Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Topiccsendőr #128082 üzenetére
Köszi a tippet!
Levegővel aláfújszot hogyan kell pontosan elképzelni?
Kompresszor?
Meg úgy sem akarok járni hogy utána forog rajta. Unokaöcsém így járt.
Bár asszem ő előtte rá is kent valamit hogy felmenjen neki. -
Ferdzsoo
addikt
Cserélt itt már valaki markolatot?
Markolatragasztó kell mindenképpen, vagy lehet valami mással is ragasztani? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125 #126165 üzenetére
Én egy 2015-től újabb 1200-es is elvagyok, lehet hogy idén, legkésőbb jövőre csere lesz.
Több napos/hetes túrán praktikusabb a BMW. Főleg a szar utakra, illetve azzal egy kis murvától meg offroadtól sem ilyednék meg, sőt... egyre inkább erre húz a szívem.
Itthon viszont lókukkancs kínálat van belőlük... ez német vásár lesz... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
tboy93 #126108 üzenetére
Szerintem az alkarod/csuklód előbb fogja magát megadni mint a kuplungod.
Nyílván egy nagyob köbcentis motoron szarabb tartani a kuplungot is, de én speciel egy túrán a 3.4. nap ha tehetem már nem nyúlok a kuplunghoz csak akkor amikor elkerülhetetlen, mert az alkarom már nem bírja... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
djeperto #123411 üzenetére
Hm. Nagyon jó barátomnak van 1200 GS-e, semmi elektronikai gondja nem volt vele az elmúlt 3 évben. Pedig nem dísz a garázsban, és ő motorozni is tud. (Néha lazább offroad stb.)
Lehet hogy ő fogta ki?
Én erősen gondolkozok hogy lecserélem a Hondát, nyílván többször is mentem már a GS-el tudom miről beszélsz amikor a másik motoron már megszülsz ezzel meg oda sem figyelsz és gyorsabb vagy a kanyarokban. Bár ez nem az elektronika ficsőrje hanem a telelever-é.
Az pedig szerintem alap hogy nem hagyod rá magadat az elektronikára, főleg nem egy kanyar ABS-re az egy dolog hogy van. Én így fognám fel: Sosem használom a kanyar ABS-t viszont ha egyszer az a szitu akkor ott van és ha épp működik akkor lehet hogy segít. Ha meg nem akkor csak ugyanott vagyok mintha nem lenne benne...
Nekem a kényelme hiányzik, meg az elektromosan állítható futómű. Illetve hogy el merjek indulni olyan utakon ahol a VFR már kiesik alattam, a BMW-vel meg észre sem veszem és robogok mindentől függetlenül. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
BloodyEddie #121968 üzenetére
Igazából mindegy hogyan vagy papírozva külföldön. Beállnak a rendőrök a db-mérővel és ha magasabb a megengedettnél akkor fizetős a sztori. Nem egyszer hallottam ezt.
Nem a papírt nézik külföldön. Kb mindegy mi lesz rajta. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Somatom #121680 üzenetére
Nemond már, általában 5-6 napos túrákra szoktunk menni. Azokba ez belefér, nemhogy 2 hétbe.
Ha négy nap az odaút akkor te (az én verzióm alapján) 2000-2200km+ -okra vagy otthonról.
Kíváncsi lennék a túrázók hány %-járt valaha ilyen messze a otthonróll, vagy pl. a topikban kik jártak spanyolország/törökország/Norvégia távolságokig a túrákon...
Az átlag 1000km alatt, vagy a körül van, nekem nagyonis ez a tapasztalatom. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
jacis #121671 üzenetére
Sántít / nem sántít, azóta is használatban van az autó és nincsen problémája. Ez már vagy 6-7 éve...
Autópálya téma: Én képtelen vagyok 100-120km-nél többet pályán eltölteni egyszerűen megöl az unalom és lefordulok a motorról. (ezt is csak a lent említett körülmények között)
Én inkább motorozok mint hogy a célhelyen töltsem az időt. Ha nagyon nagy a táv (800km+) akkor inkább alszok egyet félúton, (ha szar idő van akkor meg végképp) és 2 etapban teszem meg azt a távot. De a pályán annyi mindenről lemarad az ember hogy nekem az nem éri meg.
Egyszer mentem el Bledig pályán, akkor mondtam hogy soha többet. Hazafele már nem ott jöttem és mennyivel élvezetesebb volt.
NULLA kalandfaktor, NULLA kihívás, NULLA emlék, halál unalom. Így tudnám jellemezni az autópálya használatot.
Érdekes hogy mennyire különbözően gondolkodunk mi emberek... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
LustaDick123 #121660 üzenetére
Meddig mentetek hogy 1200km-t pályáztatok?
Mondjuk 120-al pályázáshoz is kell egy idegrendszer...Jártunk már mi is messze de én kizárólag akkor megyek fel a pályára, ha a másik útvonal szinte csak lakott településen vezet 80-100km-en át. (Horváto északi része pl.) De akkor is max egy 100-120km-re. És nem 120-al.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
LustaDick123 #121646 üzenetére
Tisztelet ezért a Hsz-ért. Ugyanígy gondolom!
Én évente egyszer cserélek olajat tavasszal szezon elején.
Attól függetlenül hogy 6-8-vagy 10k km-t mentem az előző szezonban...
És ha úgy tartja kedvem akkor ráülök, mindegy milyen olaj van épp benne.
szerk.: Számomra akkor vált tisztává ez az olajkérdés, amikor fater kb 8 évig! nem cserélt olajat az autójában és egyszer elment az olajnyomás, de a szerelőig még elgurult vele.
Kb 1 liter olaj jött le, a többi csak sár volt. Kicsit átmosták a blokkot, belerakták az új olajat és azóta is hibátlanul működik. Nem füstöl, nincs baja. Ekkor elgondolkoztam ezen az egész olajosdin. És ha ezt még elosztjuk mondjuk kettővel, meg szigorítunk mert a motor azért pöröghet 13k-t. Akkor is mivan? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
yodamastah #121437 üzenetére
Ugyanez Pannónián 2x
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Micsurin #120025 üzenetére
És akkor a megoldás.
H2R
Aston F1
F16
Tesla P100D
Utána minden más.Mondjuk az F1 és a H2R közötti különbség kb hibahatár/rajtfüggő, de soha nem gondoltam volna hogy a Kawa ilyen közel lesz az F1-eshez.
Én messze az F1-est vártam a sor elejére (akárcsak norbert1998), akár másodpercekkel lemaradva a H2R-t majd a Tesla és kb utána az F16-ost. F16-os csalóka mert ugye azért az egy anyahajóról is felszáll ami nem hosszú, szóval van ott kajak rendesen...
Érdekes viszont megnézni a Tesla kb. az első 100m-en MINDENT lenyom. Utána mennek el az elsők nagyon, ahogy nő a sebesség/meg náluk a tapadás.
mod.: dehogy a Bombardier lenyomja a Lotust... -
Ferdzsoo
addikt
Kicsit off, de van benne motor is:
Amúgy is szeretem az ilyen nagyon különböző gépek/motorok dragversenyét, de ez kiváltképp érdekesre sikerült.
Egyetlen cél: negyed mérföldet minél előbb teljesíteni.
Szerintetek mi a sorrend?:
AstonM. Formula 1 versenyautó
Tesla P100D Ludicrous kicsit megpiszkálva
F-16 os vadászgép
Aston M. vantage
Kawa H2
Volt még más is, de azok már túl gyengék volak.
Várom a tippeket az első 4-re.Én nem találtam el kb egyáltalán.
Nyílván google/youtube kiköpné, de ha van kedvetek írjátok meg, kíváncsi vagyok mit tippeltek. -
Ferdzsoo
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
dellfanboy #118924 üzenetére
Amit el akarnak vinni elviszik.
Mindegy mivel/hogyan van védve.
Megnehezíteni lehet a dolgukat hogy inkább olyat vigyenek el amit könnyen eltudnak.
Pl egy családiház udvarában, garázsban áll, ahol mondjuk vagy egy kutya is a kertben, szinte biztosra veheted hogy nem fogják kb soha elvinni.
Még a kulcsot is bennehagyhatod. Ellenben egy társasház erkélye alatt, lehet ott kamera, meg kormányzár, meg tárcsazár meg lánc, sokkal előbb ezt fogják elvinni mint a családiházas másikat. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
etnies #118803 üzenetére
Még olvasni sem kell. CSak meg kell nézni az ember hogyan "esik le a motorról". Pontosan rá kellett volna esnie, nem mellé. A másik meg ennyi idő alatt senki nem hal meg ilyen mozdulatlanra...
De csak gondolj bele. Mikor lőnéd le? Ökörség, elég a lábába egyet, nem megy az már sehova... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Xaels #118779 üzenetére
Órában mennyit töltöttél a motoron? Az átlagban csak 326 kilcsi naponta.
A problémák pont ezek után kezdődtek (számomra) amikor 7, 8+ órát ülsz (szüneteket leszámolva!) a motoron.
Illetve megint más kérdés hogy ki lehet bírni valamit nakeden,, meg hogy élvezem is az elejétől a végéig. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Shin Chen #118530 üzenetére
"Valahol félúton behajlítva guggolásnál iszonyatos recsegés ropogás és tompa fájdalom." - pontosan.
Futás felejtős, goggolás oké, de pontosan megvan hogy milyen feltételek esetén (térded pl soha nem kerülhet előrébb mint a lábfejed. stb.), biciklizés nagyon jó és a legfontosabbak a térd körüli izmok megerősítése a vázizmokkal egyetemben.
Fizikoterapeutától kaptam több gyakorlatot, bár azokat nem csináltam nagyon sokáig.
Az egész testet kihasználó saját súllyal történő edzés nagyon sokat hozott nekem minden szinten.
@ off: Igazatok van srácok, részemről az utolsó off, -
Ferdzsoo
addikt
válasz
gergo5991 #118528 üzenetére
Van egy öregebb (60+)-os ismerősöm, nála is kiszedték már és ilyenkor az a baj egy idő után a csont a csonton fog mozogni, kopni, ez eléggé fájdalmas dolog és ekkor szoktak a meniszkusz helyett protézist berakni a két csont közé. Ő asszem 15 éve van meniszkusz nélkül. Most már nagyon aktuális neki.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125 #118516 üzenetére
Maradandó károsodások margójára: Nekem is azt mondták (nem is itthon) a spéci osztrák térdorvosok, akik láttak pár térdsérülést, hogy sosem fog felépülni a letört meniszkuszom és ez csak roszabb lesz, és készüljek fel arra hogy 10-15 év múlva biztosan ki kell műteni, majd protézis.
Nemigazán tetszett ez a válasz, el is kezdtem vele itthon foglalkozni, fizikoterapeuta, edzések, sport, stb. minden orvostól arra halgattam azt csináltam amire azt mondták hogy segíthet. Elkezdtem folyamatosan terhelni, gyakorlatokat csináltam, megerősítettem az izmokat körülötte, egyszóval sokmindent bevetettem. Márciusban volt 5 éve hogy ezt kijelentették.
Ma ott tartok hogy jobb mint előtte volt bármikor. Mindig problémám volt már vele előtte is, nem tudtam legugolni majd felállni. Nem tudtam fél percig sem guggolva maradni. Lefele túrázás alkalmával kb 1 óra után annyira fájt hogy nem tudtam rálépni.
Azóta folyamatosan edzek és erősítem, nem csak a térdem.
"Erőltetek" minden sportot. Jobb passzban vagyok mint valaha, pedig mindig átlag feletti fizikai állapotban voltam.
Múlt héten mikor sétáltam a feleségemmel eszembe jutott ez az egész sztori hogy annó hogy elrontották a kedvemet és ma pedig... őszintén nem tudtam megmondani hogy melyik térdem volt beszarva.
Röviden: Nem minden esetben szabad feltétel nélkül elfogadni, ha valamire azt mondják: "Soha nem lesz olyan mint a régi" -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Geresics #117828 üzenetére
Igen, én is hallottam a másik motorosról hasonlókat hallottam.
Szerintem piszok jó motoros, és term meg van a maga stílusa, de biztos vagyok benne hogy tudna újat mondani. Szerintem nem lehet egy közúti motorozást leoktatni pályán, hiába bérelné ki. Nincsenek meg azok a zavaró, változó körülmények mint közúton, szvsz ez ponthogy előny hogy végre egy oktatás ami közúton zajlik. Azzal egyetértek hogy drága.
Főleg így hogy már szétszedte. Csak kíváncsi voltam mi az oka annak hogy ennyire ellene vagy. -
Ferdzsoo
addikt
Ma láttam egy VTR250-es Hondát.
Hogy ez mennyire egy szép motor, mint egy bicikli a v2 miatt, alacsony ülésmagasság, tökéletes kezdőmotor szvsz nőknek is. És nem is vészes az ára...
Csak egyszer beállítok vele asszonypajtásnak... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
rayoliviero #117414 üzenetére
Nézd meg a haszn útm. Hogyan és mikor kell mérni. ( hideg, meleg motor, langyos stb. )
De a standeren biztosan nem szabad mérni. -
Ferdzsoo
addikt
Tudom hogy sokan nem bírják, de ezt a videóját kötelezővé tenném minden motoros számára.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Mizsala #116707 üzenetére
Szia! Mindenképpen kihagynám azt amit írtál, katasztrófális az útminőség és rengeteg feketetalpúval fogsz találkozni.
Jó útvonal: Pécs - Abaliget - Orfű (ez egy nagyon hangulatos hely) - Magyarhertelend - Magyarszék - Komló - Zobákpuszta - Magyaregregy. Ezt ajánlom ha motorozni szeretnétek.
Ha zötyögni akkor jó az Ormánság mint írtad. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
dellfanboy #116316 üzenetére
Nekem is felűnt.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
tboy93 #116233 üzenetére
Ne viccelj. Bukócsövezve van mind. Az akkori oktató szavait idézem:
"Amiatt senkinek ne legyen bűntudata hogyha eldől a motorral. Ha egy órán nem dől el, én magam borítom fel mindkét oldalára." - Nah ez egy korrekt hozzáállás-.Shin Chen: "Az első 2 órában még kissé bizonytalanul vettem a kanyarokat, onnantól kezdtem ráérezni." - jó neked én nekem ehhez majd 1 év kellett...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Micsurin #116222 üzenetére
Mondok egy ellenpéldát:
Igenis van értelme az A1- A2-nek. És hülyék voltunk hogy párom egyből korlátlanra jelentkezett, ő is pontosan azért hogy a "jogsi legyen meg azt utána majd vehetünk kicsit is".
Hazudnék ha azt mondanám hogy nem volt gond már a rutinon is, sajnos többször eldőlt kizárólag mindig csak álló helyben. De előfordult. (600-as CBF) Előtte ment 125-össel, 250-essel, azokkal semmi baja nem volt. Sajnos a rutin vizsgán is a legutolsó vészfékezés utáni megálláskor ismét eldőlt álló helyzetben (a 8-ast az elején letolta 55kg-os nő létére). Term. megbuktatták, teljesen jogosan. Elment tőle a kedve érthető módon és abban maradtunk majd visszatérünk rá később. Nah azóta sem tértünk rá vissza mert fontosabb dolgok jöttek időben közbe. De azt most írásba adom, ha akkor csak A1-re jelentkezik, nevetve megcsinálja a vizsgákat, és az eltelt évek alatt megszerezte volna a kisebb gépekkel a rutint arra hogy a nagyot is magabiztosan tudja kezelni álló helyben. Már rég meg lenne a korlátlan vizsgája. Mert nagyon jó érzéke van hozzá, csak egyszerűen nem bírta el a motort, amit szvsz meg lehet tanulni egy kisebb motorral hogy hogyan álljak meg annyira okosan hogy ne erőből kelljen megtartanom egy esetleges vészfékezés után a gépet.
Biztos vagyok benne hogy nem ő az egyedüli ilyen eset.
Továbbmegyek. Én is jobban jártam volna ha nem egyből korlátlant csinálok és egy kisebb géppel kezdek. Nem az hogy így nem tudtam megtanulni, de sokkal tovább tartott szerintem mintha szépen 250-essel elmotorozgattam volna 1-2 évet.Igen, drágább lépcsőnként végigmenni, jogsi terén is.
Drágább motorok cserélgetése terén is.
De hogy jobban fel tudod építeni a motorozási tudásodat és hamarabb megtanulsz ténylegesen motorozni abban biztos vagyok.
Akinek van pénze és ideje, én mindenképpen a lépcsőzetességet ajánlom. Úgy motorok terén, mint a jogosítvány megszerzése terén. -
Ferdzsoo
addikt
Kormánystab téma: Mennyire kell feszesnek, lazának lennie, van e valami támpont a beállításkor? Nincs tapasztalatom ezekkel. Előre is köszi!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
rayoliviero #115923 üzenetére
Lol. Akkor te sem szereltél még nagyon motort.
Mondjuk a 3-4 órát sokallom. De mindennel együtt és bonyolultságtól függően 2 rámehet. -
Ferdzsoo
addikt
Ha negatív az olaj ára, akkor az azt jelenti hogy ha elmegyek tankolni akkor nekem fizetnek?
T-rexes meme feliratban képzeljétek el, nem vagyok mémgyáros sajnos. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Topiccsendőr #115690 üzenetére
De akkor az sok-sok pályahasználat.
És nagyon kevés átlaghasználat. -
Ferdzsoo
addikt
Pontosan a betétek is sokszor ludasak. Ezért kell megvenni a gyári betétet és akkor már a tárcsát sem baszod el mert spóroltál a betéten 10k-t ami fele annyi ideig sem bírja mint a gyári. Utána meg cserélheted a tárcsát is ami ha megint nem gyárit veszel megint fele annyi ideig fogja bírni... 21-es csapdája. Meg kell venni a gyárit és kész. Mindkettőből.
Minden más hosszú távon állítom drágábbra jön ki. Nálam az első fékbetétek elmennek 25k-t!
A hátsó még többet! Normál használat mellet/néha pályanap. 10k km egy tárcsának?Ne vicceljünk már. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Nikaré #115674 üzenetére
Én nem regisztráltam. Ott csak azt szoktam megnézni hogy eg yadott alkatrészt hogyan tudok lerendelni a márkakereskedésben. Merthogy jobb áraik vannak. Sokkal.
Csak infóért szoktam menni oda.
Te magad próbltad a polírt, vagy elvitted valahova? Mert nekem olyan mély karcokat is szinte teljesen eltüntettek, amiben biztos voltam hogy már fújni fog kelleni. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Nikaré #115665 üzenetére
Szia!
Sajnos a színmérőben nem szanad bízni nekem is kimérték és koze! nem volt a gyári színhez. Én megmondom hol találtam meg sajnos utólag a gyári színkódot. oem-partson nézegésd meg az idomokat és minden egyes gyárí színnél (az én esetemben) ott volt a pontos színkód is az adott idomnál információképp. Próbát mindenképpen megér.
Ill. Ha csak karcos biztosan nem fujatnám, egy polír nem elég neki? Az atom kiszedi a karcokat bizonyos szintig. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
rayoliviero #115619 üzenetére
Mért nem maradsz sidinél?
-
Ferdzsoo
addikt
Több helyről hallom most, hogy büntetnek a rendőrök motorosokat.
Lakhely övezet elhagyása a gond. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
#31733248 #114970 üzenetére
Nem ezt fogják választani. Hanem azt hogy igen akkor elhullanak az öregek közül sokan, de a gazdaságot nem fogják hagyni. Ez nem az én gondolatom, hanem lenyilatkozták az amcsik.
Nem az időskori emberélet az elsődleges szempontjuk, hanem hogy ne haljon le a gazdaság megint egy évtizedre. Nem fogják hagyni. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125 #114964 üzenetére
Igen, de már tavaly ősz óta. (Épp beszéltük hogy kimaxoltuk a kinti melót rendesen.
Aki idén ment az már beszívta.) Így már nem zsibbaszt mi van kint, itthon lett viszonylag fasza meló. Jól jött ki ez nálunk az fix.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
#31733248 #114959 üzenetére
Kicsit gondold végig a dolgokat.
Lehet neked megvan az a szerencséd hogy jelenleg van jövedelmed.
Nem csak magyarország, a világ gazdaság nem bírja ki azt hogy itt a jelenlegi (és nem az esetlegesen rosszabbodó) állapot fél évig fennt maradjon. Itt ha május végével nem térünk vissza a rendes kerékvásba akkor sokkal nagyobb problémája lesz mindenkinek minthogy kimarad egy motoros szezon. Egyszerűen nem bírja el a világgazdaság hogy ne dolgozzanak az emberek. Nézz meg egy-két amcsi nyilatkozatot. Ha 4 héten belül nem mennek vissza az emberek dolgozni, sokkal nagyobb problémával fogunk szembenézni mint az egész járvány.
Szvsz mindegy hogy a járvány hol fog tartani, ennek az állapotnak globális szinten legkésöbb május végéig véget fognak vetni/lazítások irányába fogunk haladni. -
Ferdzsoo
addikt
Én csak annyit gondolok az egészről hogy senkinek nem ez a két hét fog hiányozni a motorozási szezonjából.
Augusztusban amikor lehetne menni mindenhova folyamatosan akkor meg a klímában ülnek otthon a motorosok mert "meleg van". Sajnos ez a tapasztalatom. -
-
Ferdzsoo
addikt
Szomorúan konstatáltam hogy ma mennyien nekiindultak motorozni.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Baboss94 #114763 üzenetére
Aha ez a méretesdi full ilyen. Kicsit szűk, de jó lesz ez, eladó: Ez nagy ennél kisebb kell.
Igaza van amúgy, de akkor ott őrültségnek tűnik.
Hallottam egy olyan storit hogy a srác elesett, és és a bőrruha ujja felcsúszott a karján és a csuklóját és az alkarja alsó részét ledarálta a beton. Mondom mivan?
Az tutti hogy nagy volt akkor rá. Én a Bőrkabátomat a karján a cipzárt alig bírom összehúzni -
Ferdzsoo
addikt
Meg 140-nél már a vírus sem ér utol.
-
Ferdzsoo
addikt
Motorbike handling lvl Infinite.
Azért ez egy következő szint. -
Ferdzsoo
addikt
Olyan van hogy "gyári hibás új gumi"? Nagyon sokat szórakozott a gumis az elsőkerék centírral viszonylag sok (65gr) kérült is rá, viszont egyéetelműen vibrál az első kormány. Sebessegtől függően változó intenzitással. Vészesnek nem mondanám.
Én még ilyet nem tapasztaltam. Ötlet? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Topiccsendőr #114437 üzenetére
Ezt én elhiszem, de itt én a kettő között óriási különbséget véltem felfedezni.
Lehet hogy oda más elvárásoknak megfelelően gyártanak? Nemtudom... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
djeperto #114423 üzenetére
Ismerős volt már képről is, látom vfr1200x-hez van.
Én a helyedben csak a gyárit venném. Én is vettem egyszer hilfo-t már amikor a kezembe fogtam éreztem hogy hiba volt (kb a gyári súlyának a fele, és nem, nem azért mert a gyári tele volt már szutyokkal.) pár hónap után kidobtam belőle, és megvettem a gyárit. Amúgy nincs 30k, én 20 körül vettem. Szvsz. ezzel sem éri meg spórolni. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
djeperto #113892 üzenetére
Ez így kb. összehasonlíthatatlanul jobb már az előzőhöz képest.
Kapsz egy ízelítést már Norvégiából, Lofoten lenne még nagyon gyönyörű, de kicsit még arrébb lenne, illetve arra amúgy is több napot érdemes szánni. Ízelítőnek ez is több mint elég.
Saját kép tavalyról:
kb. Mondjuk ehez egy "pár" órát túrázni is kell. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
LustaDick123 #113851 üzenetére
Ha úgy gondolod hogy trollkodásnak írtam pont én pont a motoros topikba akkor el vagy tévedve.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
LustaDick123 #113848 üzenetére
Attól hogy nem motorral még járhattam én is arra felé.
Nem véletlen mondtam én is amit mondtam. Ismerem Norvégiát.
Én csak azt mondom hogy a svéd és finn résznek nem sok értelme van.
Te pedig kicsit félreérthetően írtad hogy "bármerre megy" azt látja majd mint Norvégiában. nem sorolom fel újra. A lényeg hogy ez nem így van. Én csak erre akartam rávilágítani. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
LustaDick123 #113846 üzenetére
Svéd fjordok? Valamiről lemaradtam?
Svéd, finn hegyek?
Szerintem itt keveredés van...
Te Norvégiáról beszélsz, annak is a nyugati részéről, az ő útvonala nemigazán arra megy.
Viszont síkságból és egyenes utakból lesz bőven...
Svédország és finnország nagyon nem hasonlít norvégiához, semmilyen téren...
Na Norvégiába én is mennék motorozni. Svédországba soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- LED világítás a lakásban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest