett. Így is tettem, de a Firefox Setup 2.0.0.4. exe indítása után egy ablakban kiírja, hogy extracting és mutatja a százalékot, ahol tart. Majd amikor végzett, az ablak eltűnik, de nem történik semmi. Olyan mintha tömörített exe fájl lenne, amit kicsomagol, de utána nem találok a gépen semmit, és természetesen a verzióváltás sem történik meg. Mit csinálok rosszul?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv: Littletiger -
Tele von Zsinór
őstag
válasz NeoExDeath #1500 üzenetére
Thunderbird: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\profilodneve
Firefox: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve
(Az Application Data rejtett mappa.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest